View Full Version : Защо повечето момичета ги е срам?
Mystery_of_life
01-16-2008, 12:37
Защо повечето момичета ги е срам да признаят, че поне веднъж в живота си са опитвали да се самозадоволят? Аз съм чувал, че ако едно момиче се самозадоволява значи е самотно и тъжно, но съм убеден, че това е измислица, но ако не е тогава явно имат причина. Но от друга страна ако е измислица, каква тогава би могла да бъде причината да се срамуват и да крият. Сега от всичките момичета с които съм ходил на 100% всичките са ми казвали, че никога не са опитвали. Да притежаваш тялото си и да не опиташ какво му харесва. Аз мисля,че човек сам знае какво най-му харесва нали той го чуства? Как така момчетата си признаваме, а момичетата не.
Тва да не пробваш е все едно пред себе си да имаш сладолед и всички да казват "много е готин" и на теб да не ти е любопитно да го опиташ.
Момичетата мастурбират когато им се прави секс а няма с кой....Това че повечето не си го признават е въпрос на личен избор. Ти не казваш по колко пъти на ден си миеп зъбите нали???
krem4et0
01-16-2008, 12:51
Ако пък на мен някой ми каже, че маструбацията замества секса.........А иначе не е удобно да признаеш прид гаджето си, че се самозадоволяваш, защото до известна степен намаляваш нуждата и от него....На мен ми беше трудно да призная пред приятеля си, а аз лично не искам да знам дали и кога той го прави!
ей тука пише всичко :P
http://www.bg-lesbian.com/masturbation/mastrub4.htm
mariicheto_mimi
01-16-2008, 12:59
Момичетата мастурбират когато им се прави секс а няма с кой....Това че повечето не си го признават е въпрос на личен избор. Ти не казваш по колко пъти на ден си миеп зъбите нали???
+10
DevilWish
01-16-2008, 13:06
И на мен всеки път ми е мнооооого чудно :shock: тъпо е да не си признаваш . . .
Аз си признавам ;) #-o И го смятам за напълно нормално! =D>
Mystery_of_life
01-16-2008, 13:11
Защо ми отговаряш като не си прочела въпроса ми. Не съм питал колко пъти, а дали въобще някога са опитвали. Въпроса с миенето на зъбите ако попиташ някого: "Някога мил ли си си зъбите? Не ти ли е било любопитно какво е да си измиеш зъбите?" хахах : :D ще прозвучи като обида - смисъла е "Аве имаш отвратителен дъх", а не мисля,че да питаш някой дали мастурбира е обида
maackata
01-16-2008, 13:19
Ami za6toto na nqkoi momi4eta im e neodobno da si priznaqt .Tvarde li4noo e da govorqt za tova. 8)
neznam na kolko si i na kolko sa momi4etata za koito govori6, no as sum na 18 i s moite priatelki si govorim otkrito za masturbiraneto, su6to taka spodelqm i na priatelq mi. tva e normalna tema i e o6te po normalno da se govori za neq m/u priateli i s koito se 4ustva6 komfortno. predpolagam ako o6te ne go e osuznal tova 4ovek se sramuva da go obsujda!
Mystery_of_life
01-16-2008, 13:29
Ami za6toto na nqkoi momi4eta im e neodobno da si priznaqt .Tvarde li4noo e da govorqt za tova. 8)
Ти казваш, че някои момичета ги е срам защото им е неудобно??!? Срам и неудобно не е ли едно и също? Прекалено лично е ако ще накърниш чуствата на любимия човек с това което си казал, ако този човек си си ти значи си егоист.
neznam na kolko si i na kolko sa momi4etata za koito govori6, no as sum na 18 i s moite priatelki si govorim otkrito za masturbiraneto, su6to taka spodelqm i na priatelq mi. tva e normalna tema i e o6te po normalno da se govori za neq m/u priateli i s koito se 4ustva6 komfortno. predpolagam ako o6te ne go e osuznal tova 4ovek se sramuva da go obsujda!
