View Full Version : Първа свирка ...
amatorium
01-15-2008, 23:26
Koga za purvi put duhahte. Kak se sluchi? Duhate li chesto?
pitan4icata
01-15-2008, 23:52
em ne pomna kato data..ama izvestno vreme sled 1-viq mi pat .. ne pomna to4no no mai be6e 4ast ot lubovnata igra.. gotinko si be6e ,ne be6e gadno kakto o4akvah.. ama moje bi 6toto si be6e s jelanie i mn lubov kam 4oveka s koito vse o6te sam :)
apologize
01-16-2008, 00:02
neobxodimo li e duxaneto .. ne moje li da se propusne be xora :S strax me e da ne me otxvurli za6toto ne iskam da duxam ?!
ApoLoGiCK
01-16-2008, 00:04
За едно момче колко и да е крие е важно според мен,ам това ще е доста интересно спрямо това,което ще отговорите...Както си обичам приятелката нямам време точно за това.... :-k
ami skoro be6e...v banqta..i ne be6e gadno..purvona4alno i az ne iskah ,kakto pove4eto momi4eta..misleh 4e 6te e gadno..be6e me gnus i taka natatuk.no ne..be6e hubavo..haresva mi da glegam kak priqtelq mi se gur4i ot udovolstvie kogato e v racete mi :) mn e qko no bih go pravila samo na nego.za6toto go bi4am :smt008
ApoLoGiCK
01-16-2008, 05:21
Еми то е хубаво,само на един че като почнат да стават много и повече ще почнем да си мислим дали не си.... :)
nqma 6ans da stanat pove4e...toi e 4oveka za men..taka 4e spox :wink:
ApoLoGiCK
01-16-2008, 05:28
Вече съм спокоен...Щях да каже вече съм спокоен госпожеце(име,което не знам),че звучи по изискано... 8)
besnicataa
01-16-2008, 06:21
neobxodimo li e duxaneto .. ne moje li da se propusne be xora :S strax me e da ne me otxvurli za6toto ne iskam da duxam ?!
ludoto_f
01-16-2008, 07:10
За мен и моя любим това не е най-важното! Даже напротив!! :-x :shock: Беше преди време.. през лятото на неговото село ;)
FikyScHetOo
01-16-2008, 07:35
Emi ne e tolkova stra6no, ako ti e stranno v na4aloto probvai vurhu prezertiva. Use6taneto na priqtelq ti nqma da e 4ak tolkova silno, no pak 6te ima 4ast ot tova use6tane.
Ina4e malko predi purviq mi put i ne e 4esto.
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-16-2008, 08:00
Ee то върху презерватива е ебати свирката! :?
Emi ne e tolkova stra6no, ako ti e stranno v na4aloto probvai vurhu prezertiva. Use6taneto na priqtelq ti nqma da e 4ak tolkova silno, no pak 6te ima 4ast ot tova use6tane.
Ina4e malko predi purviq mi put i ne e 4esto.
ako smqtash , che useshtaneto na guma e po-hubavo ot tova na kojata na priqtelq ti ... kakvo pravish vyobshte 8-[ #-o
predi dosta vreme , moje bi poveche ot godina i polovina ne pomnq
da , obicham da mu duham [-( :smt001 :smt008 :smt003
hahavteen
01-16-2008, 15:56
Be6e na 29.12.06 kum 11 ve4erta :D (dneska sly4aino namerih edin sms v staria si telefon ot onazi ve4er i za tova znam s takava to4nost).Napravih go 4 meseca sled purvia ni polov akt za6toto togava se po4ystvah gotova i go iskah.Ne me e bilo gnys predi tova no ne smeeh za6toto me be6e strah 4e 6te oburkam ne6to :oops:
gergana_sweet
01-16-2008, 15:59
Ами преди близо година за първи път направих първата си свирка.Духам доста пък и свирката понякога помага да излезеш от пложение в случаите когато не ми с еправи секс.Предполагам че всеки си е имал такива моменти.
Ами беше няколко минути преди сефтето ми(на 16 значи съм била) и като всички и аз очаквах,че ще е неприятно и се притеснявах доста,но не беше гадно,а сега вече се и усъвършенствах в това.И да много ми харесва да правя свирки на моя човек! :-({|= Мога да кажа дори,че това ме възбужда доста,нз защо :-|
mm purvata mi svirka..beshe predi okolo 2-3 sedmici..haha i vtora ne e imalo za sega de..ii mn se pritesnqvah da ne se izloja..obache chesno kazano mi haresa.. :-D
gergana_sweet btw na kolko si ?
Fanatichka
01-16-2008, 16:49
Бяхме в тях, хмм преди доста време.Не бяхме правили секс.Усещах го, че му беше голям мерак да му духам, но се притеснявах да не се изложа.Всъщностт нз как се реших, не беше гадно, хареса му много/даже се учудих, понеже не бях духала до ся/ на мен също ми харесва и с удоволствие му правя свирки.
пфф било ги гнус било гадно и тнт абе хора как може да ви е гнус да кажем от човек когото обичате това е тъпо поне според мен :neutral: виж ако трагнеш да лапаш на всеки втори да гнусно си е... а що се отнася до мен много отдавна беше...стара история
ща ва рАзчекна ей :D :D :D :D :D :D :D днус ги било,да бе да :D :-D
бях на 15, тогава правихме само френска любов, понеже нямахме презервативи. не е гадно, правила съм още само веднъж, при някои партньори просто нямам желание :neutral:
krem4et0
01-17-2008, 16:46
На 8-ми март 2006-та година. помня го, защото с моя тогава правихме година и половина и защото беше след 1 женско парти, на коет го замъкнах. Сега на 8-ми имама 3-ен празник-деня на жената, половинка годишнина и първа свирка!
Spored men tva 4e ne pravi6 svirki na 4oveka do teb , ne zna4i 4e ne go obi4a6 ... :wink: Ima hora koito gi e gnus da piqt ot 6i6e ot koeto e pil nqkoi drug :neutral: Da ne govorim za svirki .. :o Az ne sam pravila svirki na pr mi i ne go pravq za6toto ne mislq 4e 6te mi e priqtno :neutral: a ako na men ne mi e priqtno edvali i na nego 6te mu e ;-)
krem4et0
01-17-2008, 19:27
Да, има хора които се гнусят от това..........но това в крайна сметка не е слчаен човек. Мен да речем мее гнус да ям с приборите на баща ми или да се храня от чинията му, но не ме е гнус да пием от 1 чаша вода или сок...........
Иначе не се гнуся от майка ми, сестра ми и приятеля ми, а повярвайте доста гнуслив човек съм. В крайна сметка вие си обменята слюнка така или иначе.
Spored men tva 4e ne pravi6 svirki na 4oveka do teb , ne zna4i 4e ne go obi4a6 ... :wink: Ima hora koito gi e gnus da piqt ot 6i6e ot koeto e pil nqkoi drug :neutral: Da ne govorim za svirki .. :o Az ne sam pravila svirki na pr mi i ne go pravq za6toto ne mislq 4e 6te mi e priqtno :neutral: a ako na men ne mi e priqtno edvali i na nego 6te mu e ;-)
emi da, ama nqkaksi si preodolqvat "gnuslivostta" naprimer kato se celuvat , zashtoto pak ia sliunka
a za dr si prava
ako na teb ne ti e priqtno , da mu duhash i na nego nqma da mu e :-)
tsvety_91
01-17-2008, 19:34
lqtoto nqkade okolo mesec predi da si napravq sefteto...be6e na edna polqnka ve4erta...be6e mnogo hubavo,mnogo mi haresva na nego su6to i go pravq redovno :)