View Full Version : Boli we mamka mu
abe ot 2 dena ne6to ma boli dqsnoto mado i pak otdqsno v zonata pod pupa.na vid nqma ni6to i bolkata ne e prez celiq den,no e taka se poqvqva i otminava.nqkoi znae li za kvo staa vapros.ne sa mi lepnali nqkoq bolest ot sex i se 4uda kakvo moje da e.pie6te i mersi predvaritelno
mackata90
01-09-2008, 18:36
До колкото знам така боли след като правиш секс на криво, на тясно или си се възбудил и ти е станал и не си правил нищо и ти спада от самосебе си :) :) :oops:
mackata90
01-09-2008, 18:38
До колкото знам така боли след като правиш секс на криво, на тясно или си се възбудил и ти е станал и не си правил нищо и ти спада от самосебе си :) :) :oops:
dano da e samo tva.naposledak mi stava ot nai malkoto ne6to,taka 4e se pouspokoix malko.se pak ako ima i drygi mneniq da 4uem :P
поиграй си малко с агента и щи мине ;)
БОЛИ ТЕ ОТ СКОРО НО АКО ПРОДУЛЙИ БОЛКАТА ХОДИ НА УРОЛОГ,ДА НЕ ТЕ ПЛАША НО ДА НЕ Е НЯКАКАВ ПРОБЛЕМ СЪС СПЕРМАТА ДАНО НЕ Е!
spri da luska6 2 dena :smt006
Mi bratle nz hodi vij da ne e apandisita 6ot edin priqtel pak taka vika6e 4e go boleli ta6acite i dqsno nisko dolu
спри да лъскаш вика...ида полудее...макар че аз като се наспя и ми минава тая болка...деам може да е апансисит....
trenbolone
01-11-2008, 10:10
Може и Херния да е :)
abe ot 2 dena ne6to ma boli dqsnoto mado i pak otdqsno v zonata pod pupa.na vid nqma ni6to i bolkata ne e prez celiq den,no e taka se poqvqva i otminava.nqkoi znae li za kvo staa vapros.ne sa mi lepnali nqkoq bolest ot sex i se 4uda kakvo moje da e.pie6te i mersi predvaritelno
+1 :P