View Full Version : Въпрос,ПОМОГНЕТЕ!
Искам да помогна на една моя приятелка, но не съм добра в тази област и искам ваше мнение. Тази сутрин(4часа) приятелка е правила секс с гажето си и презерватива им се е скъсал. Обаче тя е била в седем дневна пауза от 3 до 9 (на противозачатъчни е) и сутринта(10) след акта в 7часа си е взела хапчетата. Има ли възможност да забременее? Доколкото знам на една яйцеклетка и трябват 7 дни/не знам колко точно приблизително/, за да се оплоди, а хапчето би трябвало да действа веднага. Кажете вие?
`Death`Whore``
01-10-2008, 12:38
При повечето противозачатъчни узряване на яйцеклетка няма. Да види в упътването - там пише дали е предпазена и през паузата.
биология не учите ли ве ??? най-много до 48 часа деистват хапчета ...
демек ако до 48 часа не е взела мерки нз как може да прекрати бременноста освен аборти и някви др работи ...
amatorium
01-11-2008, 16:52
Sumnqvam se. I vse pak nadqvam se che taq macka ne e nqkoe malko devoiche na protivozachatuchni! Nedei che posle shte hodi v magazinite XXXL i shte si brusne mustacite :evil:
В неделя спрях да пия хапчетата за 7-дневна пауза.В сряда приятелят ми свърши в мен,в четвъртък ми дойде цикъла. :wink:
`Death`Whore``
01-11-2008, 18:52
биология не учите ли ве ??? най-много до 48 часа деистват хапчета ...
демек ако до 48 часа не е взела мерки нз как може да прекрати бременноста освен аборти и някви др работи ...
Действат до 36 часа и има 7 дневна пауза всеки месец.
Nadelina
01-11-2008, 18:56
Protivozachatachnite deistvat i prez 7 dnevnata pauza...
Protivozachatachnite deistvat i prez 7 dnevnata pauza...
+1