View Full Version : Еротични игри по купони
amatorium
01-17-2008, 00:31
Igraete li erotichni igri po kuponi v stil podaruci, 3 minuti v raq, butilka, strip poker i tem podobni? Kakvi neshta vi se e sluchvalo da izpulnqvate nai-druzki?
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-17-2008, 06:37
хаха понякога си геи припомняме! Но сефте чувам за тази игра 3 мин. в рая!? кво представлява? 8-[
to e 3min v raq ,3min v ada i purvo ediniq prai 3 min kvot si iska posle dr u4astnik/4ka 3min prai kvo si iska i taka e kvo moje da e stavalo celufkii ni6to pove4e
v stil podaruci
какво имаш предвид ?
Случвало се е да има игри на шише и подаръци,но тва с рая и ада не го знам :)
besnicataa
01-17-2008, 08:28
Случвало се е да има игри на шише и подаръци,но тва с рая и ада не го знам :)
HardlyAwakened
01-17-2008, 08:36
... ОМГ
amatorium
01-17-2008, 10:49
-Podaruci e igra, v koqto se izbira tsar i toi kazva na vseki kakvo da podari na partniora si kato deistvie. Predi tova na vseki mu e suobshten partnior, koito ne se znae ot tsarq.
-3 minuti v raq e igra, v koqto se osamotqvash s nqkoi za 3 minutki.
-Butilka e vurtene na butilka s celuvki ili po-taka raboti.
-Durzost ili otkrovenie e igra, v koqto purvo se pita choveka koe izbira i ako e durzost go karat da izpulni neshto, a ako e otkrovenie da otgovori na zadaden vupros chestno.
Ima i oshte super mnogo takiva igri. Prosto se setih po kuponi kakvi neveroqtni izcepki sa stavali ot teq igri i kvi brutalni raboti sa stavali ponqkoga. Ako i vie igraete moje da spodelite. O:)
kaot bqhme po-malki igraehma na takiva nehsta - po rojdenni dni i ekskurzii (5-6 klas)
no nqmam spomeni za po-frapantni sluchai :P
gergana_sweet
01-17-2008, 14:10
Ами такива игри не съм правила...може би са били модерни преди време.Сега купоните са малко по изчанчени...трева,дрога,нап� �ване до забрава...безразборен секс.Това са неща ,които определено не ме влекат...в смисъл пия и пуша дотолкова колкото да кажа че го правя,дрога хич нито пък безразборен секс.Най смелото нещо което съм правила е стриптийз.
krem4et0
01-17-2008, 14:13
Едно време играех много на подаръци.........ама беше без целувк по устата и ест. без каквито и да е сексуални прояви. Въпреки това беше забавно, де................
amatorium
01-17-2008, 14:37
Nqmah predvid kuponi s droga i alkoholni natravqniq nito detski izpulneniq na 12 godishni. Imam predvid dali ste gi igrali tezi igri malko po-taka. Nie sme pravili kuponi, v koito sme stigali dosta dalech v podobni raboti. Daje si napravihme i sobstvena igra s kusmetcheta. Chak do sex ne uspqhme da stignem, no do drugi formi na erotchna zanimaniq i zabavni gluposti. :smt002
krem4et0
01-17-2008, 14:39
Е, като ги играех на бях на 12, а на 17-18............Ама по мое време имахме морал.
gergana_sweet
01-17-2008, 14:45
Е, като ги играех на бях на 12, а на 17-18............Ама по мое време имахме морал.
Какво значи имахме морал?Поне за мене всичко идва от възпитанието което си получил/а и от това да имаш малко ум за да разсъдиш кое е правилно и кое не.
Anna5339
01-17-2008, 14:47
Да! Аз обожавам да играя на тези игри. Когато ги играем,винаги поставяме едно правили "Тук и сега" т.е.,каквото и да правим си остава между нас си:) Яко е:) Аз лично мисля,че такива игри не могат да развалят една връзка и затова винаги съм инициаторка на игрите:) :---)
macka123
01-17-2008, 16:16
ОООО тва за мен са минали детски истории.
to6eto125
01-17-2008, 17:35
emi da na 6i6e sum igral mn 4esto vs puk kogato ima kuponi(pone predi da se napiqt ostanali te az ne pia de :-D )a na tova za 3-te minuti 4uval sum q e sa halpetata(11-13godi6nite)igraqt na taq igra 8) :D
jessicaaa
01-17-2008, 19:50
ae kazva se 7 minuti f raq i se igrae s ne6t0 kato 6i6e i tiq koito se padnat gi zatvarqt za 7 minuti f nqkfa staq ili kiler i tam trea praqt razni ne6ta dz to4no (ot filmite go znam) ;) a ina4e tiq igri gi igraeh kogato bqh naa 11-12 :D
Да , има такива случаи. Последната лудория я направихме с една приятелка . Целувахме се цяла вечер и накрая си хванахме и един пич да разведри малко обстановката....
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-17-2008, 21:56
хаха понякога си ги припомняме! Но сефте чувам за тази игра 3 мин. в рая!? кво представлява? 8-[
amatorium
01-17-2008, 22:10
Ami 3 minuti v raq (moje i 7 da e, nie s 3 sme igrali) e da ti se padne partniorka i da otidete skruti dvamata na sume i pravite kakvoto iskate. Az vednuj napravih greshkata da ida s edna piqna polska pluvkinq v susednata staq i (poneje bqh gledal Posledniqt boyscout) q pitah dali Bom na polski oznachava shibai se i tq izvednuj pobesnq i skochi da me dushi O:) Mnogo stranna sluchka :D
Sticky778
01-17-2008, 23:02
Хайде стига бе станали сме на по 180 хиляди години(тъй де някои) на шише ще играем ...не се излагайте по събирания се пие яко ...любовните игри и настроения идват след някоя и друга чашка :)
RisingSun__
01-18-2008, 02:47
Хайде стига бе станали сме на по 180 хиляди години(тъй де някои) на шише ще играем ...не се излагайте по събирания се пие яко ...любовните игри и настроения идват след някоя и друга чашка :)
е да де първо пиеш и после с празната ботилка играете на шише...след тва като и шишето ви писне играете на там дързост и еди си кво си..после вече сте се опознали и айде в леглото...лека нощт,приятни сънища,мерси :)
ludoto_f
01-18-2008, 07:17
kaot bqhme po-malki igraehma na takiva nehsta - po rojdenni dni i ekskurzii (5-6 klas)
no nqmam spomeni za po-frapantni sluchai :P
+1 8)