View Full Version : Защо???
slun4evo
01-09-2008, 17:31
Най-добрата ми приятелка ме отбягва.Не зная какво и става, когато имам проблем и ми с еплаче, тя се лигави и си пее, слага си хендсфрито и не ме слуша.Когато и кажа айде на кафе, тя отговаря, че не и се ходи иска да си стои у тях. Винаги сме си били само двете, не сме в компания, но сега тя не иска вече така, имам чувстото, че вече не и пука за мен. Когато се опитвам да поговоря с нея, тя сменя темата или излиза от скайп. Твърди, че няма нищо, но започна да ме лъже с кого излиза и какво прави.От 3 години сме заедно ден и нощ сега тя вече не иска това, а наистина не съм направила нищо, дори направих много неща важни за нея, прекалено много. Онзи ден имах нужда от помощ просто трябваше да ми подаде ръка и тя въобще не отреагира, не и пукаше постоянно се смееше за тъпотии.Дали има причина и случвало ли ви се е на вас, каик да постъпя, да я оставя ли тя сама да се върне или да не я оставям на мира???
Благодаря!
•._.•No_NaMe•._.•
01-09-2008, 17:45
ami pogovori s neq sigurno ti se sardi za ne6to a ot kade znae6 4e te laje.ne mislq 4e ti e priqtelka 6tom ti pravi6 vsi4ko za neq a kogato ti ima6 nujda ot neq ne iska da ti pomogne.nz dali sam ti pomognala no ti pojelavam uspeh
slun4evo
01-09-2008, 17:55
Знам , че ме лъже, защото в града имам много приятели, които ми казват всичко.Така разрах,м че две вечери подред, когато ми казваше, че си е в къщи, тя е била на кафе с едни момчета, с които преди излизахме.
chipi_kaoo
01-10-2008, 15:42
Знам , че ме лъже, защото в града имам много приятели, които ми казват всичко.Така разрах,м че две вечери подред, когато ми казваше, че си е в къщи, тя е била на кафе с едни момчета, с които преди излизахме.
Е ти кво искаш... смо с теб да излиза... не стаа така, иска да излеза с някое момче и така... нищо лошо няма да се полигави малко... дай и малко свобода не я "задушавай" :-P
zvezdichkaaa
01-10-2008, 17:52
Ами явно не иска да сте приятелки или иска мммм...почивка!?Може би не бива да я търсиш повече,остави я тя да речи още ли сте приятелки нека тя направи нещо за теб.Остави я, след като осъзнае грешката си (ако я осъзнае) да те потърси сама.
Приятелката ти е пълна лигня. Ужас..
Ама не се оставяй да те мачка и унижава така де! Каквото повикало,такова се обадило. Прав й път
•._.•No_NaMe•._.•
01-12-2008, 19:38
Е ти кво искаш... смо с теб да излиза... не стаа така, иска да излеза с някое момче и така... нищо лошо няма да се полигави малко... дай и малко свобода не я "задушавай" :-P
=D>
Seducti0n
01-12-2008, 21:28
Здравей.Има общо взето два варианта.Ако наистина ти пука за това момиче и държиш на нея намери начин да разбереш, каква е истинската причина да се държи така с теб.(По пътя ня логиката може да се стигне до 2 отговора-станала е част от компания и е осъзнала, че предпочита да движи с повече от един човек,причина номер 2,може да се е обидила от нещо или знам ли... :-| ).
Аз имам подобен на твоя проблем,между мен и една моя съученичка, обаче в моята ситауация е намесен и 3-ти човек и положението е далеч, по-сложно.
Другия вариант е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея и да и стане ясно, че не може само ти да и помагаш,а когато ти имаш нужда от приятелска ръка, тя да не ти я подава.
Дано нещата се оправят, искрено ти го пожелавам. ::: :smt003 :smt003
kuklichka_bg
01-12-2008, 22:56
Здравей.Има общо взето два варианта.Ако наистина ти пука за това момиче и държиш на нея намери начин да разбереш, каква е истинската причина да се държи така с теб.(По пътя ня логиката може да се стигне до 2 отговора-станала е част от компания и е осъзнала, че предпочита да движи с повече от един човек,причина номер 2,може да се е обидила от нещо или знам ли... :-| ).
Аз имам подобен на твоя проблем,между мен и една моя съученичка, обаче в моята ситауация е намесен и 3-ти човек и положението е далеч, по-сложно.
Другия вариант е да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея и да и стане ясно, че не може само ти да и помагаш,а когато ти имаш нужда от приятелска ръка, тя да не ти я подава.
Дано нещата се оправят, искрено ти го пожелавам. ::: :smt003 :smt003
аКу нАистина сА бэсТ фр щЕ я вЗеМа и НеЯ.с нОватА компаНия.оСтАви я сТиа сИ е варяЛа слЕд гАзА.тЯ саМа щЭ сЭ върнэ уСпЕхХх :-)
Seducti0n
01-12-2008, 23:07
kuklichka_bg-Слънце, ако въпросното момиче, наистина и беше най-добра приятелка, никога нямаше да я пренебрегне по толкова неприятен начин.Най-малкото, е нужно някакво обяснение,ама то така е.Човек подава пръст, неблагодарното същество ръката отхапва... :?