View Full Version : Въпрос?
N00bCaKe
01-12-2008, 09:27
Tа въпроса ми е ... какво да правя? :-D
Значи, случая е следния:
Харесвам едно момиче (от моя клас) от около година. Предлагал съм и веднъж (съвсем директно :) ), но тя от каза. В последно време забелязвам, че отношението и към мене някак си се промени. В часовете аз много често я гледам, когато ме усети и тя ме поглежда и понякога ми се усмихва, а понякога просто ме поглежда секунда и веднага си отклонява погледа. Та мисълта ми е, че и тя почна да ме гледа в часовете. Като я погледна аз следва усмивка от моя и от нейна страна. Позволява ми да я прегръщам, като я помоля за нещо го прави ... смее се на всяка шега, която подхвърля (дори и да не е забавно :D ).
П.С. Виждам, че има свестни хора в този форум, затова моля за свестни отговори! :)
Dobrodu6niq
01-12-2008, 09:40
Еми следваштия път когато си говорите,и така ти леко подмяташ:Я сега ти кажи кога с теб ще отидем на кафе да те почерпя,защото ми помагаше.Аиде успех. \:D/
zvezdi4ka_su
01-12-2008, 09:43
hehe mi 6tom vijda6 nqkakva promqna deistvai.znam li moje bi vkarai edno nebrajno "aide na kafe sled daskalo" i da vidim..kak 6te mine ala bala i preceni,toku vij p1k se polu4i
P.S samo se otkaji ot 'predlojih i S1vseM DIRektNO',stiga be hora ne sme 2klas 8-)
ako use6ta6 pravilno ne6tata moje bi vs 6te si dodie na mqstoto ot samosebe si ;-)
aide uspeeeh
slun4evo
01-12-2008, 09:49
Ами може би те харесва, но за да си най-сигурен поговори с нея.Покани я някъде на кафе или си тръгнете заедно от училище.Започни да я разпитваш кой си харесва и така нататък, тя ще си покаже ако те харесва.Успех!
experiment_m
01-12-2008, 09:49
Както ти дава да си я пръгръщаш може някой път вместо чао да дадеш някоя целувка по бузката. Ще видиш как ще реагира. Излезте някъде заедно и виж на къде ще задуха вятъра. Все пак тя е наясно с чувствата ти и ще си прецени дали да те допусне толкова близо имайки се за в предвид на къде отиват нещата.
Успех.
Това,че те гледа и ,че когато ти я погледнеш ти се усмихва,не оэначава непременно ,че те харесва.
Вместо да эалагаш на погледи и усмивки,пробвай да остановиш по-такъв контакт с нея :D Тоест примерно покани я да иэлеэете,виж как ще се стекат нещата и ако видиш ,че има открит коридор,действай! :D
gree_girl
01-12-2008, 10:58
Тя е наясно с чувствата ти и може просто да не иска да те наранява и затова ти дава да я прегръщаш, защото знае че това за теб означава много. Но научавайки, че я харесваш тя сигурно е започнала да се вглежда в теб и е напълно вероятно да си те е харесала. Затова както казаха и преди мен я покани уж небрежно и закачливо на кафе, а в училище я викай да ти помага с нещата които "не разбираш" айде успех :smt007
N00bCaKe
01-12-2008, 11:03
Много благодаря на всички за коментарите! :)
@gree_girl ще я поканя. Номера с нещата които "не разбирам" го правя редовно, дори я помохил по Исторя нещо, което наистина не го разбирах (става въпрос за нещо като домашно) да го напише - направи го! :)
Пробвй нали нищо не губиш ;-)
Predloji i vtori pat :wink:
El`Clasico
01-12-2008, 12:43
Tа въпроса ми е ... какво да правя? :-D
Значи, случая е следния:
Харесвам едно момиче (от моя клас) от около година. Предлагал съм и веднъж (съвсем директно :) ), но тя от каза. В последно време забелязвам, че отношението и към мене някак си се промени. В часовете аз много често я гледам, когато ме усети и тя ме поглежда и понякога ми се усмихва, а понякога просто ме поглежда секунда и веднага си отклонява погледа. Та мисълта ми е, че и тя почна да ме гледа в часовете. Като я погледна аз следва усмивка от моя и от нейна страна. Позволява ми да я прегръщам, като я помоля за нещо го прави ... смее се на всяка шега, която подхвърля (дори и да не е забавно :D ).
П.С. Виждам, че има свестни хора в този форум, затова моля за свестни отговори! :) само карай по бавно не бързай както казаха по нагоре някой вметни някоя шега за кафе но не избързвай веднага да и предлагаш щом веднъж те е отхвърлила не бързай както се казва бавно но славно !
Еми следваштия път когато си говорите,и така ти леко подмяташ:Я сега ти кажи кога с теб ще отидем на кафе да те почерпя,защото ми помагаше.Аиде успех. \:D/
+1 :-P
Защо не и предложиш пак? :smt016
•._.•No_NaMe•._.•
01-12-2008, 17:37
Ne barzai da i predlaga6 vse pak ne si siguren dali te haresva 6te stane po zle ako pak te otreje idete na kafe pravi i nameci 4e si q haresva6 i ako vidi6 4e ne si i bezrazli4en togava deistvai :P
кафето е най-добрия вариант..ако се съгласи супер...а и ще можете да поговорите на спокойствие...смисъл без да има някой от класа около вас :D
Питай я някой път дали е свободна да излезете, пък оттам нататък каквото стане... Имаш шансове :)
gLoRiOuS_aNGeL
01-12-2008, 20:30
На колко години сте? :?