PDA

View Full Version : Эа първият път

<-ChelseA->
01-11-2008, 14:57
Эдравейте. :)
Пиша ви,эащото си мисля нещо и ми се иска да вида и вашето мнение.Все пак тук влэиат всякакви хора,та ще ми е интересно :)
Сексът е естествена човешка нужда.Рано или късно эапочваш да чувстваш нуждата да го направиш,желанието.Но какво става ,ако това желание е прекалено силно,а не си обвърэан,нямаш човек до себе си,когото да обичаш ?Тоест според вас лошо ли е ,ако първият път го направиш с човек,към когото нямаш чувства? :neutral:
Аэ лично съм против от части,но желанието понякога надделява...та какво е вашето мнение по тоэи въпрос :?:
Благодаря эа отговорите предварително.

ReFlEcTiOn
01-11-2008, 15:10
да става нужда и имаш голямо желание но когато го правиш редовно!
поне според мен де...
и няма как да ти се иска при положение че си девтвена,понеже незнаеш какво е това! и мисля че първия път трябва да е с гаджето (аз поне държа на гаджето ми) което обичаш а не с някои мухльо който утре няма да те погледне или ще те разправя на целия град!
пък и тва не е игра СЕКСЪТ това е нещо което правят 2 човека които се обичат...мисля че секса без чуства е скучен...и може би само необвързаните го харесват понеже няма друг начин! :::

kolio-shiikata
01-11-2008, 15:10
поне go направи с някой които ти харесва... а пък да ли ще ти хареса да правиш секс безобвързване (някои го наричат курвенски истории) никой не знае.. такаче от веднъж не се става поне така казват, а от мен ще кажа "като ти се пикае пикай, като........." 8)

Luda_Na_Max
01-11-2008, 15:15
дори и да го направиш най-вероятно после ще съжаляваш..наистина по-добре с гаджето ;]

amatorium
01-11-2008, 15:36
Ami ako ima sexualno privlichane i mislish, che partniora ti e opiten i strasten deistvai. 8)

tzvety_falky
01-11-2008, 16:01
Ммм...според мен трябва да го направиш,с човек на когото държиш и той на теб също,да знаете какво искате един от друг,да си сигурна в него,да му имаш доверие...

SMoKe_BoY
01-11-2008, 16:04
Според мен ако ти се прави прави го лол .. незнам кво кво учакваш от форума да ти помогне на тая тема смисал ти си знаеш няма такъв който да ти каже давай прави го или недей го прави ако ти се прави го направи ако не ти се прави не го прави :-D

ra4ence
01-11-2008, 16:06
Не виждам нищо лошо да правиш секс за пръв път с човек,към когото нямаш чувства.

ludoto_f
01-11-2008, 16:06
Moeto mnenie e 4e to4no zashtoto ti e za pryv pyt trqbva da e s 4ovek mnogo vajen za teb, v koito si sigurna i sushto go iskash! Koito obichash bez koito ne mojesh!!! Za da izpitash trypkata na 1 put!! :P

miloto_girl_4e
01-11-2008, 16:16
Значи.. аз поне съм си направила сефтето с момче, което обичах.. Ако ти толкова имаш нужда от секс, ако има свястно момче, с което си заслужава да преспиш, към което таиш добри чувства и т.н - направи го с него, но все пак направи внимателен избор към момчето, защото това момче ще го помниш цял живот :!: Точно затова е хубаво първият ти път да е с момче, което обичаш.., но.. ти си решаваш в крайна сметка... :)

zorri
01-11-2008, 16:57
Моят първи път не беше с момче, с което ходех.... Напавихме го спонтанно... Той не знаеше, че бях девствена... не и не разбра.. Приятели сме си... дори учим в едно училище.. Не съм и мислила, че първият ми път ще е с него.. но така се беше получило... После си се поздравявахме... Говорихме си.. съвсем нормално...и сега сме си така... аз не го намирам за странно...правиш това което ти дойде отвътре.. действай инстинктивно....

bebok
01-11-2008, 19:54
ako ti haresva int ti e ili prosto iska6 lo6o nqma :)

Zarazata
01-11-2008, 23:26
Според мен ако ти се прави прави го лол .. незнам кво кво учакваш от форума да ти помогне на тая тема смисал ти си знаеш няма такъв който да ти каже давай прави го или недей го прави ако ти се прави го направи ако не ти се прави не го прави :-D \:D/

Virgin
01-11-2008, 23:57
Моят първи път не беше с момче, с което ходех.... Напавихме го спонтанно... Той не знаеше, че бях девствена... не и не разбра.. Приятели сме си... дори учим в едно училище.. Не съм и мислила, че първият ми път ще е с него.. но така се беше получило... После си се поздравявахме... Говорихме си.. съвсем нормално...и сега сме си така... аз не го намирам за странно...правиш това което ти дойде отвътре.. действай инстинктивно....

