View Full Version : анален секс
MaRiNkA_16
01-15-2008, 09:23
въз основа на новата тема за аналния секс реших да направя анкета и да видя колко от вас изпитват удоволствие от стимулация на ануса?въпросът е насо4ен и към мом4ета и към моми4ета.
amatorium
01-15-2008, 10:35
Pitash momcheta dali izpitvat ili momichetata ili i dvata pola? Kato otgovarqm kakvo trqbva da mi znachi otgovora? :-P
MaRiNkA_16
01-15-2008, 11:18
Pitash momcheta dali izpitvat ili momichetata ili i dvata pola? Kato otgovarqm kakvo trqbva da mi znachi otgovora? :-P
mi otgovarq6 za sebe si bez zna4enie dali si momi4e ili mom4e
amatorium
01-15-2008, 12:40
Mdam. analniq sex e edna priatna igra 8)
Mitio_man
01-15-2008, 15:23
ми з не съм правил до сега
krem4et0
01-15-2008, 15:26
Не ми хареса аналния секс, но ми харесва стимулирането на областта около ануса с езх или с пръстче.
krem4et0
01-15-2008, 15:36
Не ми харесва проникването, не ми харесва болката.......но да ме докосва там ми е приятно. не виждам противоречие. Все едно да казваш, че оралния секс по половите органи и вагиналния доставят едно и също усещане!
krem4et0
01-15-2008, 15:46
А какво си чела, че не е било толкова страшно, ли? Ами да, аз очаквах много по-голяма болка, но не мога да отрека, че такава нямаше. След като вече 2-3 месеца не съм правила, значи не ми е допаднало.
Чукал съм разни девойки в гъза и не мога да кажа че им е било неприятно или ги е боляло защото съм го правил нежно, но нито на мен нито на тях ни е било върховното изживяване.
amatorium
01-15-2008, 15:57
Nai mi haresvat izkazvaniqta na Milena_Pld. Taq macka q priznavam na MAX prosto. 8)
funk_nation
01-15-2008, 16:47
Nai mi haresvat izkazvaniqta na Milena_Pld. Taq macka q priznavam na MAX prosto. 8)
и аз съм на тва мнение ;-) . по темата .. амиии сегашната ми приятелка като я шибам в задника свършва почти всеки път , много и харесва като я чукам в гъза да вкарвам пръсти в путката или обратното .. понякога като го вкарвам я боли и след самия секс също я е боляло около 3-4 дни след тва :D
gergana_sweet
01-15-2008, 20:01
От скоро правя анален секс ,броят се на пръсти все още опитите ми с аналния ,но веднъж изпитах страхотен оргазъм от този вид секс.Само не знам дали оргазъм е точната дума но щом е прието оргазъм от анален секс нека да е така.
и аз съм на тва мнение ;-) . по темата .. амиии сегашната ми приятелка като я шибам в задника свършва почти всеки път , много и харесва като я чукам в гъза да вкарвам пръсти в путката или обратното .. понякога като го вкарвам я боли и след самия секс също я е боляло около 3-4 дни след тва :D
kolkosi dovolen ot fkta , che q boli tvoqta "priqtelka"
aLakaZam
01-15-2008, 20:48
Добро е, много :)
amatorium
01-15-2008, 21:17
Analniqt sex trqbva da ostavq v edna jena edno useshtane za totalno izpulvane, a ne bolki pri sqdane i vuzpalen zadnik! Vse pak sexa e udovolstie, ne iztezanie. O:)
Analniqt sex trqbva da ostavq v edna jena edno useshtane za totalno izpulvane, a ne bolki pri sqdane i vuzpalen zadnik! Vse pak sexa e udovolstie, ne iztezanie. O:)
+1 :smt006
da haremva mi dokosvaneto i samiq analen =; :smt001 :smt008
krem4et0
01-16-2008, 05:43
А какво си чела, че не е било толкова страшно, ли? Ами да, аз очаквах много по-голяма болка, но не мога да отрека, че такава нямаше. След като вече 2-3 месеца не съм правила, значи не ми е допаднало.
Ne sam 4ela podobno ne6to ,kazah ti ne mi se spori.Kato ne ti haresva ne se 4ukai v zadnika....Nikoi ne ti e oprql noja do vrata.Ama az ti kazah i drug pat v SKYPE 4e nqkoi ti draska ot profila...Moje da e bil tozi nqkoi :)
Съмнявам се.................всеки ден си преглеждам мненията и все аз съм си ги писала :D
Кажи какво имаш предвид и къде съм си противоречала!
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-16-2008, 08:18
М нЕ Аз в ГъЗъ НеДАвАм!!!! [-X
CragHack
01-16-2008, 08:38
От скоро правя анален секс ,броят се на пръсти все още опитите ми с аналния ,но веднъж изпитах страхотен оргазъм от този вид секс.Само не знам дали оргазъм е точната дума но щом е прието оргазъм от анален секс нека да е така.
това на аватара ти ли си мА? :smt007
gergana_sweet
01-16-2008, 13:57
Да аз съм БЕ!!!
amatorium
01-16-2008, 14:47
Sladko e Gergancheto sladko ... Tozi put po natatushniq komentar shte go premulcha :twisted:
BaTe_Martoo
01-16-2008, 14:57
Emi bate ydovolstvieto e golqmo , kfo ti kaa drugo :D
funk_nation
01-16-2008, 15:00
miss california .. не че съм доволен ,но ми е малко смешно , a за удоволствието тя определено го изпитва , дори казва , че понякога болката ако е по-малко разбира се и харесва .
hahavteen
01-16-2008, 15:04
Vupreki 4e mi haresva riadko pravia analen sex.Ina4e stimylaciata v oblasta na anysa s prust4e mn mi haresva :oops:
CragHack
01-17-2008, 10:35
Да аз съм БЕ!!!
Изпитвам непреодолимо желание да ти доставя още един страхотен оргазъм от този вид секс :-)