PDA

View Full Version : Дали имам шанс с нея ??

adidas_boy
01-15-2008, 12:59
Има едно момиче в което по случайонст се влюбих а я бях виждал само 2 3 пъти.. Тоест ме изгираха .. аз това момиче го бях виждал в едно кафе ама нищо от общи приятели и аз я видях там колко е хубава ама нищо повече и след около седмица в скайп ми се пуска едно момиче и ми казва че е тя праща ми снимки ии .. така почнахме да си пишем но аз си навехнах крака и няколко седмици там неможех да излизам и нон стоп си пишехме говорехме си иии аз се влюбих в нея ии се оказа че това не е тя а някакво друго момиче ии си направило ебавка с мене.. ии после аз писах на истинското момиче ии казах там ко е станало тфа онова и почнахме да си пишем мн често с нея е така по цял ден си пишехме ии аз си мислех че не съм влюбен в нея ама се оказа че е точно така само че нищо немога да направя тя ме приема само за приятел .. говорихме си ии аз и казах нали кво изпитвам и тя нищо не ми каза обаче аз си иам гадже и като и кажа айде аз излизам с Алекс и тя се ее кажи и че неможеш нали ме обичаше и се смее такава иии аз незнам .. значи лафим си виждаме се .. тя ми праща баси снимките ... некфи хаха такифа снимки не се пращат на момче дето ти е само приятел или поне аз така си мисля.. незнам вече много я харесвам ии като я вида сърцето ми щее изкочии само че тя е мн хубава ии момчетата с които тя е ходила са нефки газарчета ала бала смисъл аз повечето ги познавам те са ми приятели само че аз не съм такъф смисъл бях такъф ама вече не постригах .. се иии промених се и незнма какво иска тя от мен защото си говорим по цял ден и незнам дали ме харесва или иска да сме само приятели :cry: :cry:

Krem4eto
01-15-2008, 14:19
Уф,лоша работа... :neutral:
Нз,може и да не успееш да пробудиш някакви чувства от нея , към тебе...
Колкото до това ,че е красива,хм не си мисли , че и се лепят така момчетата ;)
УСПЕХ!

adidas_boy
01-15-2008, 14:50
:cry: :cry: :cry: dobre az kvo da prava az iam 4uvstva kum neq i to mnogo silni iii po cql den si pi6em ako ne v skype ako ne se zase4em mi pi6e vuv impulse.. vinagii .. oba4e sno6ti i kazah 4e mnogo q obi4am no samo kato prqitel... za6toto neiskam tq da si misli 4e q obi4am kato ne6to pove4e .. za6toto moje da po4ne da me izbqgva... a az neiskam .. tui 4e 6te se prava na nein priqtel... iii taka .. sigurno e nevuzmojno tq da me obikne ili ne6to takova .. oO tq E mnogo krasiva ii daa mom4etata i se lepqt .. a puk i tq e balerinka .. ii po4ti nqma vreme za mom4eta haha tfa mi haresva sHot tam biv6iq i deto mn se obi4ali tfa odavna toi mi e fr ii toi mi razprava 4e po4ti nemojeli da se vijdat i za tfa 6ot tq e profesionalna tanciorka ii po cql den e na trenirovki sled daskalo vednaga na trens i nqma nikakvo vreme .. az se durja super milo s neq.. am tq su6to ne6to me mislii zaa nekuf broikadjiq za6toto se e slu4valo takifa ne6ta haha ama kum neq iam seriozni namereniq .. ii iskam tq da me haresa ama nz kak

IrReplacaBle
01-15-2008, 18:11
Здрасти
Моя съвет-виждам,че нямаш чувства към сегашната си приятелк, заатова я остави по-добре и ако толкова много "обичаш" балеринката защо не се опиташ да я спечелиш? Не чакай , все ще намери време за теб, не крий чувствата си. :)

st1ka
01-15-2008, 18:58
Ами при мен се получи същата история...И ще ти кажа какво правя аз...Много отдавна си признах чувствата на момчето и продължавам да си натискам парцалите и няма отказване,той се дърпа - аз се натискам!И имам резултат :) Но както ти решиш,де!УСПЕХ!

Anarion
01-16-2008, 12:59
Постъпваш гадно спрямо гаджето си... По - добре скъсай с нея, отколкото да се занимаваш с друга зад гърба й.

adidas_boy
01-16-2008, 14:01
Ami da nqmam 4uvstva kum segashnata mi priqtelka si4ko e prosto e taka ot edno daskalo sme tq e mn hubava ii.. haha dosta q haresvat ii az trugnah s neq ve4e nqkolko sedmici i.. qko ni e ama nishto pove4e .. aa a balerinkata malii tfa momi4e samo za edin den da e s men sig 6te sum nai shtastliviq 4ovek na sveta ah am tfa nqma da stane az edin den i vikam uj na ebavka vikam i kvo she stane ako hodish s men i tq po4na se smee i vika az s teb nikoga ne bih truglana i az aa 6to i tq neznam taka ii vednaga smeni temata :cry: :cry: :cry: :cry: nemoga da razbera kva e pri4inata za da ne e s men .. :cry: