View Full Version : Малко върпосче . . . повече към момичетата
DevilWish
01-10-2008, 20:09
Здравейте . . . съжалявам ако темата е излишна ,но наистина се чудя какво мога да напарвя . . . тъй като сега приятелят ми ще заминава в България /не живеем и двамата там/ и няма да се виждаме около месец и аз исках точно последният път ,в който го виждам поне да . . . правим секс . . . а това ще е неделя . . . всичко окей ,обаче съм в менструация . . . неделя ще е 5тия ден ,а на мен ми свършва нормално на 6-тия ,7-мия . . . какво мога /ако изобщо има такова нещо/ да направя така ,че малко по-бързичко да ми свърши? :neutral:
blueeyess-
01-10-2008, 20:21
Milo moe ... nqma takava vyzmojnost :( ... Aa ako iskash da si pravish sex kogato si iskash pii kontraceptivi redovno i nqma da imash menstroaciq. Nauchno dokazano e ot farmacevti v Sasht che se priemat kontraceptvi che po vreme na priema im realno nqmash cikyl a kogato gi spresh tialoto ti se vryshta kym normalnoto si sytoqne. Drugoto po lesno i bezobidno neshto e sled kato ti svyrshe mesechniq cikyl da se tpchish s mnogo vitamincheta :) taka redovniq cikyl zakysnqva s 2-3 dni :) :-|
sweetsunshine
01-10-2008, 20:39
Или да го правите под душа или ако той няма нищо напротив това че ти си в менструация и малко ще поуцапате. :) :) :wink:
blueeyess-
01-10-2008, 20:55
Mm... prava si ili ispolzvaite zadyljitelno prezervativ kato predi tova go predopredish i dano da se syglasi. Nqma nishto sramno kryvotechenieto namalqva za samiq polov akt :) Uspehcheta ...
sweer_sisi
01-10-2008, 20:56
naistina nqma kakvo da napravi6 :( :-s
Rally_Baby
01-10-2008, 21:00
амии пий витамин С и прави коремни преси,ще помогне :wink:
витамини и прочее булшит...няма да стане
най добре под душа...и без това е интересно изживяване...ще го запомни ;)
Душ! Душ! Душ! Душ! Душ! Казах душ :::
BrianKinney
01-10-2008, 23:08
Не знам дали знаеш, че на спортистките цикълът е по-кратък (с изключения , разбира се). АЗ лично съм тренирала 7 години баскет и докато тренирах цикълът ми траеше максимум 5 дни. След като спрях тренировките постепенно се увеличи на 7 дни. Извода е: ако се понапънеш малко (бягане, коремни преси, танцуване) може да намалее значително и да се пробвате под душа. Но гаранция не давам, засега е само теория ;) И при мен е практически доказвана много пъти... но ти не си аз. ;) Задължително под душа и не се бъкай с хапове за глупости ;)
RakiqLady
01-11-2008, 07:24
pii kontraceptivi redovno i nqma da imash menstroaciq
?! ОМГ Тава определено не е вярно...От контрацептивете менструацията става редовна и е точно на 28 дни, но да изчезва...откъде го измисли това? А иначе за секса по време на цикъл- правила съм го много пъти и не пречи въобще. Особено щом е 5тия ден тогава дори няма нужда да е под душа. Няма смисъл и от витамин С (има ама ако го пиеш още преди да ти е дошло и така ще ти закъснее). Абееее майната му на цикъла ай приятно изкарване :)
{CinDerella}
01-11-2008, 10:47
Пий витамин С,и яж лимони.От това по принцип наистина спира,но все пак зависи от организма.Ама до неделя има малко време,така,че ако наистина искаш да го спреш трябва да е в по-големи количества.
{CinDerella}
01-11-2008, 10:49
А пък от коремните преси и натоварването се засилва,не спира!!!
HopeLesss
01-11-2008, 11:04
А пък от коремните преси и натоварването се засилва,не спира!!!
Точно такава е и логиката - да се засили и да свърши по-бързо. На мен Витамин Ц ми го беше забавил с 2 дни, не знам дали на теб ще ти свърши работа.
под душа и с презерватив :P
natalitoo
01-11-2008, 13:54
napravete si kefa .. e est ako toi e syglasen
CragHack
01-11-2008, 14:06
Жертвай си дупиту :-D Хем ще си останеш девствена. Ако си девствена изобщо де...
amatorium
01-11-2008, 17:06
Che kakvo kato si v cikul. Bqgaite nqkude kudeto nqma da vi puka, che shte ocapate. :-s
gabito0o0_
01-11-2008, 17:17
Тука имаше таква тема.. можеш да използваш специални тампони ако не те притеснява цената :P
DevilWish
01-11-2008, 18:27
Mersi mnogo na vsi4ki za otgvorite . . . po4nah da se zamislqm za под душа ама . . . на мен даже и 5тия ден доста обилно ми е кръвотечението по принцип :-# и просто ми е супер неудобно . . . аз знам, че той много иска ,защото си говорихме преди няколко дни и вика ти пък как стана така точно преди да замина и вика мен така ми се искаше тва-онва ,така че може би ще е съгласен ,но незнам как да му кажа . . . може би просто ще му намекна с нещо от сорта на "Как те искам" и като получа отговор "Нали си в цикъл" ---> "Какво от това?" и може и да стане работата ,но наистина ще ми е много неудобно . . . в смисъл . . . нзззз не ми изглежда възбуждаща самата картинка :-# [-o<