View Full Version : Парвата Целувка
AllenWallker
01-13-2008, 12:20
Искам да ми напишете как представляваше вашата парва целувка и искам и ПОМОЩ (малко банално но искам да знам как да я направя) 8)
Аз за мойта първа целувка нито съм пускал теми по форумите,нито съм питал някой...То не е да си кажеш,че сега ще стане ами трябва да го почувстваш отвътре(малко банално звучи,но е така)
Според мен не ти е дошло времето за целувки. :?
И не се действа по някакъв план,ами всичко е до усет.Ся някой ще ти каже пъхаш си езика и въртиш и ти ще правиш само това,защото така са ти казали...НЕ!Трябва сам да прецениш какво и как да правиш.
Така повече ще ти хареса а и не само на теб! :wink:
asi_basi
01-13-2008, 12:46
Аз за мойта първа целувка нито съм пускал теми по форумите,нито съм питал някой...То не е да си кажеш,че сега ще стане ами трябва да го почувстваш отвътре(малко банално звучи,но е така)
Според мен не ти е дошло времето за целувки. :?
И не се действа по някакъв план,ами всичко е до усет.Ся някой ще ти каже пъхаш си езика и въртиш и ти ще правиш само това,защото така са ти казали...НЕ!Трябва сам да прецениш какво и как да правиш.
Така повече ще ти хареса а и не само на теб! :wink:
napalno sam saglasna s teb!
p.s. vij vazmojno e i da precaka6 parvata celuvka,m vsmisal 4e da ne stane kakto si o4akval...no ne se ot4aivai ;)
El`Clasico
01-13-2008, 12:47
че това не се превижда просто се случва....!!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=151539