CoCaInA05
01-12-2008, 17:54
Преди 9 месеца се запознах с едно момче...Още като го видях ми трепна нещо и мисля че беше любов от пръв поглед. :oops: Той показа че не е безразличен прегръщаше ме..правише опити да ме целуне и т.н. но аз в началото се дърпах...После започнах да му отвръщам и се стигна до първата целувка...Всеки ден бяхме заедно.. (забравих да отбележа че той си имаше приятелка) Когато започнахме училище пак на 17 септ. той изчезна...Плаках за него..Чаках го..Разбрах от най добрия му приятел че е казвал че ме обича и т.н. (НИКОГА НЯМА ДА МЕ ИЗЛЪЖЕ сиг съм :) ) и го видях след 3 месеца на рождения ден на неговия най добър приятел.Държахме се все едно нищо не се е случвало...след по-малко от месец най добрия му приятел ми се обади и ми каза че тва момче ми е искало номера..защото щял да къса след празниците с приятелката си и искал да се видим, обаче не му го е дал.По късно на 21 декември (ПОМНЯ ДАТИ :D ) аз бях на кафе с приятелката на най-добрия му приятел и те дойдоха с колата и ни взеха..Беше ми много хубаво.Отново всичко беше както преди...Жалко че свърши толкова бързо. После аз бях направила едно клипче за тва момче и той го е гледал.Харесало му много и решил наистина да остави приятелката си за да се видим и да приказваме .. След нова година миналата седмица той ми се обади и каза че след училище ще дойдат да ме вземат с колата.Така и стана.. Обаче отидохме у тях само аз и той и се стигна до ОНОВА нещо .. Така и не си приказвахме за нас..само за клипчето че било много хубаво и т.н. Каза ми че ще се обади .. не се обади... и днес случайно минавахме с приятелката на най добрия му приятел.. и видяхме колата и моя любим беше вътре.Отидохме нали .. и той пак се държа все едно няма нищо.. само ме попита как съм и къде отивам...Нито ме целуна нито нищо... Празно... Какво да правя...?Струва ли си?