Влез

View Full Version : HELP

marrr258
01-15-2008, 12:17
Здравейте,8 клас съм в ново училище но имам много голям проблем :(
Всички (почти) от новия клас са некви надути и много отворени (за момичетата да не говориме)мислят се за нещо повече от другите.В класа сме 27 човека и имаме само 2 момичета.Проблема ми е че аз не съм някав надут или отворен затова повечето ми се подиграват и не си говорят с мене :cry: .Има само 2-3 човека с които си говоря и ми е много тъпо.Напоследък започвам да се бутам при другите защото ми е гадно така но нищо не става.Моля ви да ми помогнете защтото ми е много гадно в стария клас сички бяхме приятели а сега в тоя сички са на групички и са супер надути и незнам как да се приобщя към тях 8-[

Evanescencefan
01-15-2008, 12:27
stani i ti nadut ne se trevoji kato si v tva ob6testvo 6te zapo4ne6 i ti da si izgrajda6 toq navik da si po otvoren :)

Icko_pld
01-15-2008, 12:29
Nqma smisal da se pritesnqva6 za gluposti vremeto i u4ili6teto i godinite ti 6te te promenqt spoko i as bqh taka :) [-X :)

marrr258
01-19-2008, 19:52
ми лошото е че съм се отчаял и мисля като завърша да се преместя,а от друга страна уча това което искам и незнам какво да правя 8-[

Seducti0n
01-19-2008, 20:12
Ох до блока познато ми е това, което преживяваш.Всъщност проблема ти, не е прецедент.Доста труден е прехода между 2-те различни училища, смяната на обстоновката и изграждането на нови приятелства.

Много е кофти, когато се чувстваш потиснат, но надявам се, си наясно с това, чя няма как да промениш съучениците си.Ако са надути келеменца, ще си останат такива за цял живот. :wink:

Аз миналата година бях 8-ми клас, като теб и от втория срок се преместих да уча в друго училище.Сега отношенията със съучениците ми са повече от прекрасни.

Съветвам те, колкото и да ти е трудно да потърсиш решение, защото знам колко неприятно е да прекарваш половината от деня си с дришьовци. :-x

kiss_poni4ka
01-19-2008, 20:40
Не се притесняваи. Ще се опознаете и все ще си допаднете.Не се отчаиваи.И моя клас беше така