Влез

View Full Version : уф...пак проблеми :(

izKuSheNieTy
01-15-2008, 16:28
Значи,проблемът ми е следния....последно правих секс към средата на ноември...В края на месеца трябваше да ми дойде, но още не е дошло...Правих секс без презерватив,но момчето не е свършвало в мен.Преди половин година някъде бях вземала постинор и поради него всеки месец ми закъснява с по 2 седмици някъде..Ноо сега ми закъснява много повече.Правих си 3 теста...и трите отрицателни.Няма никакви признаци на бременност...нито имам по голям апетит,нито ми се гади и не повръщам,нито ми е подут корема...Исках просто да споделя с вас...и ако можете да изкажете мнение или съвет....Благодаря предварително :-k

apparition
01-15-2008, 16:35
:grin: няма ти нищо просто цикъла ти е нередовен...сама казваш че тестовете са отрицателни спокс :smt001

izKuSheNieTy
01-15-2008, 16:42
ами аз имам цикъл от 3 години..и от около 1 година си беше редовен..само дето от постинора започна да закъснява с по около 2 седмици..а сега изведнъж месец и половина...

DevilWish
01-15-2008, 16:45
Spokoino...testovete znaqt pove4e ot forumcite tuka ;) Taka ,4e ne si bremenna ;) A i kato не ти е редовен цикъла може и месец да ти пропусне - така на една позната #-o и идваше не всеки месец #-o #-o т'ва е ужасно наистина ,щото е мн. плашещо :С

partychild
01-15-2008, 17:38
и аз съм така.. от как ми е дошло никога не ми е бил редовен ;-) през 2007 година ми е идвало 8 пъти.. миналите години по по-малко .. не се притеснявай .. ходила съм на генеколог зареди това но ми каза че е нормално :-|

TopTa
01-15-2008, 18:51
nerodovnia period e mn kofti no ot li4en opit preporu4vam protivoza4atu4ni!osuvur6enstvani sa i nqmat strani4ni efekti naprotiv mn i polezni! regolirat ti perioda i ti otnemat mn ot problemite =;

Kras4eto_lp
01-15-2008, 19:03
За симптомите...те се пявяват след 3 месец а при тебе не са минали 3 месеца доколкото разбрах....не си бременна спокс :wink:

_BoSSy_
01-15-2008, 19:47
При някои жени симптомите се появяват още на 2рата седмица(като например умора,гадене,напрежение в гърдите и т.н.)....това е мн относително!!

Може да ти закъснява ако не се храниш редовно,поемаш някакви медикаменти(лекарства),от стрес..или пък хормонален дисбаланс..
Толкова мога да ти кажа..но мисля,че ще е наи-добре да се консултираш с гинеколога си,за да ти е спокоина душата :wink:

suunlight
01-15-2008, 20:17
И аз имам притеснения като твоите .. времето ще покаже . :-#

vaniLL
01-15-2008, 20:20
ne si bremenna
spri da mislish za tova , shte ti doide
mojesh i da idesh na lekar , da ti izpishe hapcheta za cikyla i da ti se normalizira
prosot ne se panirai i ne se ostavqi paranoqta da te fashta :-)

bRigHt [!] m00rnInGstaR spokoino i ti :-)

Sevt
01-15-2008, 20:24
Не един, не два, а три теста са си фактор. Споко сигурно всичко е наред просто ти се е разбичкал организма :)

radito
01-15-2008, 20:37
спокси бе не си бременна ;) ма отиди на лекар, за да ти изпише хапчета за нормализиране на цикъла ;)

radito
01-15-2008, 20:38
спокси бе не си бременна ;) ма отиди на лекар, за да ти изпише хапчета за нормализиране на цикъла ;)

royal_girl
01-15-2008, 20:40
здрасти izKuSheNieTy :) по принцип цикъла се регулира след 2 години,така че ако при тебе е така спокс. ако имаш цикъл от повече от 3-4 години и е нередовен това може да е лош признак и по-добре се консултирай с лека. и винаги ползвай презерватив. тея хора по телевизията,които постоянно го повтарят не лъжат ;) плюс дори и момчето да не свърши в теб,по време на половия акт пениса му пак отделя някаква течност,в която също има сперматозоиди,така че прави си сметката ;)

lithium4e
01-15-2008, 21:00
не е нищо страшно..просто нередовен цикъл..познато ми е :) идва си когато си поиска..някой път с 2-3 дни закъснение , а друг с по 2 седмици закъснение ;)

izKuSheNieTy
01-15-2008, 22:21
мерси много на всички...а за тези които питаха...ами от 3 год имам цикъл...ама винаги почти е бил нередовен...Абе усещам,че не съм бременна...но възможно ли е да е някаква болест..или знам ли..

radito
01-16-2008, 08:53
мерси много на всички...а за тези които питаха...ами от 3 год имам цикъл...ама винаги почти е бил нередовен...Абе усещам,че не съм бременна...но възможно ли е да е някаква болест..или знам ли..
лекар ;)

radito
01-16-2008, 08:54
лекар ;)

izKuSheNieTy
01-16-2008, 10:34
ейй днеска ми дойде....успокоих се :grin: