PDA

View Full Version : Поредната объркана

mila123
01-10-2008, 13:05
Здравейте, от доста време чета темите в форумчето в сайта и на мен лично всички са ми интересни :-D
Ммм и затова реших да ви запозная и с моият проблем...
М на 17 години съм живея в средно голям град...за сега вси4ко около мен е страхотно нямам проблеми с у4илище а родителите ми са 4удесни...имам доста приатели от които пове4ето са мом4ета...по4ти вси4ки са по голями от мен но това не е проблем за мен дори смятам 4е това 4е са мом4ета и са по голями от мен ми помага пове4е в моето развитие..4есно си обменяме опит за взаймотношенята на моми4е и мом4е..те ми казват какво харесват мом4етата пк аз..мда доста запо4нах да овъртам..
та преди две години братов4етми ме запозна с неговите нови три приятел4ета..итримата бяха доста готини като братов4етми :П това лято един от приател4етата му запо4на да се държи странно с мен запо4на да се интересува от мен..в дискотеката в които се срещахме танцувахме и запо4на да спуска ръце по тялото ми и да диша дълбоко по вратлето ми..мм не мога да отрека 4е ми бе6е приатно но мислех 4е това е в следствие на алкохола..но тези въздишки запо4наха да се превръщат в нещо пове4е тои все търсеше на4ини да останем сами и да ме целува на всякаде..м това продалжава и то сега..преди нова година спретнаха един купон и както се досещате аз бях сред поканените .. и разбирасе отидох :) бе6е забавно..м след като свърши купона моят 4овек ме помоли да му направя 1 масаж...масажирах му мусколестото гръб4е и по едно време тои ме дръпна на леглото при него легна върху мен и запо4на да ме целува навсякаде макар 4е се съпротилявах защотото знам 4е си има приателка ... м тои следва в софия и до колкото знам си има приятелка от там....
Доста съм объркана защото доста време продалжи тази авантюра а пк тои не предприема нищо....

natalitoo
01-10-2008, 15:48
ne 4e iskam ne6to da te razo4arovam .. ama si mislq 4e prosto si prekarva vremeto s teb .. za6toto razbiram 4e ti ne si ot sofiq .. moje bi iska da si ima varianti .. v sofiq edna averka v tozi grad koito si ti druga .. nz .. nemoga da se byrkam no .. pone taka si mislq az .. uspex .. i dano da se polu4i ne6to mejdu vas .. ama ne da si vtorata a da si edinstvena :))

bqsna_teenagerka
01-10-2008, 15:53
Ами...объркана история...и човека май просто си е търсил нещо за е*ване!

mila123
01-10-2008, 15:57
м аз никога не съм се надявала....но понякога е доста странен и се държи особено....като се прибере от София винаги ме разпитва как е минала седмицата с кого съм се срещала и виждам ревност в поведението му...и друго важно нещо за мен е че никога не е настоявал да прави секс с мен и до сега не сме имали полови контакти...преди около месец му казах че искам всичко това да прикючи но той ми каза че до като не ме види че сериозно си имам друг няма да го направи....

natalitoo
01-10-2008, 16:33
drugiq variant e 4e ne iska da te gleda samotna ili s nqkoe mom4e koeto 6te te izpolzva .. pone taka az si go obqsnqvam sled kato e kazal 4e iska da te vidi s nqkoi ama da e seriozen :neutral: :neutral: :neutral:

SMoKe_BoY
01-10-2008, 17:25
Така дано искате да чуете мнението ми се пак сам момче почти на 18 съм не твърдя че съм голям но не мисля и като 13-4 годишен та идеята ми беше че не сички момчета гледаме да се възползваме значи аз не обичам никоя но има доста свесни момичета които ми се кефят и аз им се кефя готина компания сичко е точно ... Еми трябвали да се прая на маймуна да свалям звездии да се прая че искам да сме заедно завинаги и т.н.
Така тва е началото и мойта гледна точка сега вие кажете как го искате
като видите някое готини момче примерно или просто не го виждате за парви пат ми се знаете на здр здр.
Та нали секи се бори за откровение според мен момчето си е тарсило близост но не се измачвайте с тези клишета " той го прави просто за бройка" няма бройки няма нищо сичко е чисто удоволствие.

Kras4eto_lp
01-10-2008, 17:36
Ух доста овъртяна работа....най-вероятно има някакви чувства към тебе, но не иска да оставя приятелката си...аз поне така си го обяснявам.

mila123
01-10-2008, 18:09
Мии чесно казано съм много объркана и....мисля вече найстина да сложа край на всико защото не трябва да игнорираме и приятелката му от София която не трябва да бъде лъгана...
SMoKe_BoY честно казано момчетата с твоето мислене са на изчезване а са доста нужни....но всеки човек има право да избира това което да бъде и това което да прави

SMoKe_BoY
01-10-2008, 18:28
Ми нз идеята ми беше че за всички би било по добре всичко да е ясно и да няма увартания + това вие момичетата сте тези които се чуствате изсползвани аз промних мислнето си след като едно момиче ми показа че и ние момчетата може да се чустваме така сичко е вапрос на комплекси
Се пак сексът е удоволствие и за двата пола защо едните трябва да се чустват виновни или изсползвани просто няма никъф смисал ..
и хей и се усмихнете малко и распускаите без да му мислите много че зе да ме наболява фъстъка в главата :)

adska_macka
01-11-2008, 17:44
ами освен да ти кажа, че си доста неграмотна... сорка ама си е така...а относно проблема ти, зависи ти какво изпитваш към него и какво искаш да получиш от евентуална връзка, така че прецени си, ако е само за забавление-действай, а ако не...недей да влагаш мн чувства при всички положения, явно той не го заслужава...

amatorium
01-11-2008, 17:52
Ami ne chakai godejen prusten.

SilverAngel
01-11-2008, 19:40
оф много объркано... може би го привличаш сексуално :)

TANATA
01-12-2008, 20:59
оф много объркано... може би го привличаш сексуално :)
To4no!!!