PDA

View Full Version : Не мога да се отпусна, когато съм с компанията си...

elitoo``
01-17-2008, 14:09
Ами не успях да намеря друга такава тема и та пускам де..
Много бихте ми помогнали ако ми дадете съвет или мнение по темата и бих помолила тези които само ще репликират или ще се правят на интересни да не пишат.:)

Та проблемът ми е..че супер трудно се отпускам пред хората и че искам да съм някоя която всъщност не съм.Но и не само.По-добре да давам примери за които се сещам и надявам се да ме разберете.

Значи ..малко ми е трудно от къде да почна..

Винаги съм искала примерно да се забавлявам,да се смеем с приятелите ми,да е супер яко,дори да се лигавим малко или много.Но просто..де да знам...с тази компания с която съм сега е хипер хипер готино да сме заедно,но просто те измислят повечето смешни и остроумни глупости и просто аз си гълтам езика и не знам...те кажат някой лаф и за веднага ..не знам как да го нарека,всички които аз знам ги забравям..супер тъпо...и си втълпявам,че техните са много по-смешни и просто забравям моите.Те толкова мои де,щото съм с 2 компании,едната са от даскало,а другата от малки още като се познаваме и с тях ама хипер хипер се лигавехме и беше яко ,но от както се събирам с тези хора от даскалото и взех да ставам някакси банална за моите "стари" хора,защото забравям старите лафове,забравям "нашия" смях и лиготии,но и не мога да се отпусна пред новите ми приятели,те супер хипер се смят и лигавят и забавляват всички от даскало а аз просто..се подсмихвам и си стоя на едно място като стълб,абе не знам не мога да се освободя....все гледам дали хората зяпат насам какво си мислят,не ми пука тоест какво си мислят,но просто инстинкт,все едно някой ми го казва от вътре.Те се смеят смеят лафят ръсят глупости,с една дума-оригинални са а аз просто се смея на ТЕХНИТЕ лафове..не искам от вас да ми казвате лафове,а просто как да се отпусна..офф..даже и аз не знам защо я пускам тази обърканата тема..просто толкова съм се отпуснала във всяко едно отношение ,че нямам думи направо.Но вижте..ако не съм със приятелите ми от даскало това значи че в даскало трябва да съм самичка,но те ме приемат и съм радостна за това,но те си имат и други хора,ако откажа на единия да отида с него някъде това значи в даскало да си стоя на чина,а те си имат с кого да отидат и всички са така..просто имам чувството,че съм супер няква странна понякога..;(;(;( Ужасно ми е в момента,даже днес пак ТЕ нещо се драпаха,нещо се смееха и си викаха и хората много им се смяха,а аз стоях настрани и ги чаках да тръгнем и даже по едно време стояха стояха и едни почнаха да ме зяпат,.нали видяха,че съм с тях ама си стоя настрана и ми стана супер конфузно ,идваше ми да потъна в земята.Едно момиче ми каза веднъж"Просто някой ден ще спре да ти пука и да те интересува и от само себе си ще става" .. Но не става...Просто ... ;( Винаги хората около мен са център на внимание,а аз съм в сянка.В никакъв случай не искам да съм център на внимание,мразя много хора да ме зяпат,просто да мога да се отпускам пред хората,толкова много ли искам ?! ;( Винаги аз съм самичка примерно в стаята,а всички останали си имат с кого друг да излязат.И понякога като говоря имам чувството,че говоря на стената-никой не ме слуша...

:arrow: Редактиранот от Цветито

:arrow: 7-ма точка.

elitoo``
01-17-2008, 14:14
Те си приказват,приказват а аз не знам какво да кажа и мълча,просто всичко каквото знам го "забравям" и не ми идва нищо да кажа на акъла да се засмеят.С каква такава психика съм и аз не знам.Може би се задълбочавам на плитко,но тва ме мъчи,просто искам и аз да съм пълноценна а не само да се смея на техните работи.И аз искам да правя нещо за което те да се смеят и да ме забелязват...баси още повече се обърках.

elitoo``
01-17-2008, 14:16
И винаги трябва да се съобразявам и да се съгласявам с тях,и го правя по моя воля защото ако ми се разсърдят и ме зарежат-просто съм никой.....;(

olive_oil
01-17-2008, 14:27
по-добре сам, отколкото с някви дето не те уважават. все ще се намери някой, който да те оцени по достойнство.само коментарите ти прочетох не цялата ист, но това е моето мнение

