Влез

View Full Version : Каде да намеря интилигнтно и красиво момиче

Pet1o0o
01-16-2008, 20:30
Здравейте аз съм на 16 години със не особно добро телосложение :D имал сам няколко връски не за жалост не със мои тип момичета и не съм особено общителен. Единственото момиче което харесвам наистина е от моя клас и ми е много по-трудно да я сваля. Излизахме няколко пъти но тя не показва някакви особени сигнали че ме харесва. Вапросът ми е или как да сваля момиче от моя клас :? Или каде подяволите да намеря момиче което да ме харесва :oops: . Лошото е че момичетата ме харесват едва след като ме опознаят а повечето днещи момичета парво гледат ваншния вид.А и още нещто харесвам метал :-D което не допада особено на момичетата, ама не нося металски гривни,дрехи чанти и др..

П.П. Съжелявам че ви занимавам и знам че има и други теми ни никаде не можах да намеря тема по моя проблем.

PoisoNGirL
01-16-2008, 20:40
Purvo pishe se inteligentno momiche...kakto i da e :)
Za mnogo ot momicheta vunshniq vid e predi vsichko,no tova ne oznachava,che za vsichki e taka.Estestveno e,che i ti nqma da se hvanesh s purviq krokodil samo zashtoto e zabavna primerno.Vsqko momiche shte iska da te opoznae predi da trugne s teb(osven ako ne si si nameril nqkoq ot mestnite "gazarki").
Za momicheto ot klasa ti:Ne e mnogo trudno.Opitai se da se sblijish s neq.Da prekarvash poveche vreme s neq.Da probvash da izlezete ako ne samo dvamata to pone grupa ot klasa nqkude.Malko po malko da se opoznaete.I ako mislish,che imash shtas da q pokanish da izlezete nqkude(na disko,kafe ili kino).Az taka napravih..umrqh ot sram,no pokanih edno momche ot moq klas da doide s mene na disko(e tova beshe v 9-ti klas de..mnogo mi e razbirala glavata togava,che ne trqbva da se pritesnqvam :-D ).
Tova,che slushash metal ne oznachava,che si prokajen edva li ne...Mnogo go mrazq tova vijdane na povecheto hora.E kakvo az si hodq i s verigi,no moga i da obleka pola i sako i pak da mi e qko 8) Taa misulta mi beshe,che ne trqbva da obrushtash vnimanie na hora s takova ogranicheno mislene.Ne moje da te opredelqt po muzikata,koqto slushash!
Az primerno kato vidq metal i se raztapqm napravo...no priqtelq mi e rapur.. e kvo da se prai..proslusha i toi Pantera :grin: Ako nqkoe momiche naistina te haresva shte se nauchi da slusha tvoqta muzika i ti neinata.
p.s.Oh shte me izvinqvash pozaplesnah se... :-| :D

GolDeeN
01-16-2008, 20:41
1-Пич къде си тръгнал да търси красиво пък и интелигентно момиче, КЪСМЕТ! ( скоро няма да подбираш )
2-Пич кво се излагаш в тоя форум да търсиш решение на собствените си проблеми...
3-HEAVY METAL FOREVER !!! ( Мейдън ) :x

PoisoNGirL
01-16-2008, 20:43
bravo trqbva da ima poveche metal v toq forum :smt002
I shto da e trudno da se nameri umno i hubavo momiche?! E ako iskash mis svqt s intelekt na nqkoi uchen.. uspeh! #-o

GolDeeN
01-16-2008, 20:45
Щото ..ааай няма коментирам, че ще трябва да обидя половината форум (не че ми пука де, ама все пак)

AleXxandErR
01-16-2008, 21:04
Интилигнтно момиче много трудно ще намериш! Виж, за интелигентно е друго! :D Абе човек - ние ли да ти кажем къде да намериш момиче, коет' да те хареса? ::: Ам и аз слушам метЪл (не само), но това изобщо не ми е попречило във взаимоотношенията с момичетата (не говоря само за гаджета - а и за приятели и т.н.)! :smt002