На 19г. съм, но явно около мен само срамливи хора има. Значи на въпроса ми "Защо ги е срам?" ти отговаряш защото се срамуват да го обсъждат?! Няма връзка просто [-X
sh3_1s_7h3_0n3
01-16-2008, 13:37
- защото са малки и ги е срам :)
- защото имат някакви 'принципи'
- защото им е неудобно да обсъждат такива неща пред приятеЛИ, но пред приятелКИ може да споделят
- защото са неосъзнати и си мислят, че това е нещо аморално и недопустимо :)
- защото е нещо прекалено лично, което не е нужно да става достояние пред другите. :)
аз лично нямам проблеми с това :) ни в мъжка, ни в женска компания :) само дето в женска ставаме по-обстоятелствени... и навлизаме в подробности :lol:
hahavteen
01-16-2008, 16:00
Момичетата мастурбират когато им се прави секс а няма с кой....
S tova ne sum mn suglasna.Ne znam kak stoiat ne6tata pri drygite momi4eta no pri men 4ystvoto pri mastyrbacia i pri sex e razli4no no i dvete mi haresvat i i ot dvete imam nyjda.Primerno predi niakolko dni pravih sex s priatelia si i vupreki 4e svur6ih po vreme na sexa sled niakolko 4asa go napravih i sama.... :neutral:
Ne me e sram da obsujdam temata nito s mom4eta nito s momi4eta.
Ако пък на мен някой ми каже, че маструбацията замества секса.........А иначе не е удобно да признаеш прид гаджето си, че се самозадоволяваш, защото до известна степен намаляваш нуждата и от него....На мен ми беше трудно да призная пред приятеля си, а аз лично не искам да знам дали и кога той го прави!
Мен пък ме възбужда да ми казва като се е самозадоволявала - не го приемам, че няма нужда от мен или че нещо не е задоволена, а точно обратното - че е сексуална и има нужда от мен, от секс и не се срамува да си каже. И slun4ice е права - това според мен са две съвсем отделни неща - и аз като нея правя - оня ден мастурбирах сутринта просто защото ми се искаше да правя това, после правихме 3 пъти секс с приятелката ми и вечерта преди да си легна пак си мастурбирах просто за кеф. А пък и ми е странно това нещо с момичетата - нямат проблеми да ти признаят, че са правили секс, а пък се срамуват да си кажат, че се пипат сами... :-|
nie pyk si govorim za tova - i s priqtelkite mi , i s priqtelq mi
i mi haresva ,kato mi go kaje ( vijdame se na 2 mes i polovina) i taka znam , che ima nujda ot men , posle kato mi kaje kakvo tochno si e predstavql kaot go e pravil
ili pyk mi haresva da mi se obadi i da mi kaje , che iska sega ... :wink: :twisted:
ama mai po-chesto az mu se obajdam s takiva idei :twisted: :twisted:
nqma nishto losho , no vse pak tova e lichno i kakto ne govorish sys vsixhki okolo sebe si za sexa , koito si pravil , taka i ne syobshtavash na vseoslushanie za tova kak/koga/zashto se samozadovolqvash ;-)
Mystery_of_life
01-17-2008, 11:05
Понякога(както е през изминалите две седмици) аз и приятелката ми не сме заедно за известен период и тогава съвсем естествено и казвам по тел. за моите желания, какво искам да правим когато с нея сме заедно и как от силна възбуда в мен напира желанието да свърша и искам да си помогна с ръка, представяйки си, че тя го прави, а тя пък от своя страна се радва. Защо да не и кажа - какво лошо има?! Просто когато много я искам и тя не е до мен в мислите си съм с нея, а ръката помага и физически да се доближа до това за което мисля(е, не е същото, но помага донякъде,иначе сигурно ще се изнервям ако дълго подтискам желанието).
