View Full Version : Как да си го върна???
mechence1
01-10-2008, 06:55
Искам да си върна бившото гадже :) Значи скъсахме преди няколко дни но пак излизахме навън заедно,говорихме си и той няколко пъти ме целуна..Причината поради която скъсахме беше,че няма чувства към мен..когато го попитах как мога да ги върна ми каза нз ако намериш начин го направи..В събота и двамата ще бъдем на един купон..Все още и двамата се харесваме и аз го искам ужсно мн..Плс дайте савет какво да направя за да си го върна :smt007
Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка
Все още и двамата се харесвате,но твърдиш,че той няма чувства.Глупаво эвучи.Не энам,не мога да раэбера какви са теэи драми,които раэигравате.И беэ това на теб ти е ясно,че на купона ще има джиджи-биджи.
mechence1
01-10-2008, 08:07
еми снощи като го питах още ли ме харесваш и той каза да..после го питах а имащ ли чувства към мен и ми каза вече не и аз немога да го разбера затова нз какво да правя :-D
maybelline
01-10-2008, 08:16
Попитала си го как да върнеш неговите чувства? Моля те, не падай толкова ниско. Най-малкото - това е нещо, което само той може да направи, не ти. Все едно да попиташ дете на 1 годинка как можеш да го накараш да се изпишка в гърнето и то да ти каже да намериш начин. Момчетата обичат да се чувстват желани. За това момче е ясно че си хлътнала по него. Ако те види да се целуваш с някой друг, чувствата му много бързо "ще се върнат" (това, разбира се, е метафора - идеята е че ще започне да ревнува много). Със сигурност много искаш пак да си с него, и щом си решила да му връщаш чувствата, пробвай с терапия "Ревност". Не е нужно да се целуваш с други момчета. Навий някой твой готин приятел да се преструва, че те сваля, вземи го на купона, танцувайте, нека те прегърне 2-3 пъти пред бившето гадже и чакай резултати. Но, моля те, не му падай на колене. С това "Как мога да върна чувствата ти?" направо си се изложила. Не питай момчетата такива неща - те ги приемат като "Толкова те обичам, че ще ти лижа краката цял живот и винаги ще тичам след теб, независимо с коя си гадже" - за свестните момчета това е отблъскващо, а за идиотите - забавно - имат играчка с която да си играят.
Опитай това с другото момче на купона и виж дали няма да има промяна. Ако няма някакъв резултат, мога да ти дам много идеи как да си го върнеш, но мисля че само това ще свърши работа. Успех!
`Death`Whore``
01-10-2008, 08:20
Просто му харесва да има физически контакт с теб, харесва му външността ти. Щом казва, че не изпитва чувства, значи е така. Няма как да си го върнеш, можеш само да продължаваш да имаш физически контакти с него, но има уловка - той ще бъде с всяка, която поиска, и ти няма да си му никаква - просто позната, с която се натиска, когато пожелае. Харесва ли ти това?
estrella
01-10-2008, 09:05
Просто му харесва да има физически контакт с теб, харесва му външността ти. Щом казва, че не изпитва чувства, значи е така. Няма как да си го върнеш, можеш само да продължаваш да имаш физически контакти с него, но има уловка - той ще бъде с всяка, която поиска, и ти няма да си му никаква - просто позната, с която се натиска, когато пожелае. Харесва ли ти това?
mnogo tochno kazano ...nz dori kak ne razbira666....mom4etata sa to4no takiva...moje ve4e da ne obi4a ( ako te e ) no tova ne my pre4i da prodyljava da se natiska s teb.... povqrvai mi ...6tom kazva 4e nqma 4yvstva zna4i nqma..
led_i_ogyn
01-10-2008, 09:10
Ако няма чувства, независисмо какво казва няма как да си го върнеш истински.Ако вече няма чувства просто може да те използва, защото му е скучно, а ако те харесва още ти няй-добре трябва да знаеш какво да направиш зада си го върнеш!
faShIoN_faNtAsYy
01-10-2008, 09:52
pFf...n3 TrQbWa dA mY []bRa6tA6 IzOb6tO nIkVo vNiMaNie ;-) aZ aKo BqXx nA twOe mQsTo 6tQx dA mY kAzWaM eNd :evil: nE mOgA dA rAzBeRa kAk tAkA tE xArEsWa pYk nQmAl 4yWsTwA kyM t3b... 8-[
ami sledkato te haresva kak nqma 4uvstva kam teb zna4i prosto te izpolzva dokato ne nameri ne6to novo nova trapka ti si re6ava6 no
`Death`Whore`` написа:
mnogo tochno kazano ...
ami spored men zapo4ni nqkva igra dostypna nedostypna napravi si baq provokativni i hubavi snimki nameri nqkolko mom4eta koito da te svalqt na ujkim pred nego pone na men tva mn mi deistva
45Calibre
01-10-2008, 15:41
Еми и аз незнам какво да ти кажа по добре почакай известно време и разбери дали наистина има чуства кам теб,или те иска само в леглото си.....Мн внимавай на този купон да не стане така че да ти каже че те харесва само за да преспи с теб и след това да те зареже бъди мн внимателна
Според мен само си играе с теб, той сам си противоречи.Най-добре го остави, колкото и да го харесваш, защото ти имаш чувства и ти ще страдаш после от това.
а ти чустваш ли нещо към него
Момчето просто иска да си има някоя под ръка, нищо повече. Ако имаш достойнство бих те посъветвала да не му обръщаш внимание. Не си струва, наранената ще си ти в крайна сметка, ако не прекратиш отношенията си с него докато е време.
mechence1
01-18-2008, 08:31
Почвам и аз да се обърквам какво става..На купона само си танцувахме и нищо друго,на следващия ден аз отидох в апартамента дето беше купона за да им помогна да оправят-С момчето се закачахме ии всички казваха "кое точно мислите че ви прави скъсали вие сте си един за друг" и е такива и после с него отидохме в другата стая и си говорихме и той ме дръпна и ми каза "всичко беше лъжа обичам те мн"и почна да ме целува и аз бях като в шок нз какво става.И пак тръгнахме.На другата вечер ми праща sms не те обичам аз му званнах той ми дигна и ми каза "нито искам да те виждам нито да те чувам" и ми затвори.Аз му звъннах пак и го питах кво е станало и почна да ми обяснява колко съм ревнива и още милиони простотии и аз го питах и кфо правиме сега..и той вика няма смисъл..и аз му казах прави каквото искаш ама после да не се върнеш пак и той каза незнам какво ще стане..От няколко дена излиза с една моя "приятелка" на кафенца и милия се мъчи да ме забрави с нея..но миналия пат аз бях с тях на кафе ии на двамата ни беше мн тъпо чене сме един до друг..и той си тръгна..и като пита момичето тръгваш леи сии с мене и тя му каза просто..Не иии нз и аз кфо до правя вече..
MiMcHeToOo
01-18-2008, 11:08
абе... изивиняваи ма твоя приятел е ебати тапака... според мен си играе с теб...
и внимаваи на тоя купон да не му доидат чувствата за 1 нощ да те оправи и на другия ден чувствата да изчезнат... че вече кви хора има... мислиш си че я познаваш а тя.... ](*,)
а така!