Влез

View Full Version : Как да си го върна???

mechence1
01-10-2008, 06:55
Искам да си върна бившото гадже :) Значи скъсахме преди няколко дни но пак излизахме навън заедно,говорихме си и той няколко пъти ме целуна..Причината поради която скъсахме беше,че няма чувства към мен..когато го попитах как мога да ги върна ми каза нз ако намериш начин го направи..В събота и двамата ще бъдем на един купон..Все още и двамата се харесваме и аз го искам ужсно мн..Плс дайте савет какво да направя за да си го върна :smt007

Модерирано по т.1 от Правилника!
коалка

Presley
01-10-2008, 07:57
Все още и двамата се харесвате,но твърдиш,че той няма чувства.Глупаво эвучи.Не энам,не мога да раэбера какви са теэи драми,които раэигравате.И беэ това на теб ти е ясно,че на купона ще има джиджи-биджи.

mechence1
01-10-2008, 08:07
еми снощи като го питах още ли ме харесваш и той каза да..после го питах а имащ ли чувства към мен и ми каза вече не и аз немога да го разбера затова нз какво да правя :-D

maybelline
01-10-2008, 08:16
Попитала си го как да върнеш неговите чувства? Моля те, не падай толкова ниско. Най-малкото - това е нещо, което само той може да направи, не ти. Все едно да попиташ дете на 1 годинка как можеш да го накараш да се изпишка в гърнето и то да ти каже да намериш начин. Момчетата обичат да се чувстват желани. За това момче е ясно че си хлътнала по него. Ако те види да се целуваш с някой друг, чувствата му много бързо "ще се върнат" (това, разбира се, е метафора - идеята е че ще започне да ревнува много). Със сигурност много искаш пак да си с него, и щом си решила да му връщаш чувствата, пробвай с терапия "Ревност". Не е нужно да се целуваш с други момчета. Навий някой твой готин приятел да се преструва, че те сваля, вземи го на купона, танцувайте, нека те прегърне 2-3 пъти пред бившето гадже и чакай резултати. Но, моля те, не му падай на колене. С това "Как мога да върна чувствата ти?" направо си се изложила. Не питай момчетата такива неща - те ги приемат като "Толкова те обичам, че ще ти лижа краката цял живот и винаги ще тичам след теб, независимо с коя си гадже" - за свестните момчета това е отблъскващо, а за идиотите - забавно - имат играчка с която да си играят.
Опитай това с другото момче на купона и виж дали няма да има промяна. Ако няма някакъв резултат, мога да ти дам много идеи как да си го върнеш, но мисля че само това ще свърши работа. Успех!

`Death`Whore``
01-10-2008, 08:20
Просто му харесва да има физически контакт с теб, харесва му външността ти. Щом казва, че не изпитва чувства, значи е така. Няма как да си го върнеш, можеш само да продължаваш да имаш физически контакти с него, но има уловка - той ще бъде с всяка, която поиска, и ти няма да си му никаква - просто позната, с която се натиска, когато пожелае. Харесва ли ти това?

estrella
01-10-2008, 09:05
Просто му харесва да има физически контакт с теб, харесва му външността ти. Щом казва, че не изпитва чувства, значи е така. Няма как да си го върнеш, можеш само да продължаваш да имаш физически контакти с него, но има уловка - той ще бъде с всяка, която поиска, и ти няма да си му никаква - просто позната, с която се натиска, когато пожелае. Харесва ли ти това?
mnogo tochno kazano ...nz dori kak ne razbira666....mom4etata sa to4no takiva...moje ve4e da ne obi4a ( ako te e ) no tova ne my pre4i da prodyljava da se natiska s teb.... povqrvai mi ...6tom kazva 4e nqma 4yvstva zna4i nqma..

led_i_ogyn
01-10-2008, 09:10
Ако няма чувства, независисмо какво казва няма как да си го върнеш истински.Ако вече няма чувства просто може да те използва, защото му е скучно, а ако те харесва още ти няй-добре трябва да знаеш какво да направиш зада си го върнеш!

faShIoN_faNtAsYy
01-10-2008, 09:52
pFf...n3 TrQbWa dA mY []bRa6tA6 IzOb6tO nIkVo vNiMaNie ;-) aZ aKo BqXx nA twOe mQsTo 6tQx dA mY kAzWaM eNd :evil: nE mOgA dA rAzBeRa kAk tAkA tE xArEsWa pYk nQmAl 4yWsTwA kyM t3b... 8-[

ice_f90
01-10-2008, 10:04
ami sledkato te haresva kak nqma 4uvstva kam teb zna4i prosto te izpolzva dokato ne nameri ne6to novo nova trapka ti si re6ava6 no

`Death`Whore`` написа:

mnogo tochno kazano ...

vvs_go
01-10-2008, 10:57
ami spored men zapo4ni nqkva igra dostypna nedostypna napravi si baq provokativni i hubavi snimki nameri nqkolko mom4eta koito da te svalqt na ujkim pred nego pone na men tva mn mi deistva

45Calibre
01-10-2008, 15:41
Еми и аз незнам какво да ти кажа по добре почакай известно време и разбери дали наистина има чуства кам теб,или те иска само в леглото си.....Мн внимавай на този купон да не стане така че да ти каже че те харесва само за да преспи с теб и след това да те зареже бъди мн внимателна

koalka
01-10-2008, 17:19
Според мен само си играе с теб, той сам си противоречи.Най-добре го остави, колкото и да го харесваш, защото ти имаш чувства и ти ще страдаш после от това.

kelcie
01-12-2008, 06:43
а ти чустваш ли нещо към него

MoHuTo
01-12-2008, 07:32
Момчето просто иска да си има някоя под ръка, нищо повече. Ако имаш достойнство бих те посъветвала да не му обръщаш внимание. Не си струва, наранената ще си ти в крайна сметка, ако не прекратиш отношенията си с него докато е време.

mechence1
01-18-2008, 08:31
Почвам и аз да се обърквам какво става..На купона само си танцувахме и нищо друго,на следващия ден аз отидох в апартамента дето беше купона за да им помогна да оправят-С момчето се закачахме ии всички казваха "кое точно мислите че ви прави скъсали вие сте си един за друг" и е такива и после с него отидохме в другата стая и си говорихме и той ме дръпна и ми каза "всичко беше лъжа обичам те мн"и почна да ме целува и аз бях като в шок нз какво става.И пак тръгнахме.На другата вечер ми праща sms не те обичам аз му званнах той ми дигна и ми каза "нито искам да те виждам нито да те чувам" и ми затвори.Аз му звъннах пак и го питах кво е станало и почна да ми обяснява колко съм ревнива и още милиони простотии и аз го питах и кфо правиме сега..и той вика няма смисъл..и аз му казах прави каквото искаш ама после да не се върнеш пак и той каза незнам какво ще стане..От няколко дена излиза с една моя "приятелка" на кафенца и милия се мъчи да ме забрави с нея..но миналия пат аз бях с тях на кафе ии на двамата ни беше мн тъпо чене сме един до друг..и той си тръгна..и като пита момичето тръгваш леи сии с мене и тя му каза просто..Не иии нз и аз кфо до правя вече..

MiMcHeToOo
01-18-2008, 11:08
абе... изивиняваи ма твоя приятел е ебати тапака... според мен си играе с теб...

и внимаваи на тоя купон да не му доидат чувствата за 1 нощ да те оправи и на другия ден чувствата да изчезнат... че вече кви хора има... мислиш си че я познаваш а тя.... ](*,)

а така!