View Full Version : Как да постъпя, да ги излъжа ли?
piletyyy_
01-12-2008, 17:08
Наще имат голямо доверие и много харесват гаджето ми. Според мен той не заслужава особено много техните симпатии, но това е друг въпрос.
:?
Щяхме да излизаме с гаджето тази вечер, но се скарахме...и аз си тръгнах. А едни приятелки ме викат на дискотека (на 16г. съм), а наще ме пускат само с гаджето, с приятелки не. Пък с гаджето и с приятелките ми не става...не се познават. А на мен ми се иска да изляза само с приятелки, колко съм ги молила наще,ама без гаджето не ме пускат (от 1год. и половина на диско не съм ходила с тях и ужасно много ми се иска). И днеска те ще ходят. Да излъжа ли наще, че с приятелят ми ще ходим, а аз да ида в приятелките си. Много ми се ходи, а с наще сме скарани, именно защото ме обвиняват, че съм правила дребни лъжи постоянно.
Какво да правя :razz: От 4месеца на диско не съм ходила :-|
moonwarrior
01-12-2008, 17:22
що не те пускат с тях!? поговорете за това, в краен случей можеш да послъжеш :oops:
olive_oil
01-12-2008, 17:24
ако си сигурна че приятелките няма да те издънят отиди : )
teengirl_92
01-12-2008, 17:29
Ами според мен не бива да ги лъжеш,защото рано или късно може да разберът.По-добре говори с гаджето си,сдобрете се,обади се приятелките си и иди с него.
marmalad4e
01-12-2008, 17:46
а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него :razz:
•._.•No_NaMe•._.•
01-12-2008, 17:51
а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него :razz:
+1
IrReplacaBle
01-12-2008, 18:12
а защо не се сдобриш с гаджето и не идеш и с него на диско..все някога трябва да го запознаеш с приятелките си.според мен ще си изкараш готино ако си хем с приятелки хем с него :razz:+1 :)
SweetDead
01-22-2008, 20:22
ми да :) сдобри се с приятеля си и отиди с него :P
MaRiNkA_16
01-23-2008, 09:57
Ами според мен не бива да ги лъжеш,защото рано или късно може да разберът.По-добре говори с гаджето си,сдобрете се,обади се приятелките си и иди с него.
+1
mhmhmhmhm
01-23-2008, 10:44
От година и половина не си
излизала с приятелки?!
Абе излъжи и бягай :-P
Мен дотолкова ми беше станало ежедневие тва лъгане по едно време,чееее изобщо не се замислях да излъжа ли...лъжех за всяко нещо...
Лъжи...щом не става по друг начин...
Ako naistina ti se hodi mnogo otidi i gi izlaji...no pomisli dali po nqkakav na4in roditelite ti mogat da se svarjat s gadjeto ti i da razberat 4e si gi izlagala :)
LiveFlower
01-23-2008, 21:54
kazva6,4e gadjeeto ti i fr te ti ne sa osobeno blizki,ami sblijigi taka hem 6te si s tqh,hem s nego \:D/
ThePowerOfLove
01-24-2008, 13:53
Казваш,че си с гаджето :wink: Рискувай и си прекарай хубаво...не се знае дали скоро ще имаш възможност пък и може да споменеш на приятеля ти да те прикрива ако случайно ваще почнат да му звънят,но предполагам,че няма да се усъмнят :)
theEXPLOITED
01-24-2008, 14:17
Кажи им че ще ходиш с прияерлките си няма смисъл да ги лъжеш така никога няма да започнат да те пускат,до кога ще ги лъжеш трябва да разберат че си вече по-голяма и т.н........
Ами просто запознай приятелките с гаджето и отидете всички заедно!Приятно прекарване! \:D/