View Full Version : Не се приемам такава какварто съм
макар че много хора са ми казвали че съм хубаво момиче хората от опкражението много ми влияят и така ме карат да се чувствам потисната.Какво да направя за да не обръщам внимание на думите на хората които не ме харесват и да се харесам такава каквато съм (искам да подчертая че не говоря за външен вид ) 8-[ дайте ми съвет как да се чувствам добре кожата си :cry:
gree_girl
01-10-2008, 19:05
Аз имах поочти същия проблем. На мен приятелите ми казваха неща, които ме подтискаха. Но причината поради, която го правят е да ти саздадат комплекси и да те накарат да се чувстваш зле... Причината да го правят е, че ти завиждат за нещо и искат да те подтиснат. А и щом другите хора казват обратното, не вярвай но твоите приятели. И знай, че рядко се среща истинския приятел-той е само 1 !!!! Просто не им обръщай внимание, защото го правят от завист. ПС: не им се доверявай много :roll: и ГОРЕ ГЛАВАТА
Seducti0n
01-10-2008, 19:08
Ох,че оплетена ситуация.Като за начало,би било добре да приемеш себе си такава каквата си.Проумей факта,че всеки човек има своите недостатъци,както и ти самата.Вместо обаче,излишно да се вглъбяваш в тях, по-добре компенсирай с положителни черти.
Другото,което трябва да направиш е да спреш да се влияеш от мнението на околните,едните те харесват и те приемат такава,каква си други пък не-такъв е живота.Ако продължаваш да се опитваш да бъдеш любимка на всички,ще изгубиш всичко красиво в себе си, ще играеш двулични роли със жалката цел да получиш всеобщо одобрение,дори и на тези,които ти самата не харесваш.Има ли смисъл,кажи ми? :?
Квото не ти харесва на теб,го прамени.
Обаче ако не им харесва на другите,можеш да ги пратиш спокойно по дяволите и да си бъдеш каквато си искаш и си се харесваш...