View Full Version : Колко време живее спормата в...?
колко време живее спормата в... :-D
а) Кислородна среда?
б) Водородна среда?
в) Вакум?
г) Вода?
д) Солена вода?
е) Водка?
ж) Кола?
з) Водка с кола 50/50?
и) На морето?
й) В пясака на морето?
к) На Мусала?
м) Иии в гъза на пичето?
П.С. н) В джин с тоник?
Аре бе, тука имаше големи житовоспернознатели :roll:
Получаваш 4-ка! :cry:
Дай си бележника :::
Тогава ще ти пиша 2-ка в дневника с молив и марш при директорката за последно предупреждение [-(
Ей шш даскала, научи азбуката, пък после ходи пиши двойки на ученици! :smt001
Как беше... А, Б, В, Г, З... :-P
Тогава ще ти пиша 2-ка в дневника с молив и марш при директорката за последно предупреждение [-(
НЯМААААААААААААА АЗ СЪМ КАЛПАЗАНИН, НЕ МЕ Е СТРАХ ОТ ОНИА ПЕДАЛ ДИРЕКТОРА ХАХАХААХХА И ОТ НИКОЙ........... ХАХААХХААА.. КАКВО СЕГА ЩЕ МЕ БИЕТЕ ПО РЪЦЕТЕ С ЛИНИЯТА ИЛИ С ПРЪЧКА ??
Ооо ти си бил голям калпазанин бе, ще е пратиме в ТВУ.
Само нинджа може да убие нинджа :smt075
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ей хора ще ме побаркате честно ви казвам :grin: :grin: :grin: :D :D 8-) 8-)
Ние сме на всеки 4-ти километър!
Попаднала в подходяща среда със стимулиращо ПХ, сперматозоидите имат активност и оплодителна способност до 24часа след акта.
partychild
01-14-2008, 21:19
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: ей хора ще ме побаркате честно ви казвам :grin: :grin: :grin: :D :D 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Попаднала в подходяща среда със стимулиращо ПХ, сперматозоидите имат активност и оплодителна способност до 24часа след акта.
Водка с кола е добра среда нали? :o
Dream_s@L!Va
01-14-2008, 21:52
спОрмата рулз :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :::
Водка с кола е добра среда нали? :o
Зависи къде обикновено се празниш - моят човек не го прави в чаши! :-P
Нее ама примерно веднъж отворих една бутилка със шампанско и веднага след това я поставих гърловината в на жената... :oops:
Шампанското ква среда е за спермата? По-добре ли е от джин с тоник? :smt006