View Full Version : Странен Проблем
Имах Много Странно изживяване намерих си страшно гадже всичко беше супер имаше всичко изживявания СЕКС перфектни вечери (думата секс е с големи букви поради една причина ще я спомена по надолу) и един ден майка ми каза че ще ни идват някакви братовчеди който не били виждали от много време с дъщеря си и аз казах добре и викам аз ще излезна и ще се върна но в този ден като излизах на вратата ме чакаше страшно нещо тя беше там с родителите си и се оказа че приятелката ми била братовчедка бях просто съсипан от обстоятелствата и сега просто не знам какво да напрая
ако не ти е 1-ва или 2-ра братовчедка, плющете се колкот си искате, ама ако е 1 или 2-ра след време може да ти народи извънземни :D
:( Гадно...но пък няма да ти ражда,така че... :wink:
е там е проблема че до колкото разбрах май е 2ра и вече и аз гледам с насмешка пък ако не ще си отглеждам извънземни и това е
.:БаЛъК:.
01-10-2008, 15:33
е ко пък нали няма да ти ражда извънземни :-D мой си се ш*бате спокойно :lol:
bqsna_teenagerka
01-10-2008, 15:46
Ех..тва се нарича прецакване!! и ти друг път не си ли я виждал като твоя "братовчедка" ами..наистина ако ти е 1,2...е кофти...ама ако е някояя...3,4 братовчедка GO A HEAD...FUCK HER!!! :D
natalitoo
01-10-2008, 15:53
xax... такава история за пръв път чувам .. И все пак с мацката ходите ли още или не ..?
45Calibre
01-10-2008, 15:53
spoko we 4ovek 6ibai qko i se ne boi,nali nqma da se jeni6 za neq kvo te boli H*Q
Ех..тва се нарича прецакване!! и ти друг път не си ли я виждал като твоя "братовчедка" ами..наистина ако ти е 1,2...е кофти...ама ако е някояя...3,4 братовчедка GO A HEAD...FUCK HER!!! :D
е не е точно "GO A HEAD...FUCK HER" :D и 5 братовчедка да ти е според мен щи е гадно като го знаеш ... само като си помисляя ... блаааа ... все пак му е някъф род...
а по темата - мисля че е ебавка :lol:
PeP$!_MaN
01-10-2008, 16:34
Pi4 ne gi slu6ai teq det ti vikat da si prodaljava6 da q 6*ba6
daje i da ti e 5 bratov4etka pak moje da ti se rodi izrud4e veroqtnostta e 20% koeto nikak ne e malko
PeP$!_MaN
01-10-2008, 16:34
daje i da ti e 5 bratov4etka pak moje da ti se rodi izrud4e veroqtnostta e 20% koeto nikak ne e malko
natalitoo
01-10-2008, 17:02
i az sym na tova mnenie .. 4e vse pak ste nqkakvi rodnini ..
ако няа да има деца кво ти пука само да не разберат ваще че ти ебават майката.... иначе изродчета се появяват заради повтарящи се хромозоми в ДНК затова казват че не е добре да се женят братовчеди..ма като се замислите всички сме едно голямо семейство :smt003
SMoKe_BoY
01-10-2008, 17:41
Братле как реши че вероятноста е 20% като станиш 11 12 клас като поучиш малко генетика тогава приказвай за проценти хората са си го казали след 3ти братовчед/ка вече вероятноста е колкото с всеки друг.
И междудругото дори 1ви братовчеди да са няма 100% така че не се изсказвай неподготвен.
А по темата се сагласявам някои по нагоре каза че и 5та да е гадно е щото е рода. Ако сам аз ще спра но ти си знаеш.
aLakaZam
01-10-2008, 19:54
Е ти може ли да си толкоз прост, бе, да се чукаш с братовчедка ти... спрете вече...
DevilWish
01-10-2008, 20:01
Хахах и един фр. беше така :)))))))))) Той определено спря ,ама така и така вече 1 път е станало аз ако съм на Вас ще си продължавам . . . голяма чудо да няма да се жените
SMoKe_BoY
01-10-2008, 20:02
Е ти може ли да си толкоз прост, бе, да се чукаш с братовчедка ти... спрете вече...
Съгласен !! :)
blueeyess-
01-10-2008, 20:50
Mm... kvo ... ne pravi nishto TI ZNAESH LI KOLKO 2KI V BYLGARIQ SE OKAZVAT 3-4 BRATOVCHEDI SLED KATO SA SKLIUCHILI BRAK.. A DA NE GOVORIM I ZA DECATA IM. aide obichaite se. Az syshto predi imah momenta vryzka s 3tiq mi bratovched (seksualna) a znaeh che mi e bratovched ot nqkolko chasa...Segashniq mi seriozen priatel razbrahme che imame obshti rodnini ne nemojem da otkriem kakvi tochno se padame nie...Taka che ne se vprqgai molq te.
Rally_Baby
01-10-2008, 20:54
спокойно моята приятелка също ходи с 2-рия си братовчед правят си секс всичко както в една нормална връзка,какво да направят хората обичат се.... :-)
lithium4e
01-10-2008, 20:55
еми..хубаво не сте знаели..сега вече може да се отвратите и да спрете :)
еми..хубаво не сте знаели..сега вече може да се отвратите и да спрете :)
+1 ](*,) напълно подкрепям мнението ... кфо е тфа ... как така да продължава да е*е братчедка си бе вие луди ли сте #-o
пич саветвам де да спреш... наистина дори и 5,10 да е все пак сте си роднини иии.. аве ти си знаеш ама ако бях на твое мястоо... :-#
amatorium
01-11-2008, 16:30
Che kakvo tolkova. Da nqma bebe da i pravish. I vse pak shtom si razbral, che ti e kruv trqbva da vnimavash. Samo oralen i analen. :smt002
Ne be maitap si pravq. Aко си разбрал che e roda e jelatelno da q ostavish. :twisted:
just_a_girl_z
01-11-2008, 21:58
пич по-добре спри, че е гнусно. ако се замислиш добре тва втората братовчедка си е супер блика кръв. наистина няма да и правиш деца, и все пак е гадно и твърде перверзно дори и за мен.