PDA

View Full Version : Q:Как да спася 4 годишната си връзка

absence_of_light
01-13-2008, 19:24
аз не съм много много тийн, ама все пак ще пиша.
значи, аз съм със сегашната ми приятелка в продължение на 4 години, майка ми не може да я трае, което и пречи страшно много.(преди да препоръчате да се сдобрят, искам да кажа че това да стане е много малко вероятно, нито едната нито другата иска). Имахме планове да живеен заедно и тн. Сега разбирам че вече не е сигурна че исак, нещо по сериозно да стане със нас.казва че не знаее какво иска.
също така, иска да правим повече неща заедно, че и било тъпо.
дайте някакъв съвет какво да правя?ок със правенето на повече неща може да се ореди, няма проблем, но ако не е достъчно?А не искам за някакви простотии да се разделяме.за съжаление още живея с наще, просто засега не мога да си позволя да живея сам или с нея.мерси

Ice_Queen_
01-13-2008, 19:32
Мн не разбрах/но да кажем че ми се спи../
хем имате планове да живеете заедно,хем тя не е сигурна че иска,хем ти искаш,но не можеш... хм..
не казваш на колко години си ,нито тя..но да предположим че си по-голям или сте на една възраст.
При много хора ,когато дойде момента на задълбочаване в отношенията/било то секс ,запознаване с родителите на другия или..дори крачка към съвместно съжителство/ се появява страха.Страх точно от тази "голяма"крачка на пред.тя пък е породена от несигурност...но нвм..
Ти сигурен ли си че приятелката ти е готова да ..да кажем-да промени живота си така?"да си живеем заедно" за някой хора е равностойно на = ще си заживеем заедно,после ще се оженим,ще си народим деца и бла бла..може би точно това И след заживяването я плаши.
Е,има и др вариант-чувствата й да са охладняли..За това спасение..почти няма.
А и още един вариант- ти да си въобразяваш,просто тя да е в някакъв си там период и за това да ти се струва.

led_i_ogyn
01-13-2008, 20:28
Ем разнообразие му е майката.Отидете за няколко часа в друг град..на друго място.Направи нещо,което тя неочаква.Кажи и че я обияаш по най-нестандартния начин..ей такива неща запазват връзките особенно след 4 години.

kifla
01-13-2008, 21:08
Ти май си по - объркан и от приятелката си и си мислиш ,че тя ти е намекнала ,че иска д апрекратите отношенията а?Споко просто малко повече и прави изненади ,подаръци и без повод ,води я на по рализчни места и така ще се пооправите малко по малко :wink:

PoisoNGirL
01-13-2008, 21:14
Emi izvqvai i men da ne me trae maikata na gadjeto i az nqma da iskam da jiveq pod edin pokriv s neq.Moje da iska da e poveche vreme s teb i da ste si zaedno,no opredeleno maika ti q spira.Ili pone taka izliza po tvoite dumi.Ideqta za raznoobrazqvaneto na ejednevieto e dosta dobra.Moje i da poosveji malko vruzkata vi sled tolkova vreme.Ako pitash men ne burzai s mesteneto.Purvo se opitai da i osigurish samostoqtelno jilishte i da ste na 100% sigurni i dvamata.

vvs_go
01-13-2008, 21:41
когато свекърва и снаха се карат трябва да се отстъпи от фронта, брат

absence_of_light
01-13-2008, 22:16
когато свекърва и снаха се карат трябва да се отстъпи от фронта, брат
няма няма отстъпване, само напред

koalka
01-14-2008, 07:01
Ами, това, че не иска зависи и от това дали чувствата й не са се променили, защото казваш, че преди това го е искала.А и на мен не ми става ясно това, че хем я убеждаваш да живеете заедно, хем нямаш за сега тази възможност...