NOBU
01-16-2008, 21:09
Защото не знам на колко години си на чети, ако не си 18+ . .
Ако си ги навършил чети по-надолу: :D
Моя съвет е да направиш така: използвай една методика, която се нарича "Махало"
Използване на методиката: отначало мъжът заинтересова жената или кара жената да си мисли, че тя го е заинтересувала(тук имай в предвид, че не бива да изглеждаш сякаш искаш нещо от нея. :?) Същността не е важна. Важно е това, че първо е периода БЛИЗО. Да речем, една седмица за първото БЛИЗО – това е напълно достатъчно за разбиране на по-нататъшната необходимост от продължаването на играта. След това мъжът прави ДАЛЕЧ. Реализацията може да бъде всякаква – от пълно изчезване за една седмица от нейното полезрение, до видимо охлаждане към тази жена с около 50 градуса. В този момент, жената ще се опита да направи БЛИЗО – тъй като тя също играе тази игра и по нейния замисъл времето на ДАЛЕЧ не е дошло. Тук е много важен момент! :grin: В тази ситуация главното е да проявиш характер и да не тръгнеш по нейното БЛИЗО, продължавайки да играеш своето ДАЛЕЧ. Етапът трябва приблизително да съвпада по време с етапа БЛИЗО, например по една седмица. Второто движение на махалото трябва отново да започне с БЛИЗО, но този етап трябва да продължи, примерно 5 дни. След него следва петдневен етап ДАЛЕЧ. След това – отново колебание, например с тридневни етапи. След това с еднодневен. А след това играта може просто да спре. На последното (последните) колебания на махалото жената ще бъде в пълен дисонанс, защото мъжът от една страна е с нея, а от друга – не играе с нея игри. Тя ще приема БЛИЗО по времето на ДАЛЕЧ на мъжа, при което ще спазва известна закономерност – колкото по-малко действа нейното БЛИЗО, толкова по-силно ще е това БЛИЗО. Така че това е този момент за което махалото – трябва да хванеш максималното БЛИЗО на жената и мръсно да се възползаш от това. Например, да преспиш с нея.

Надявам се ме разбра :D ::: :smt002

vvs_go
01-16-2008, 21:36
nikoga ne e kysno za promqna sport i svqstna muzika ku ima6 problem s edno ot dvete pi6i mi na li4no

w0sh
01-16-2008, 22:13
Защото не знам на колко години си на чети, ако не си 18+ . .
Ако си ги навършил чети по-надолу: :D
Моя съвет е да направиш така: използвай една методика, която се нарича "Махало"
Използване на методиката: отначало мъжът заинтересова жената или кара жената да си мисли, че тя го е заинтересувала(тук имай в предвид, че не бива да изглеждаш сякаш искаш нещо от нея. :?) Същността не е важна. Важно е това, че първо е периода БЛИЗО. Да речем, една седмица за първото БЛИЗО – това е напълно достатъчно за разбиране на по-нататъшната необходимост от продължаването на играта. След това мъжът прави ДАЛЕЧ. Реализацията може да бъде всякаква – от пълно изчезване за една седмица от нейното полезрение, до видимо охлаждане към тази жена с около 50 градуса. В този момент, жената ще се опита да направи БЛИЗО – тъй като тя също играе тази игра и по нейния замисъл времето на ДАЛЕЧ не е дошло. Тук е много важен момент! :grin: В тази ситуация главното е да проявиш характер и да не тръгнеш по нейното БЛИЗО, продължавайки да играеш своето ДАЛЕЧ. Етапът трябва приблизително да съвпада по време с етапа БЛИЗО, например по една седмица. Второто движение на махалото трябва отново да започне с БЛИЗО, но този етап трябва да продължи, примерно 5 дни. След него следва петдневен етап ДАЛЕЧ. След това – отново колебание, например с тридневни етапи. След това с еднодневен. А след това играта може просто да спре. На последното (последните) колебания на махалото жената ще бъде в пълен дисонанс, защото мъжът от една страна е с нея, а от друга – не играе с нея игри. Тя ще приема БЛИЗО по времето на ДАЛЕЧ на мъжа, при което ще спазва известна закономерност – колкото по-малко действа нейното БЛИЗО, толкова по-силно ще е това БЛИЗО. Така че това е този момент за което махалото – трябва да хванеш максималното БЛИЗО на жената и мръсно да се възползаш от това. Например, да преспиш с нея.

