View Full Version : Случвало ли ви се е да си променя коренно мнението за вас?
Lo_Lo_LOvE_me
01-14-2008, 20:20
Slu4valo li vi se e nqkoe mom4e mn da vi se mazni ..`OH KOLKO SI KRASIVA,KOLKO SI UMNA , U SI ZLATO , SLUNCE , U SI NEZEMNA i t.n. i kogato mu otkajete da se vijdate , da budete gadjeta ili da praite sex toi da zapo4ne s nomerata `GROZNA SI , TUPA SI , NI6TO NE STRUVA6 , BOKLUKi t.n. ??? i Kajete , ako vi se e slu4valo posle kak se 4uvstvate ?
т.7
krem4et0
Да,защото ме излъга за много неща.
mmm da kajem podobno , dosta po-seriozno
kak da se chustvam e*esh mu maikata
ne me povliqva takova neshto 8)
Лелееее,на мен оня ден ми се случи същото :-o Абе на тези момчета им става нещо :oops: Моя случай беше следния:обайда ми се въпросния субект и ме пита дали ще му стана гадже-ако не няма да пием кафе повече,няма да излизаме и т.н,...а уж моля ви се ми се пишеше приятел,..и моля ви това момче на 18 години-ужас :grin: Аз реших да не се ядосвам за такива глупости-все пак явно на някои хора им е толкова акала 8-) Зарежи го тоя и въобще не съжалявай :smt003
Нямам такива случени да ми казват че съм тъп и тн ... като късаме винаги си оставаме приятели много обичам така :)
Случва ми се почти всеки ден да ми правят момчета комплименти,но след като ги одрежа не ме нареждат,просто намаляват комплиментите.Кой ще е тоя оптимист дето ще ме нарежда,щот не му пускам? :P
Случва ми се почти всеки ден да ми правят момчета комплименти,но след като ги одрежа не ме нареждат,просто намаляват комплиментите.Кой ще е тоя оптимист дето ще ме нарежда,щот не му пускам? :P
atakaaaaa =D> =D> =D> =D> =D> :smt006
pitan4icata
01-14-2008, 22:52
hmm da slu4valo mi si e iz mirkte i saitovete za zapoznanstva no ili gi blokiram ili gi napsuvam i posle blokiram :D kompleksari :D
da 100% e kofti da te otrejat ama e o6te po glupavo da se obyrne kat furnadjiiska lopata tva govori o6te po kofti za mom4eto.