View Full Version : Какво да правя ??
Zna4i kogato masturbiram svar6vam za 5-6 min ponqkoga za 10-15 min. a da kajem kogato pravq sex s priqtelkata mi svar6vam burzooo :((( Edni priqteli mi kazaha 4e 6te e taka dokato ne svikna no to minaha 2-3 meseca a rabotata e se sa6tata :((( I zapo4vam da se pritesnqqqm 4e sigurno sum defekteeen :((( Nqkakfi predlojeniq kakfo da pravq ?!
sladko_momi4e
01-13-2008, 21:11
abe pich ne si defekten. seki svarshva razlichno.ako ti za 5-6 min to drugi za 2-3 :D sichko ti e normalno :oops: ne se pritesnqvai ok si si {}
a iskam da pitam te nali mi kazvat 4e 6e svikna tova svikvane koga 6te stane :(
lithium4e
01-13-2008, 21:29
е..не искам да те отчайвам допълнително..но би трябвало за 2-3 месеца да си свикнал :neutral:
Ем искам да питам дефектен ли съм :( Просто ми кажете какво мислите и някакви препоръки да не свършвам бързо(на 16 год съм)
aLakaZam
01-13-2008, 21:32
Пробвай с DUREX PERFORMA 100% ще ти помогнат, другото е въпрос на психическа нагласа ;)
DUREX PERFORMA бяха презерватитиви нали ?! :lol: А тва за психическата нагласа какво ще рече ?
първо момичето ти каза че не си дефектен че да питаш 2 пъти ... но маи ще излезеш с дефект...
аз ти казвам че това не е дефект ... има мн други теми дет пише за подобни "проблеми" това е въпрос на организъм и психика ... теи че мисли си за други работи но няма да ти е лесно :D има теми може да ги прочетеш там пише техниката :lol:
Mitio_man
01-14-2008, 20:23
abe pich ne si defekten. seki svarshva razlichno.ako ti za 5-6 min to drugi za 2-3 :D sichko ti e normalno :oops: ne se pritesnqvai ok si si {}
+1 :wink:
zashtoto si defekten :wink: =D>
Абе дефектен не си просто така си ти е генетично заложено ;)
HardlyAwakened
01-15-2008, 06:08
Изобщо не си правил секс..питаш глупави въпроси от типа "Психическа нагласа" какво ще рече..незнаеш презервативите..абе моляти се..поредния пиклио ! :-x
macka_88
01-15-2008, 15:09
ima hap4eta...ima gelove...ima mn ne6ta za prodaljitelen sex no ne sam mn zapoznata do sega s priqtelq mi ne ni se e nalojilo...otidi v sexshop i razpitai :P