Надявам се ме разбра :D ::: :smt002

Вярваш ли си?

find_m3
01-17-2008, 06:00
пиши едно ЛС 8-)

Sevt
01-17-2008, 06:27
Научи Български :!:

slun4evo
01-17-2008, 07:42
Здравей, ами просто я покани на кафе, поговори с нея.Бъди забавен, закачай я, прави и комплименти.След няколко срещи я попитай дали те харесва.А и защо момичетата да не харесват метъла.Имам една приятелка металистка, страшно умна, облича се нормално, знае два чужди езика и всичките и гаджета са металисти.Тя много си пада по такива.Ето има и такива момичета спокойно, ще дойде и твоето момиче. Успех!

led_i_ogyn
01-17-2008, 07:58
интилигнтно ?! :lol: :lol: Направо ми писна вече от такива теми...

Pet1o0o
01-17-2008, 08:02
Пф напалнихте ми главата :D ,беше ми нужно да чета 5-6 пати това за близо и далеч че да го езбера хаха. Мерси на всички за помоща.Надявам се че ще помогне :)

peshoooo
01-17-2008, 08:54
в библиотеката

sladko_dete
01-17-2008, 10:22
Аааа една допълнителна информация хаха :!: ИнтИлигетните момичета си падат по интелигентни момчета!
Научи се да пишеш бе мойто момче, тва ти е роден език :!: :!: :!:

Mystery_of_life
01-17-2008, 11:20
Здравейте аз съм на 16 години със не особно добро телосложение :D имал сам няколко връски не за жалост не със мои тип момичета и не съм особено общителен. Единственото момиче което харесвам наистина е от моя клас и ми е много по-трудно да я сваля. Излизахме няколко пъти но тя не показва някакви особени сигнали че ме харесва. Вапросът ми е или как да сваля момиче от моя клас :? Или каде подяволите да намеря момиче което да ме харесва :oops: . Лошото е че момичетата ме харесват едва след като ме опознаят а повечето днещи момичета парво гледат ваншния вид.А и още нещто харесвам метал :-D което не допада особено на момичетата, ама не нося металски гривни,дрехи чанти и др..

П.П. Съжелявам че ви занимавам и знам че има и други теми ни никаде не можах да намеря тема по моя проблем.

Виж, не се обиждай, но правописа ти куца яко и ако напишеш картичка на едно момиче и бъка от грешки като този пост после не се чуди, защо нещо я е разочаровало.
И аз слушам метал и не се обличам отличително - който не разбира от тази музика се опитва да замаскира нещата с дегизировка. Има доста момичета, които харесват рок и метал, особено фенки на HIM познавам много, а ако ти ги търсиш в чалготека, то разбирам, защо нямаш успех. Като казваш, че момичетата обръщат внимание на външния вид - ти не го ли правиш? Ами ако момичето е добро по душа, но е пълно, има малки гърди, не ползва грим, облича се в подтискащи цветове,има акне, шини и не е толкова отворена ще бъдеш ли с нея само заради вътрешното й аз?