EJI4eTy
01-17-2008, 14:34
по-добре сам, отколкото с някви дето не те уважават. все ще се намери някой, който да те оцени по достойнство.само коментарите ти прочетох не цялата ист, но това е моето мнение

+1 \:D/ намери си хора които ще те ценят и уважават :wink:

elitoo``
01-17-2008, 14:50
Не,не.Явно не см го написала ясно.Ценят ме,малко или много,дори "най-лудата" където викат другите ме смята за може би една най-близките си приятелки и ми споделя неща дори на никого които не е казвала.Но просто..все стоя като вцепенена,те се смеят и приказват,а аз наблюдавам и тук таме обелвам по думичка,само се хиля тъпо и си мисля колко смешна и тъпа сигурно изглеждам отстрани. :\
Ех ,малко ми олекна като ги изприказвах тия глупости тука,дори и никой да не ги е прочел.

Искам да се променя,но не знам как..

chipi_kaoo
01-17-2008, 14:52
Събирай се с тези, които те разбират, и са ти доказали, че са ти приятели, наистина истински приятели се срещат много трудно, но според мен си се събирай със компанята с която си се събирала от малка, а с другите си ходи в даскало или с някой който те кефи от даскалото, не дей да зарязваш старите ти риятели, никога не забравяй, че са ти били такива, можеш спокойно да отделиш време и за двете компаний, но ако те са коренно различни, то ти ще се приспособиш към "новата" компания, и ще забравиш старата, винаги става така, защото ще ти хареса промяната, но след време ще разбереш кои са ти ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ. Ти си знаеш най-добре как трябва да постъпиш, и направи така както смяташ че ще е най-добре не само за таб, а и за другите :P

bebeto0o
01-17-2008, 14:52
As pak ti predlagam da se opita6 da si 4ast ot tqh i nie imame edna fr ot kompaniqta deto e taka - mul4i, slu6a, ne govori, kadeto q vikne6 idva nikoga ne otkazva, a tq si hodi sama... daje sega se se6tam v4era ni vru6taha kontrolnite po ne6to i gospojata i dade neinoto i i kaza da napi6e kakvoto moje pone za 3 da ima i nie i kazahme ta napisa i gospojata go vze i ne vidq edinq otgovor i tq mul4i i nie i kazvame mi 6to ne i kaza i tq ... offfffffffffff mn se otklonih misalta mi be6e postarai se da si 4ast ot tqh - sega samo se smee6, no pone gledai da po4ne6 temi na koito moje6 da se otpusne6 - muzika, filmi, drehi, kozmetika, i kvo li ne ... Samo ne prodaljavai da si mul4i6 4e mn tupo ot strani nai vajno e da se otpusne6 ... male pa as kaf roman napisah.... ae kasmet i ot ytre si 4ast ot kompaniqta :!: :!: :!:

elitoo``
01-17-2008, 15:36
Ами отпускам се от време на време..на някои теми,но в желанието си да бъда част от тях да ме харесват се впускам в някви супер безмислени обяснение и ръкомахам понякога ..разтягам лукуми половин час и накрая излиза супер тъпо и как го казвам с един тип просто да ти стане лошо.Не се усещам понякога.Или пък като се заприказват нещо интересно някоя история или нещо такова и просто на всички вниманието е прековано към тоя които разказва,даже и някви от даскалото дето хич не ги познаваме се доближават да слушат и ми става мн притеснено кво впечатление ше напрая и се хиля или тъпо или зяпам в земята или се оглеждам като псоледната глупачка.Боже,не съм толкова тъпа и ограничена,не знам защо се получава така в даскало.Може би имам алергия към него.xD В старата компания си върви всичко по вода ,дори мога да се нарека душата на компанията,щото винаги ги разсмивам и ако ме няма всички скучаят,не се притеснявам да го кажа,защото дори те са ми го казвали и са го казвали и на други хора и те искали да се запознаят с мене ,но на пак я пред непознати супер ми е шибано някво не знам какво да кажа,ако кажа няква простотия и сигурно ше се гръмна и за тва си мълча.

Seducti0n
01-17-2008, 15:55
Здравей,Ели.Имам чувството, че ти си на път да изгубиш самата себе си, ако час по-скоро не спреш да потискаш душевността си.

Не разбирам хората, които се стремят към даден образ само и само за да се харесат на компанията си-глупаво е... :wink:

Щом си част от нея, явно има поне минимални причини, заради които тези хора излизат с теб и като цяло осъществявате контакт по между си. :)

Защо трябва на сила да се смееш на лафовете им, когато не ти идва от вътре.Народа го е казал."На сила хубост не става"-тоест ако ти се преструваш в емоциите си, приятелите ти неминуемо ще усетят това, в резултат на което, може да си извадят доста погрешни изводи.

