View Full Version : Как да не боли кола маската?
fleit4ica
01-17-2008, 21:48
Как да не боли кола маската? Продават ли се местни упойки? Има ли някаф мехлем, дейсващ като упойка? Може ли да се надишам с нещо преди това и да не усещам? Може ли да се упоя с хлороформ примерно и докато съм в безсъзнание някой да ми я направи? Вреден ли е хлороформа?
Ти пък какво толкова се притесняваш от кола маската.
Мога да кажа само,че изобщо не боли,само може да ти изтръпне крака леко.
След нея,обаче ако искаш да не ти е червен крака се купува един крем,за изморена кожа и се мажеш с него :)
NaDuPeNa_PrInCeSa
01-17-2008, 21:54
По добре вратни някалко масура и си на 6 няма да усещаш никаква болка! Хахах Каде искаш да си правиш кола маска??
fleit4ica
01-17-2008, 22:16
Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
Dream_s@L!Va
01-17-2008, 22:44
Говоря за кола маска около патката. Пробвал съм и боли адски и не се търпи - предпочитам да ме бият пред това. Затова не ми казвайте, че ще свиквам или такова, моля. Искам просто начин за премахване на болката.
Ти си луд бе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: патката с кола маска :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ludoto_f
01-18-2008, 07:15
Ти си луд бе :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: патката с кола маска :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
ima drugi na4ini za mahane na okosmqvaneto tam.. no ne s kola maska :lol: :lol:
ghostwisper
01-18-2008, 08:00
не съм чувала да продават местни упойки..и ако се упоиш с хлороформ гледай после да се събудиш;) а и някак странно ми се струва да се оставиш някой друг да ти обезкосява "патката"..бих ти препоръчала след колата в банята студен душ и после крем..нз ко др да ти кажа :neutral:
еми на4и аз ползвам лидокаин,(то на листовката си пише как се ползва) и после с епилатора се минавам
VilleBaby
01-18-2008, 14:44
SAMO AZ LI MISLQ 4E TEMATA NE E ZA TUKK???
:neutral:
tenaglia
01-18-2008, 15:08
вие нещо много филми сте гледали за хлороформа...
chipi_kaoo
01-18-2008, 15:18
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
gossip_grl
01-18-2008, 16:18
еми на4и аз ползвам лидокаин,(то на листовката си пише как се ползва) и после с епилатора се минавам
Tova me zaintrigyva :) Moje li malko pove4e info da dade6 za tova kakuv e lidokaina,ot kude go kypi,cena i vsi4ko polezno za koeto se seti6, za6toto bqh 4ela 4e liokaina ne deistva vurhy koja, a samo vurhy ligavica. A kum avtora na temata- pozdravqvam te 4e proqvqva6 takava smelost za kola maska na tova 'specialno' mqsto =D>
значи отиваш при специалист козметик, и му носиш ТИГАН, лягаш, той та тряска с тигана и ти заспиваш, но тряа да е специалист( за да знае как да работи с тигана) :lol: :lol: :lol:
PLuScHeTo
01-18-2008, 18:23
ami.... ne :)
be ti vred li si?! #-o edna kola maska neboli tolkova mn. kato hidi6 na zubolekar vinagi li ti slagat upoika?nemislq :!: otidi na kozmetik i tam 6te se pogrijat da e kolkoto se moje po bezbolezneno. vmesto da si bluska6 glavata kak da se nadrusa6 si zapi6i chas :!:
macka_88
01-25-2008, 17:36
a za kade e?u4ili6te i priqteli?ili u doma?! :lol: :lol:
Btw i az ponqkoga sym si go mislila tova :D
ммм ше дадеш ли малко инфо за това с лидокаина? много ше съм ти благодарна, че и аз се почудих кво обезболяващо ще подейства