CinDeReLLa_
01-17-2008, 12:36
DA JIVEE MET1LAAAAAAAA :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002 :smt002

to6eto125
01-17-2008, 16:01
oooo mn poznato 4uvstvo i az bqh taka samo 4e ne sum na 16 a na 15 i ne slu6am metal in4e i az bqh taka i se premestih v dr daskaloi tam sre6nah nai prekrasnoto ne6to na seveta tlkova krasivo i inteligentno momi4e nqma nikade(neizkam da obijdam ostanalite momi4eta)no e taka i vuob6te nepredpolagah 4e 6te stane ne6to no vij ti stana hodihme 3 godini i 6tqhme da produljim no az napravih nai tupata gre6ka v jivota si i provalih vs :cry: no 6tom e stanalo nai veroqtno e za dobro :)
taka 4e 6te nameri6 i tvoeto momi4e ;-) rano ili kusno
prosot badi sebe si

•._.•No_NaMe•._.•
01-17-2008, 16:08
hodi na fitnes ili sportuvai ne6to i nau4i bulgarski :::

to6eto125
01-17-2008, 16:58

Виж, не се обиждай, но правописа ти куца яко и ако напишеш картичка на едно момиче и бъка от грешки като този пост после не се чуди, защо нещо я е разочаровало.
И аз слушам метал и не се обличам отличително - който не разбира от тази музика се опитва да замаскира нещата с дегизировка. Има доста момичета, които харесват рок и метал, особено фенки на HIM познавам много, а ако ти ги търсиш в чалготека, то разбирам, защо нямаш успех. Като казваш, че момичетата обръщат внимание на външния вид - ти не го ли правиш? Ами ако момичето е добро по душа, но е пълно, има малки гърди, не ползва грим, облича се в подтискащи цветове,има акне, шини и не е толкова отворена ще бъдеш ли с нея само заради вътрешното й аз?
emi mojebi i toi kato men pi6e na latinicai sega za da mu razbrete po dobre pi6e kato men ima razlika nali znaete kakva e tq? stiga i viq toi ima problem a vie mu praite zabelejki za pravopisa da naistina ima dre6ki no ne e nujno po tozi na4in

Pet1o0o
01-17-2008, 17:00

Бъка от правописни грешки защтото 2-3 пати съм писал на Пхонетик
А до колкото за момичето извиняваи много но не изглейдам толкова зле , в смисал малко по пален сам иначе нито пупки имам нито шини имам хубава прическа и даржа на ваншния си вид.

GreenFairy
01-17-2008, 20:04
nikoga ne e kysno za promqna sport i svqstna muzika ku ima6 problem s edno ot dvete pi6i mi na li4no

:-x :evil: ](*,) Просто не ща да коментирам...
Ми виж ся, има много момичета които са метълки са супер свястни хора (хехе, обърни внимание на подписа ми :-D ) Това че слушаш метъл само може да ти помогне, и да си намериш приятелка с която да имате общи интереси... Щото примерно ако си хванеш някоя чалгарка не мисля че ще се получи нещо (нищо лично)

А до колкото за момичето извиняваи много но не изглейдам толкова зле , в смисал малко по пален сам иначе нито пупки имам нито шини имам хубава прическа и даржа на ваншния си вид.

Ми човече, щом като си си добре, къф ти е проблема да забиеш някое свясно гадже?
Ае успех
:wink:

ZaI4I
01-17-2008, 20:14
Здравейте аз съм на 16 години С не особЕно добро телосложение :D имал сам няколко връЗки не за жалост не със мои тип момичета и не съм особено общителен. Единственото момиче което харесвам наистина е от моя клас и ми е много по-трудно да я сваля. Излизахме няколко пъти но тя не показва някакви особени сигнали че ме харесва. Вапросът ми е или как да сваля момиче от моя клас :? Или каде подяволите да намеря момиче което да ме харесва :oops: . Лошото е че момичетата ме харесват едва след като ме опознаят а повечето днеШНи момичета парво гледат ваншния вид.А и още нещто харесвам метЪл :-D което не допада особено на момичетата, ама не нося металски гривни,дрехи чанти и др..