Бъди себе си, не играй роли, не си налагай правила, които биха се понравили на околните, но и НЕ и на теб самата.

Нали знаеш, има едно нарицателно "душата на компанията"-е ти едва ли я олицетворяваш, но това далеч не означава, че си статичен герой.Просто показвай добрите си качества и не се прави на такамва каквато си.Успехи. :smt003

izmislenata
01-17-2008, 17:43
Прекалено много се самовглъбяваш и забравяш да се забавляваш. Щом компанията ти е от веселяци,значи не би трябвало да се притесняваш толкова,смей се и ти,разкажи нещо,което те е впечатлило или каквото въобще ти падне. Всеки носи по нещо хубаво и интересно в себе си,спокс :) Не му мисли толкоз,говори си с тях,те са хора като теб и ти човек като тях. Разликата е,че ти е време да разпуснеш и просто да не ти пука :)

elitoo``
01-17-2008, 19:19
Ех..еми трудно ми е ся,но ще опитам по някакъв начин.:\

Seducti0n
01-17-2008, 19:44
Ех..еми трудно ми е ся,но ще опитам по някакъв начин.:\

Песимистът вижда трудности при всяка възможност,а оптимистът открива възможности при всяка трудност. :wink:

NuRi
01-17-2008, 20:26
Здравей,Ели.Имам чувството, че ти си на път да изгубиш самата себе си, ако час по-скоро не спреш да потискаш душевността си.

Не разбирам хората, които се стремят към даден образ само и само за да се харесат на компанията си-глупаво е... :wink:

Щом си част от нея, явно има поне минимални причини, заради които тези хора излизат с теб и като цяло осъществявате контакт по между си. :)

Защо трябва на сила да се смееш на лафовете им, когато не ти идва от вътре.Народа го е казал."На сила хубост не става"-тоест ако ти се преструваш в емоциите си, приятелите ти неминуемо ще усетят това, в резултат на което, може да си извадят доста погрешни изводи.

Бъди себе си, не играй роли, не си налагай правила, които биха се понравили на околните, но и НЕ и на теб самата.

Нали знаеш, има едно нарицателно "душата на компанията"-е ти едва ли я олицетворяваш, но това далеч не означава, че си статичен герой.Просто показвай добрите си качества и не се прави на такамва каквато си.Успехи. :smt003

напално подкрепям..!:) и да добавя ели.. като 4етах твойта история са сетих за себе си.. и аз бях същия като теб когато бях на 13 - 15 години..:) но след това се отпуснах като намерих подходящата компания и истинските приятели и виж ме сега сам ДОн ЖуаН и не може устата да ми млакне.. тай4е спокойно всеки минава през тоя период.. само напред гледай и ти пожелавам успех и никога не падай духом.. това е признак за слабост и не трябва да имаш ниско само4уствие бади уверена в себе си и сигорна в делата които варшиш и ще постигниш невориятни успехи и най важното треа да имаш винаги добро само4уствие това е пътя към успеха.. успех ти желая и да станиш и ти като мен от наи нежеланата в лафа най желана в леглото и компанията на един мъж :)

elito0o0o0
07-09-2010, 13:01
И понякога като говоря имам чувството,че говоря на стената-никой не ме слуша...Същото е при мен...

Seducti0n според мен даде изчерпателен отговор... съгласна съм с нея. :)

danibebi
07-09-2010, 14:30
Мм,преди да са заключили темата,понеже е стара ще дам и аз мнение. :) И аз преди малко време бях така,но вече не съм.Мисля,че решението е да бъдеш по-уверена в себе си и да се отпуснеш. :P Аз така направих.

EsteticLoff
07-10-2010, 09:59
Не мисли толкова какво трябва да кажеш.Нали са ти приятели и някоя простотия да изръсиш едва ли ще ти се разсърдят.

И винаги трябва да се съобразявам и да се съгласявам с тях,и го правя по моя воля защото ако ми се разсърдят и ме зарежат-просто съм никой.....;(
И защо да си никой!? Запознай се с нови хора.Не трябва да ти пука чак толкова много к'во ще си помисли тоя и оня.

elito0o0o0
07-10-2010, 10:32
И също така - xxKiFlA престани вече да вадиш теми по на 23123134 години ... :?