и при мен беше така, с тая разлика, че той знаеше,че съм девствена и другото разминаване е, че преди бяхме приятели, а сега не сме [-o< иначе всичко друго съвпада... +1 :wink: 8)

Nadelina
01-12-2008, 07:36
Nai dobria mi priatel... moje da se kaje che e choveka chiito syveti vinagi sym sledvala neotklnno.. me syvetvashe da go napravq pyrvia pyt s chovek kym koito nqmam chuvstva.. chovek kym koito ne sym pristrastna... i da go napravq samo zaradi sexa... zashtoto kogato si mislish che tova e neshto specialno i go napravish s nqkoi koito obichash i posle toi te ostavi stradash bezumno i si mislish che jivota ti e svyrshil... Povecheto momicheta si mislqt che spish li s nqkoi vednaj i toi ti e dlyjen.. Vinagi me e karal da se stremq da go priema kato prosto edin chovek koito znae kakvo pravi... i shte mi dostavi fizichesko udovolstvie...

mackata90
01-12-2008, 11:11
ХОРА, НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ПРАВИТЕ СЕКС! Направих го за първи път с човек, когото не обичам и ще съжалявам цял живот за това! Сега две години и половина след това бих дала всичко на света да съм отново девствена и да мога да погледна приятеля се в очите и да му кажа, че съм само негова!

vlubeni_sulzi
01-12-2008, 11:15
Лелее,защо е толкова кофти положението?Какво стана?

macka_88
01-15-2008, 15:46
да става нужда и имаш голямо желание но когато го правиш редовно!
поне според мен де...
и няма как да ти се иска при положение че си девтвена,понеже незнаеш какво е това! и мисля че първия път трябва да е с гаджето (аз поне държа на гаджето ми) което обичаш а не с някои мухльо който утре няма да те погледне или ще те разправя на целия град!
пък и тва не е игра СЕКСЪТ това е нещо което правят 2 човека които се обичат...мисля че секса без чуства е скучен...и може би само необвързаните го харесват понеже няма друг начин! :::
+1 :wink:

sladko_teenche_v
05-13-2008, 18:01
По какво се разбира дали момичето е правило секс? :-o
И ако не е а е казало че е правило момчето ще разбере ли? :-o
ПЛС ОТГ :-) :-) :-) :? :?

Mementomori
05-13-2008, 19:31
Почти всички мнения бяха изключително повърхностни,едва ли се акцентуваше върху това-само първия път да правиш секс с някого,към когото изпитваш чувства,иначе не,доста глупаво,а това да се стремиш да е с такъв,който ти е безразличен,пълно безумие,ще се отдадеш на някого,който не го е еня за тебе и си гледа само кефа,ужас!

LadyDy
05-14-2008, 09:38
Първият път мисля, че е най-важен и най-запомнящ се. Трябва да е с човек, който момичето познава добре, а и да не са само от няколко дена заедно, разбира де. Това е една важна крачка в живота на даден човек въпреки че младите девойки не осъзнават това и им е абсолютно все едно.... :?

party_queen
05-14-2008, 10:24
Nai dobria mi priatel... moje da se kaje che e choveka chiito syveti vinagi sym sledvala neotklnno.. me syvetvashe da go napravq pyrvia pyt s chovek kym koito nqmam chuvstva.. chovek kym koito ne sym pristrastna... i da go napravq samo zaradi sexa... zashtoto kogato si mislish che tova e neshto specialno i go napravish s nqkoi koito obichash i posle toi te ostavi stradash bezumno i si mislish che jivota ti e svyrshil... Povecheto momicheta si mislqt che spish li s nqkoi vednaj i toi ti e dlyjen.. Vinagi me e karal da se stremq da go priema kato prosto edin chovek koito znae kakvo pravi... i shte mi dostavi fizichesko udovolstvie...
Дай го телефона на тоз приятел :) И аз искам един такъв.
А по темата...значи аз имам същия проблем и мн искам да го направя с някой, който просто ме привлича....обаче мисля, че няма да мога да се отпусна..така че, загубена работа, по-добре с гадже, освен ако не ти се отдаде някой много удобен случай :)

plami_plamster
05-14-2008, 15:33
Моят първи път беше с приятел, нищо повече. Нямаше чувства, но решихме да видим дали после няма да излезе нещо (голяма глупост между другото :razz: Е, не беше кой знае каква драма, но определено щеше да е по-истинско и приятно ако беше с правилния човек. Няколко месеца по-късно се случи с моето си момче и смятам, че тогава правих истински секс. Така че - не е кой знае каква драма ако е човек, на който държиш (просто приятел), но и който държи на ТЕБ. Все пак, най-добре е да има чувства. Тогава преживяването е истинско и велико!