View Full Version : очите
mickelangelo
01-16-2008, 15:26
Кога и по какъв случай затваряте очите си ... ?
ааа да ... освен когато ще спите ...
ПС:Може някои от отговорите да не съвпадат с раздела за което съжелявам ...
IrReplacaBle
01-16-2008, 15:30
Когато ще спя.... :lol:
cherinka
01-16-2008, 15:31
Когато хората се правят на тъпи, интересни и т.н
Пък и чесно казано мен не ме вълнува това.. да се правят на каквито си искат.. за тяхна сметка си е.. аз си гледам себе си и това е.
trittico
01-16-2008, 15:33
...при целувка... :lol:
sentient_
01-16-2008, 15:36
Ми освен когато спя... Затварям очите си, когато целувам любимия... когато виждам че ще заплача а не трябва.. иии когато мечтая :-)
asi_basi
01-16-2008, 15:46
Ми освен когато спя... Затварям очите си, когато целувам любимия... когато виждам че ще заплача а не трябва.. иии когато мечтая :-)
i az tai, sa6to kato nqkoi me stresne zatvarqm parvo o4i...ili kato trqbva ne6to da si predstavq sa6to zatvarqm o4i...kato sam sama i si spomnqm qki spomeni zatvarqm o4i....
DivoTo_KoTe
01-16-2008, 16:03
+1
Ами когато има целувка и когато много ми се спи :)
иеееееееее точно такаааа!!! :grin: :-)
LaDy_DaQnA
01-16-2008, 17:33
aham i az po to4no sy6tite pri4ini
aham i az po to4no sy6tite pri4ini
На същото мнение съм и аз :twisted:
GreenFairy
01-16-2008, 18:29
Когато мигам! Егати въпроса... Когато не искам да видя какво става околко мене
~!~TotaL`Cha0s~!~
01-16-2008, 18:50
Kogato peq [-( i pri celuvka :)
това изчерпи темата :)
sentient_
01-16-2008, 19:12
:-D :-D :-D
Хаха...ами освен когато спя, си затварям очите при целувка, понякога и когато се къпя - мразя да ми влиза пяната в очите ( :-D ), когато мечтая... Общо взето, това са .. ситуациите :) А, да, и когато кихам 8-)
•._.•No_NaMe•._.•
01-17-2008, 17:20
Хаха...ами освен когато спя, си затварям очите при целувка, понякога и когато се къпя - мразя да ми влиза пяната в очите ( :-D ), когато мечтая... Общо взето, това са .. ситуациите :) А, да, и когато кихам 8-)
+1 :P
hahavteen
01-18-2008, 11:36
:arrow: Kogato se celyvam s gadjeto
:arrow: Kogato se opitvam da zapomnia ili da si pripomnia ne6to
:arrow: Kogato se 4ystvam spokoina i ydovletvorena i mi se iska da zadurja tova 4ystvo kolkoto se moje po-dulgo
:arrow: Kogato poly4avam orgazum
:arrow: Kogato me4taia za ne6to ili se opitvam da progonia lo6ite misli ot yma si
:arrow: Kogato kiham
:arrow: Kogato sum mn pritesnena i se opitvam da se yspokoia
:arrow: Kogato se kupia i si peia v baniata
.....
Ne se se6tam za pove4e no predpolagam 4e ima i o6te :-D
poltergais
01-18-2008, 15:04
По някога когато се целувам :)
Izabella_
01-18-2008, 15:13
Kogato celuvam i kogato mechtaq :-)
Всеки като киха и си затваря очите :P
sweet_lady:]
01-18-2008, 15:31
kogato nqkoj me stresne :D kogato ne6to mi e mn vkusno :-D kogato si misq ne6to :) kogato ne iskam da vidq ne6to ako mislq 4e 6te e gadno ili stra6no! :P
Еми когато мигам, като си представям нещо или като си спомням яки спомени, ако ми се плаче,а не трябва да го показвам също затварям очи. Като се целувам естествено и :-) ли пък като гледам някой страшен филм и по още куп причини ... :D