pitan4icata
01-14-2008, 08:05
em pi4 az bih prepora4ala mlako po4ivka ili ne6to ot sorta puk ako ne e iz4eznala lubovta vsi4ko 6te se opravi
ot li4en opit ti kazvam(momi4e na 17 g sam) za 8 mse4na vrazka na 2-3 pati mi e idvalo da se otkaja ei taka za raznoobrazie za6toto mi lipsvat mn ne6ta koito moje da napravi edno neobvarzano momi4e . 1-viq pat se otkazah zarqzah pr si za 1 sedmica no lubovta i negovoto tarpenie ni sabra i si bqhme mn 6tastlivino sled izvesno vreme pak mi se priiskva po4iv4ica i hem ne iskam da go zagubq hem si iskammoito-da si praqv kvot si iskam bez da se saobrazqvam s nqkoi.. na momenti i az ne znam kakvo konkretno iskam oba4e...,normalno e spored men za edna seriozna i dalga vrazka a kvo da kajem za va6ta 4 god,a tv a4e ne se haresvat s makati e dosta koftii kagota iznikne nqkav problem vav varzkata vi nqkva malka dori pri4ina v koqto tq da poiska da se razdelite tva za maika ti avtomati4no se pribqva i stavat 2 ili pove4e pri4ini...koeto ne e na dobre
ako e nqkva svobodolubiva kat men ne e lesno da q vkara6 da jivete zaedno i az iskam s pr za da sme o6te pove4e vreme zaedno -da imame pove4e vreme za izrazqvana na lubovta ni , no posle kat se zamislq e po dobre taka
nz pi4 pogovorete si opitai se da e razbere6 i ako se naloji si daite po4ivka i se moli da se varne pak (''ako obi4a6 ne6to tvoe pusni go da izleti,ako se varne zna4i naistina e tvoe'')
6tom ti e kzala 4e i e tapo... ako naitina darji6 na neq i ne iska6 da q zagubi6,po dqvalite npravi ne6to ,napravi vsi4ko koeto se seti6 4e 6te i haresa otidete nqkade na novo mqsto naprevate ne6to novo Zaedno,(ne da pavite pove4e ne6ta ot obiknoveno,a novi ne6ta koito ne ste pravili vse o6te)raznoobrazieto e izklu4itelno vajno za edna dalga vrazka postarai se da ne i i sku4no s teb za6toto e veroqtno da te smeni s nqkoi koito 6te i dade tva koeto i lipsva s teb ,pitai q za kakavo si me4tae otadvna.. nakarai e da se zabvalqva istinski s teb pravete 6antavi ne6ta. za6to sam sigurna 4e ako se stigne do nai gadnoto (da se razdelite) mn 6te te e qd 4e ne si napravil neobhodimoto za da spasi6 vrazkata si Deistvai!
i Uspeh;)

a ina4e moje da dade6 o6te mlako info za vrazkata vi.. za po to4ni saveti ;)

absence_of_light
01-14-2008, 11:19
a най-тъпото е че , аз през ден я питах дали всичко върви както трябва,дали е щастлива с мен, тя вика да, всичко е точно, и изведнъж вчера ми сервира че се чуствала много затормозена, било и скучно и тн.възможно ли е да е някаква фаза?
а бтв изнасянето беше нейна идея не моя.
едит:
колкото до временната раздяла, еми хмм те и в чербобил са казали , еми аиде да видим какво ще стане, не са могли да се разберат (проблем с комуникацията) и резулата е на лице.

Vladkoy
01-14-2008, 11:35
Деба - мъжът във връзката не знае к'во иска, а тръгнал да иска съвети .. ми мой, като нямаш идея к'во искаш се остави на приятелката ти .. белким тя знае к'во иска ... пфф , деба.

absence_of_light
01-14-2008, 12:20
Деба - мъжът във връзката не знае к'во иска, а тръгнал да иска съвети .. ми мой, като нямаш идея к'во искаш се остави на приятелката ти .. белким тя знае к'во иска ... пфф , деба.
аз сега знам какво искам , тя не знае, преди бяхме обратното.

Sukrovishte
01-14-2008, 21:28
http://marquise-group.com/shop/product_info.php?cPath=78&products_id=388 една такава романтична изненада със сигурност ще върне тръпката във връзката...

aLakaZam
01-14-2008, 21:30
Е ако тя те обича мяйка ти няма да е проблем, друг въпрос е, че може да я е страх от нещо по-сериозно или просто да и е писнало...

w0sh
01-14-2008, 21:31
С мноу див неубоздан и най-вече разнообразен СЕКС

lithium4e
01-14-2008, 21:35
първо не разбрах .. искате да живеете заедно,но ти не можеш да си позволиш да живееш сам..дефакто тя ще дойде при теб..и ти ще събереш 2 жени,които не могат да се гледат пог един покрив..това е невъзможно.. :) а колкото до приятелката ти..или и е омръзнало или е в някакъв период,в който не знае какво иска..но съмнявам се раздялата ви да е заради майка ти..би било много глупаво от ваша страна..

pitan4icata
01-14-2008, 22:40
''a най-тъпото е че , аз през ден я питах дали всичко върви както трябва,дали е щастлива с мен, тя вика да, всичко е точно, и изведнъж вчера ми сервира че се чуствала много затормозена, било и скучно и тн.''

xixi i az pravq taka ,4esno kaznao ne znam to4no za6to... moje bi za6toto ne iskam da go izgubq zavinagi ,a i znam 4e vsi4ko 6te se naredi(za6tot 1 pat ve4e stana taka)....
a priqtelkata ti nz...moje i vremenno da e taka,no ako dosta se e nasbralo.. moje i da ne e.. :S
posavetvah te ve4e kakvo moje6 da napravi6 po vaprosa.. ne se motai Deistvai ;)
ako tqrbva q nakarai d ati kaje kakvo o4akva ot teb kakvo iska da promeni6 v sebe si za i e po priqtno s teb i kolkoto moje6, bez da i se sardi6 ili obijda6 6te se postare6 da se promeni6(kato gledam kolko q obi4a6..nqma da golqm problem za teb)

btw na kolko godini ste?(prosto lubopitstvo)
i da ne zabravi6 da kaje6 kak ste se opraili posle ;)