Такамз малко ми се спи но успях да поправя някой от правописните грешки сори ако съм пропуснала някоя..

П.П неЩо се пише така а не нещТо..ш+т=щ.. 2 звука една буква

w0sh
01-17-2008, 21:19
Здравейте аз съм на 16 години С не особЕно добро телосложение :D имал сам няколко връЗки не за жалост не със мои тип момичета и не съм особено общителен. Единственото момиче което харесвам наистина е от моя клас и ми е много по-трудно да я сваля. Излизахме няколко пъти но тя не показва някакви особени сигнали че ме харесва. Вапросът ми е или как да сваля момиче от моя клас :? Или каде подяволите да намеря момиче което да ме харесва :oops: . Лошото е че момичетата ме харесват едва след като ме опознаят а повечето днеШНи момичета парво гледат ваншния вид.А и още нещто харесвам метЪл :-D което не допада особено на момичетата, ама не нося металски гривни,дрехи чанти и др..

Такамз малко ми се спи но успях да поправя някой от правописните грешки сори ако съм пропуснала някоя..

П.П неЩо се пише така а не нещТо..ш+т=щ.. 2 звука една буква

пише се "никъде" "съм" и забелязах още некви глупави поправяния от ттвоя страна. Присмял се хърбел ан щърбел

Kianna
01-17-2008, 21:56
Мизерник. :roll:

Pet1o0o
01-18-2008, 07:24

Ми виж ся, има много момичета които са метълки са супер свястни хора (хехе, обърни внимание на подписа ми :-D ) Това че слушаш метъл само може да ти помогне, и да си намериш приятелка с която да имате общи интереси... Щото примерно ако си хванеш някоя чалгарка не мисля че ще се получи нещо (нищо лично)

Ми човече, щом като си си добре, къф ти е проблема да забиеш някое свясно гадже?
Ае успех

хаха Тапото е че нз каде има металски клуб :D. Там ще намеря подходящо момиче :-D .

П.П. Slipknot Rules :D

white_chik
01-18-2008, 08:23
Може би ще прозвучи адски грубо,но така аз виждам нещата,ако ти,както сам написа,не си с особено добро телосложение и не си много привлекателен,не можеш да очакваш някакво перефектно (на външен вид) момиче да си падне точно по теб.Не че е невъзможно,но в живота си има някакъв синхрон.Вярно е,че момичетата гледаме външния вид,но момчетата също.Замисли се ти какви момичета си харесвал,едва ли са били невзрачни.Прецени си възможностите и си търси девойка според тях.

GolDeeN
01-18-2008, 09:43

Ае успех

хаха Тапото е че нз каде има металски клуб :D. Там ще намеря подходящо момиче :-D .

П.П. Slipknot Rules :D

Slipknot rules ей тоя :smt097

ivakavlad
01-18-2008, 11:17

не се беспокои и аз имам същият проблем но за сажаление е почти невъзможно да намериш хубаво и умно момиче която когато си пуснеш музика не ти вика спри тази пумия но както и да е пожелавам ти късмет(ще ти е нужен)

Pet1o0o
01-18-2008, 17:26
Може би ще прозвучи адски грубо,но така аз виждам нещата,ако ти,както сам написа,не си с особено добро телосложение и не си много привлекателен,не можеш да очакваш някакво перефектно (на външен вид) момиче да си падне точно по теб.Не че е невъзможно,но в живота си има някакъв синхрон.Вярно е,че момичетата гледаме външния вид,но момчетата също.Замисли се ти какви момичета си харесвал,едва ли са били невзрачни.Прецени си възможностите и си търси девойка според тях.

ooo Napalno sam saglasen s teb i ne kazvam che moga da buda s perfekno momiche vapreki che ednata mi vraska momicheto beshe mnogo krasivo . Ne iskam da e tolkova krasivo a prosto da imame ednakvi interesi.