View Full Version : Обича ли ме той?
Kak da razbera dali toi me obi4a?za6toto ponqkoga se samnqvam ,a drug pat ne..... :cry: :cry: :cry: :cry:
ivakavlad
01-17-2008, 14:28
по много начини например по погледа, държанието, мимики, жестове
bebeto0o
01-17-2008, 14:56
Za tfa ve4e nzm ... pak ti kazvam neka toi da ti dokaje !
led_i_ogyn
01-17-2008, 15:45
Не вярвам, че те обича...
Den4oski
01-17-2008, 15:51
може да е на моменТи..
Не е нужно да ти казва в прав текст "обичам те", за да значи че те обича. Ако показва, че го интересуваш, че ти има доверие, че му е приятно да бъде в твоя компания, радва ти се и ти се усмихва непресторено, значи всичко е наред.
roksana_1
01-18-2008, 16:58
ми аз мн не мога да ти помогна ...трябва да питаш човека ично с намеки можеш мн да се залъгваш както мен . това лято си харесах едно момче той какви ли не намеки правеше повечето бяха че ме харесва , но понякога се съмнявах...по едно време бях абедена , че ме харесва с жестове , думи намеци ...аз го питах и се оказа че НЕ ме е харесвал...(оказало се че така се държи понякога с момечетата...мн мило)така че по добре го питай за да не си създадеш такава илузия
IrReplacaBle
01-18-2008, 18:49
http://www.teenproblem.net/s/1432.html :---)
Abe toi moje da si te obi4a prosto ne vinagi da e v nastroenie da ti go kazva i dokazva :neutral: Vseki ima kofti momenti i moje prosto ne vinagi da moje da ti go povtarq taka 4e ti da ne se samnqva6 za moment ;-) Ako ti go kazva mu povqrvai puk ako ne te obi4a to 6te si proli4i \:D/
може да е на моменТи..
И как 6те е на моменти?! Или я оби4а, или не!!! На моменти бил... пффф!!!
sh3_1s_7h3_0n3
01-18-2008, 20:49
може да е на моменТи..
И как 6те е на моменти?! Или я оби4а, или не!!! На моменти бил... пффф!!!
Ти като си в 'месечно неразположение', не си ли на моменти?
Ами в пубертета? Всичко да не е няк'ва константна величина.
Трудно е да разбереш дали някой те обича, ако не ти го покаже. А той дори може и да не ти го покаже, но да го чувства. Тогава пък съвсем ще се объркаш. А и повечето момчета не обичат да разкриват току-така симпатиите си към някое момиче :) но наблюдавай жестовете му, погледите му... :) понякога те издават... дори и най-големия 'актьор' :)