Щом някои от вас го считат за аморално, кажете ми морално ли е да се въздържам и от мастурбиране(въпреки,че самото ми тяло го иска) и желанието да се натрупа до огромна степен и да излизам случайно, да съм подпийнал и някое момиче да ми се сваля, да започне да ме натиска и да я прасна? Желанието за секс идва от психиката и тялото и когато първото е в блокаш и не може да реагира правилно, а тялото казва "дааа,даа...направи го" тогава везните накланят в лошата посока. Ако криете от гаджето, че мастурбирате след това може да решите, че е нормално да скриете и второ и трето и пето и да се отдалечите - колкото по-малко тайни толкова по-добре.
fr3e_s7yle
01-17-2008, 11:21
:shock:
olive_oil
01-17-2008, 12:13
скъпи авторе, подозирам че не ти отговориха точно на въпрса и се надявам аз да се опитам да го направя. Всички досега казват "не говорят, защото ги е срам..." а ти струва ми се питаш защо ги е срам да говорят. Моята гледна точка е следната - всички са ни възпитавали в къщи като малки в дух "доброто момиче на мама и на тати" (няма момиче, което да не е възпитавано в този дух, моля ви се!!!). та това добро момиче на мама и тати неможе за нищо да си позволи да развали репутацията си пред когото и да било, дори пред момчето с което си ляга вечер. Ето за това ни е срам да говорим за това. А да не говорим колко неприлични интерпретации на "тя се самозадоволява" има... които наистина те карат да се чувстваш тъпо. това е просто. това че правиш нещо, не означава, че можеш да говориш за него свободно. това е нещо по-лично дори от това да правиш секс мисля...
скъпи авторе, подозирам че не ти отговориха точно на въпрса и се надявам аз да се опитам да го направя. Всички досега казват "не говорят, защото ги е срам..." а ти струва ми се питаш защо ги е срам да говорят. Моята гледна точка е следната - всички са ни възпитавали в къщи като малки в дух "доброто момиче на мама и на тати" (няма момиче, което да не е възпитавано в този дух, моля ви се!!!). та това добро момиче на мама и тати неможе за нищо да си позволи да развали репутацията си пред когото и да било, дори пред момчето с което си ляга вечер. Ето за това ни е срам да говорим за това. А да не говорим колко неприлични интерпретации на "тя се самозадоволява" има... които наистина те карат да се чувстваш тъпо. това е просто. това че правиш нещо, не означава, че можеш да говориш за него свободно. това е нещо по-лично дори от това да правиш секс мисля...
mmmm tova , che go pravish sam samychyk , ne go pravi po-lichno ot sexa
spored men sexa e po-lichen , zashtoto spodelqsh lichno prostranstvo s 1 chovek ( v povecehto sluchai ) :-)
olive_oil
01-17-2008, 12:23
spored men sexa e po-lichen , zashtoto spodelqsh lichno prostranstvo s 1 chovek ( v povecehto sluchai ) :-)
приемам и твоето становище : )
смятам все пак че освен това дали секса или мастурбирането е по-лично, другата част от изказването ми не търпи критика и очаквам отзиви от автора : )
приемам и твоето становище : )
смятам все пак че освен това дали секса или мастурбирането е по-лично, другата част от изказването ми не търпи критика и очаквам отзиви от автора : )
napylno sym syglasna s ostanaloto i az go chakam toq avtor
ama toi mai puska bombata i bqga :-D kakva nezainteresovanost :?
Mystery_of_life
01-17-2008, 12:32
Ето един истински отговор! Въпрос на репутация е! Работата е там, че дори правейки го едно момиче често го отрича дори във форум в който е анонимна, защото тя е научена да е против това и трябва да крие и да се срамува. Съгласен съм също и с това, че секса е нещо по-лично след като споделяме личното пространство и тялото си с някой друг. Радвам се, че най-после получих два смислени отговора, защото повечето от предишните бяха отбиване на номера или преобразуване на въпроса в разказно изречение. Благодаря ви! Все пак имало и интелигентни момичета в този форум!
olive_oil
01-17-2008, 12:35
мерси мерси : )
Никога не съм се притеснявала да кажа на гаджето си че мастробирам....намирам го за напълно нормално. Всичките ми приятели, включително и сегашния супер много са се кефили на това. Просто немога да си представя, че има момичета, които не го правят....това е най - добрия начин да опознаеш тялото си, а да не говорим че ако няма мъж на близо това е най - якия начин да разпуснеш напрежението.... :grin: