View Full Version : Поза за първия път!
malko_vapros4e
01-15-2008, 15:00
zdr na vsi4ki!novi4ka sam tuk...i ot tova koeto pro4etoh vijdam 4e davate dobri saveti :)
na skoro 6te pravq sex s priqtelq si...6te mi e za 1 put devstvena sam..bihte li mi kazali na koq poza e nai dobre za 1iq put?4uvala sam 4e e misionerskata no imalo nqkolko na4ina...6te mi obqsnite li molq vi..i bez podigravki ako moje :(
т.7
krem4et0
Мисионерска...(ти си по гръб,а тои върху теб).
Маи това е наи-добрия вариант :-P
gergana_sweet
01-15-2008, 20:32
Ми аз го направих на задна...
мисионерска според мене :wink:
royal_girl
01-15-2008, 20:34
както ви дойде :D
aLakaZam
01-15-2008, 20:39
http://kamasutra-bg.hit.bg ей там виж разновидностите на мисионерската :)
suunlight
01-15-2008, 20:43
охх вече я има тая тема .. и то пусната преди 2-3 дни .. ама айде за тва има търсачки .. или поне погледни форума .. на 1вата страница е !
amatorium
01-15-2008, 21:24
Misionerska opredeleno. Mnogo milvane i celuvane idva s neq za bonus. Samo za vseki sluchai si vzemete lubrikantche. :P
ludoto_f
01-16-2008, 07:30
Мисионерската на мен така ми отнеха девствеността ;)
emi spored men za vas momi4etata e nai-udobna misionerska za 1-viq put
misionerskata, no ako te boli mn lesno moje6 da go izbuta6 mom4eto ot sebe si i taka moje po-dulgo vreme da se mu4ite za tova as preporu4vam ku4e6kata: po-lesno bliza i nai-veroqtno 6te stane ot ras.
uspeh =;
misionerskata shtoto imate pove4e kontrol nad nas i vinagi moje da ni otblanete kogato vi zaboli
v_shveda
01-18-2008, 23:20
мисионерската
Glezanka
01-19-2008, 08:23
:twisted:
При мисионерската влиза много трудно.Трябва много внимателно да се уцели ъгълът........ :? Трудничко си е.Мен не успяха да ме отворят на нея.Пробвайте нещо по-лесно.Ти да си отгоре или кучешка например :)
wasntme_
01-19-2008, 10:42
emiii az sam 4yvala 4e e hybavo i ti da si otgore, za6toto taka sama kontrolira6 dalbo4inata na pronikvaneto.. nali tva e sly4aino ako te zaboli i tn.... ina4e pove4eto mi poznati parviq im pat e bil v misionerskata :wink:
кучешката няма да те боли толкова :D
Според мен пък класическата мисионерска е най-неудачната за първи път, особено ако и момчето няма много опит. Така не стига че по принцип е най-трудно да го вкараш, защото както казаха трябва да се уцели ъгълът, второ че като е девствено момичето там е толкова тясно, че става почти невъзможно под какъвто и да е ъгъл да се вкара, защото като в влажно и не влиза просто се пързаля във всички посоки, отделно че ако момчето се суети заради горепосочените неща момичето се спича и още повече се стяга. Така че според мен най-добре е, ако момичето не се е спекло да си застане отгоре и да поеме нещата в свои ръце - така тя ще контролира кога да проникне в нея и докъде, ако я боли. Задната също е добра, защото там достъпът е лесен, момичето не гледа и не се стяга толкова + че в тая поза по принцип най-лесно влиза
krem4et0
01-19-2008, 13:16
При мисионерската влиза много трудно.Трябва много внимателно да се уцели ъгълът........ :? Трудничко си е.Мен не успяха да ме отворят на нея.Пробвайте нещо по-лесно.Ти да си отгоре или кучешка например :)
При първата може да няма смелост а втората е прекалено "дълбока" за първия сксуален акт. мисионерската с възглавничка под дупето е най-доброто решение!
Аз съвсем не съм девствена, но проникването, когато аз съм отгоре и сега ми е неприятно, а в кучешката влагалището става адски тясно...Може и да не я боли при проникването, но по-голямата част от болката е от разпъването на влагалището. За това то трябва да е в състояние, където е по-широко и отпуснато. Обикновено това са пози, при които жената не е активна.........Вие само проникването гледате, ама после знаете ли колко по-неприятно е?
При мен първият път беше с мисионерската..след това я сменихме.. аз бях отгоре :)
Моя първи път беше краката нагоре и в търсене на заветната цел.После смяна-аз отгоре...съответно без никакъв опит нищо не направих хахаха ](*,) но определено според мен мисионерската е най-добре,ако той е по-опитен.И определено да знае че си девстевена!!!При мен той разбра чак след това и мн съжаляваше ,че не е знаел,за да е по-внимателен,мн е важно,защото след това аз не исках да го помириша 1 седмица #-o
За първият път определено мисионерска. След това, каквото поискате. Има десетки пози, с които ще почувствате от секса максимално удоволствие!!!
o7ka43na7a
01-20-2008, 09:59
I Pri Men Be6e Taka :)
princesa_viki
01-20-2008, 11:05
Мисионерска...(ти си по гръб,а тои върху теб).
Маи това е наи-добрия вариант :-P
точно и ясно :)
CrazyWitch
01-20-2008, 11:12
+1 :oops:
BaTe_Martoo
01-20-2008, 13:49
Misionerskata e za predpo4itane (taka mom4eto moje da te nabludava i da gleda reakciite ti , ako te boli i vijda 4e ne ti e priqtno da spre )
angel_hearth
01-25-2008, 19:30
v kinoto mu sqda6 v skuta ;) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D
Spored men misionerska s vyzglavnica pod dupeto ti shte e nai-dobre.Taka ygyla shte e nai-dobyr,no priqtelq ti trqbva da e vnimatelen,zashtoto pozata pozvolqva dosta dylboko pronikvane i ako penisa mu e golqm moje da stane bolezneno.Uspeh!
NeNaSiTnA_TA
01-25-2008, 19:55
spored men e nai-dobre kogato ti si ot gore za6toto use6ta6 koga te boli i trqbva da pospre6 a kogato toi e otgore nqma na4in da razbere
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-25-2008, 19:59
мисионерската
FENKATAA
01-25-2008, 19:59
и на мен :oops:
krem4et0
01-25-2008, 20:21
spored men e nai-dobre kogato ti si ot gore za6toto use6ta6 koga te boli i trqbva da pospre6 a kogato toi e otgore nqma na4in da razbere
Тя има уста-ще му каже, ако не й е приятно. Момичето трябва да е отпуснато, а не напрегнато.........Когато си лежи спокойно, ще е най-отпуснато.......
Мисионерската.. :razz: Хлапета :)
По гръбче миличка,разкрачваш се колкото можеш,за да има максимален достъп момчето,а и така ти се разтваря..знаеш кое :)
malko_vapros4e
01-26-2008, 13:13
По гръбче миличка,разкрачваш се колкото можеш,за да има максимален достъп момчето,а и така ти се разтваря..знаеш кое :)
ne sum hlape :?
a mersi mn na vsi4ki...vsi4ko mina dobre,vubo6te ne me bolq,bqhme na misionerskata :)
macka_88
01-26-2008, 13:15
a mersi mn na vsi4ki...vsi4ko mina dobre,vubo6te ne me bolq,bqhme na misionerskata :)
bravo na vas 8) samo gledai sled nqkolko dena da pusne6 tema "Dali sum bremenna?" :lol: :lol:
Chudesno,che vsichko e minalo dobre.Ot tuk natatyk samo umnata s kontraceptivnite sredstva.Uspeh!
Нямам предвид тебе :oops: честито,и да черпиш :razz:
Според мен пък класическата мисионерска е най-неудачната за първи път, особено ако и момчето няма много опит. Така не стига че по принцип е най-трудно да го вкараш, защото както казаха трябва да се уцели ъгълът, второ че като е девствено момичето там е толкова тясно, че става почти невъзможно под какъвто и да е ъгъл да се вкара, защото като в влажно и не влиза просто се пързаля във всички посоки, отделно че ако момчето се суети заради горепосочените неща момичето се спича и още повече се стяга. Така че според мен най-добре е, ако момичето не се е спекло да си застане отгоре и да поеме нещата в свои ръце - така тя ще контролира кога да проникне в нея и докъде, ако я боли. Задната също е добра, защото там достъпът е лесен, момичето не гледа и не се стяга толкова + че в тая поза по принцип най-лесно влиза
+1 napulno si prav :-D
v kinoto mu sqda6 v skuta ;) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D
e mnoo si ideina
Evanescence_fenka
01-30-2008, 14:37
ма хубаво викате мисионерска...амаа само в една поза ли ще карат бе.... нещо за след това .... ? :shock:
princesa_viki
01-31-2008, 15:15
ма хубаво викате мисионерска...амаа само в една поза ли ще карат бе.... нещо за след това .... ? :shock:
Ако прочетеш заглавието на темата,ще разбереш,че става дума за първия път
MiSs CaLifOrNia'S mAN
01-31-2008, 15:39
Мисионерска
По-добре момичето да е отгоре. Така тя си контролира нещата.
милиционерската :D :D :D :D :D