Влез

View Full Version : Погрешни представи...

lilit_666
01-12-2008, 13:48
Неща,които момичетата/момчетата правят,като мислят,че е секси,но ГРЕШАТ....

SMoKe_BoY
01-12-2008, 13:51
Какво имаш предвид действия който правят и си мислят че се харесват у хората и грешат тва ли ?

amatorium
01-12-2008, 13:53
Ami nai-chesto neshtata, koito se pravqt ot hora, koito gledat mnogo filmi i ne sa vchas. Seshtam se vednaga za edna macka, koqto beshe reshila da mi puska kraka pod masata v edin bar. Praveshe go tolkova zle che si misleh che me tastupva postoqnno i mi okalq dunkite celite. Posle se zasqkohme v toaletnata i me pita zashto kato me svalqla i ne sum reagiral :-s

Mihitu_`
01-12-2008, 13:54
ne razbiram kakfo iskash da kajesh... :-|

ubuntu
01-12-2008, 14:07
Ми общо взето момчетата се правят на герои и смели а отсртани изглеждат много смешни ....
А момичетата не спират да си въртят косата :grin:

lilit_666
01-12-2008, 14:08
Ми имам в предвид действия или поведение, които той/тя смята,че са секси,ама не е баш така.
Темата е за да си разберем грешките и да не ги правим пред хора.
Примерно доста мацки смятат,че като се намажат до ушите с червило е мн секси,ама.....да
Или момчетата, които си мислят ,че обраслите гърди са признак за мъжество и са мн сексапилни с тях.

Та дайте ваши примери...

amatorium
01-12-2008, 14:09
Druga mnogo grozna greshka e kogato nqkoe debelo momiche si sloji super tesni dreshki, ot koito da i visqt palaskite i si misli, che e sexy. O:)

&ILoveU2
01-12-2008, 14:19
Ми имам в предвид действия или поведение, които той/тя смята,че са секси,ама не е баш така.
Темата е за да си разберем грешките и да не ги правим пред хора.
Примерно доста мацки смятат,че като се намажат до ушите с червило е мн секси,ама.....да
Или момчетата, които си мислят ,че обраслите гърди са признак за мъжество и са мн сексапилни с тях.

Та дайте ваши примери...
е стига да не са толкова обрасли е яко мен мн ме кефи. А по яко ли е като ги маха и после да бучи. Но това си е мое мнение. Аз си харесвам по принцип косми е не амазонски гори :oops:

bibi90
01-12-2008, 14:43
Druga mnogo grozna greshka e kogato nqkoe debelo momiche si sloji super tesni dreshki, ot koito da i visqt palaskite i si misli, che e sexy. O:)

aha,tva e ujasno grozno... :x

cokaina_
01-12-2008, 16:12
една много често срещана грашка на момичетата е, когато всеки божи ден се мажат с тонове фон дьо тен, пудра, или пък си спласяват миглите със спирала - най-често така наречените кифли правят всичко това. Но както и да е, за мен това е наистина грозно. Не съм против грима, даже съм ЗА, НО в умерени количества. Тъпо е да ходиш на даскало все едно си си лепнала маска на лицето....
Пак за момичетата - според мен е тъпо когато някое момиче се прави на жертва пред момче за да го впечатли...

ммм за грешка на момчетата (и то не на всички :idea: ) смятам, когато се доказват пред момичетата и пред останалите момчета със сила, мускули иии това кой колко е дигнал от лежанка... #-o #-o

CfEtii
01-12-2008, 17:10
За момчетата-когато се праат на някфи супер пичове а не стават за нищо
За момичетата-когато пляскат тонове грим

proba
01-12-2008, 17:10
за момичетата не знам защо ама съм останал с впечатлението че когато кажете нещо подигравателнo или се заяждате с друга сi мислите че правите голямото впечатление [ест не алл]
а момчетата май когато се доказваме пред други или на кои колко му е голям кои кои е набил и тн ама това отминава с възрастта най много до 8-9 клас да е по нагоре вече се осъзнава

amatorium
01-12-2008, 17:20
Chovek vinagi i sam moje da razbere koe e smeshno i koe sexy. Sexy e neshto, koeto e suvmestimo s privlichaneto mejdu polovete - krasota, char, dobro povedenie, stilno oblichane, koeto podchertava krasotata v chovek.
Naprimer mnogo momicheta i momcheta si mislqt, che kato psuvat kato karucari i ostanalite shte gi pomislqt za pecheni. Greshka. Edna psuvnq moje da e na mqsto, moje da e smeshna, a moje i da e ujasna. Drugata cherta, koqto e zalegnala mnogo kato zabluda, che e sexy e nadutostta i nadmennostta. Haide stiga - ne sme v mexikanski serial. Nadutite hora sa prosto smeshni i jalki :!: