Влез

View Full Version : Бившата на гаджето ми е бременна от него

black_baby
01-18-2008, 15:25
biv6ata na gadjeto mi e bremena ot nego i 6te abortira samo ako toi i dade pari ta kolko 6a mu struva za neiniq abort...nz dali ima zna4enie ma frenda mi e na 17 i polovina a lapeto e na 13.. :smt102 :smt076 baxti i e bremena v parviq mesec a t.e. tq se e vazpolzvala ot nego dokat e bil piqn i ne e znael kvo var6i..!a s izvinenie K*4k*ta e bila trezvenaa.. :-x maiko nz kvo mi ide da q napraq taq kat q vidq...! O:)

т.7
krem4et0

chipi_kaoo
01-18-2008, 15:31
200-300лв мах, ма кат е на 13 ще трябва и родител, и стига с тея филми "Бил е пиян, тя го насили, и ся ще ми го вземе", по спокойно с ТВто, пък и момчето като си е почти на 18 да си носи отговорност, може ли такова нещо, Е** и бега... НЕ може така, има презервативи които се ползват, пък ся да те видим, дали и ти ще надуеш корема

kalpazanka
01-18-2008, 15:32
Тя е на 13, значи него ще го съдят :-D Пък и тя как разбра, че е в първия месец?

bebeto0o
01-18-2008, 15:34
Maleeeeeee na 13 i sa a e*ala 4e e i bremenna ..... Ebatiiiiiii ... neam dumi prostoo #-o

Callyer
01-18-2008, 15:35
тцтц ей тва не мога ви разбера на 13 ходи с момче на 17-18 :|:|:|

chipi_kaoo
01-18-2008, 15:35
Тя е на 13, значи него ще го съдят :-D Пък и тя как разбра, че е в първия месец?Генеколог... тва му е майката, пък ако не е ходила още... за къв аборт говорим????????? Техните знаят ли? Ще има ли смъртен случай (бъдещият татко)???? [-X

UnForgiving
01-18-2008, 15:36
А той сигурен ли е,че наистина е бременна?Защото е много вероятно да го лъже просто, за да го изнуди за пари.

tsvety_91
01-18-2008, 15:37
ии как става това възползване + това на 13,струва ми се мнооого рано за секс,за възползване,за бебе.ако това е истина....ужас...внимавай и ти.късмет

kalpazanka
01-18-2008, 15:39
Тя е на 13, значи него ще го съдят :-D Пък и тя как разбра, че е в първия месец?Генеколог... тва му е майката, пък ако не е ходила още... за къв аборт говорим????????? Техните знаят ли? Ще има ли смъртен случай (бъдещият татко)???? [-X
Въпросът ми бе към авторката!

amatorium
01-18-2008, 15:42
Nai-dobre tatko i da nauchi. Tehnite noqt vse pak otgovornostta za podobni neshta. :!:

black_baby
01-18-2008, 15:44

neznaqt roditelite na momi4eto..mai ne e xodila..ma za edno bebe i 300 leva awe yjas :-& za tatkoto nz....

kalpazanka
01-18-2008, 15:46
Nai-dobre tatko i da nauchi. Tehnite noqt vse pak otgovornostta za podobni neshta. :!:
С амбулаторния лист от прегледа, обаче :D

chipi_kaoo
01-18-2008, 15:49
[quote=kalpazanka]Тя е на 13, значи него ще го съдят :-D Пък и тя как разбра, че е в първия месец?Генеколог... тва му е майката, пък ако не е ходила още... за къв аборт говорим????????? Техните знаят ли? Ще има ли смъртен случай (бъдещият татко)???? [-X

да действа докато е време, защото после ще е късно, така или инача белята е станала, оправете кашата докато не е станало късно, а нз момичето как ще се оправи с техните.... ма момчето да си поема отговорността, иули сватба, или парите.... да е мислил на време [-X

daniobg
01-18-2008, 15:56
mn kofti

neutravlad
01-18-2008, 16:28
Я сега си помисли кой е бил пиян и кой не? Кое е по-вероятно? 13 годишната да си иска или 17 годишния се възползва? Пък даже и има наглостта да те лъже!
Според мен си е дрънчене на пари 8-)

olive_oil
01-18-2008, 16:35
ми да не й го плаща тогава!!!

stealthyGirl
01-18-2008, 16:35
Доказано ли е, че е бременна? Това, че са правили секс не значи, че е бременна.. Ако не е доказано нищо няма да дава! :lol:
Иначе към 300 май беше.. :neutral:
:-s Уеуее к'ви момичета има :-#

Jeuelle
01-18-2008, 16:47
И ти му вярваш???
Обвиняваш само нея така ли , глупаче ......

seed
01-18-2008, 16:48
И защо да не е възможно? Да не сте се родили светици и такива да си умирате?

funk_nation
01-18-2008, 18:11
Ебати филма :-o коя е тая , че искам да и се посмея в лицето ?

miShle
01-18-2008, 18:37
Тя е на 13, значи него ще го съдят :-D Пък и тя как разбра, че е в първия месец?

Как ще го съдят като е непълнолетен,пък и да не я е изнасилвал я ... :neutral:

TopTa
01-18-2008, 18:43
#-o toi tvoq priatel kolko e zadrusten 4e da hodi s pikli?! mn mi e interesno kak tq se e vuspolzvala ot nego no tva ne e i vajno mai! da abortira samo nerazbiram za6to otnego 6te iska pari ... kato e tupa tq da si pla6ta gre6kite! pisnalo mi e ot maloumni hora :(

Kanela
01-18-2008, 20:55

Сексуално действие с дете под 14(или 16 май беше) се води изнасилване.Въобще не се взема под внимание дали е с взаимно съгласие или не. :roll:
По темата-ако е сигурен,че е бременна-да.Купи един тест,дай му го,отидете тримата някъде(у вас или у тях) и нека малката пикла се изпишка в една чашка,пък ще се види дали е изнудвачка на пари или не.Щото е много лесно да се каже-Бате дай пари за аборт... :smt003

wEar4o
01-18-2008, 22:35
aborta bez roditel e kam 600-700 ama pi4a nz ot de shtegi zeme i btw sig te e izlagal 4e e bil piqn az i da sam piqn pak useshtam koga svarshvam.I IZPOLZVAITE KONDOMI BE HORA ZA KO SA NAPRAENI vqrno ne e sashtoto no se pak pone ot na4alo bez nego kogato zemete da svarshvate sprete i go slojete znam 4e sh kajite toq kav e 4e dani u4i no nikoi ne iska da se polu4avat gadosti mislete!!! :wink:

krem4et0
01-19-2008, 13:31
Тая малката е или глупава, или лъже...........кое момиче на 13 съзнателно ще забременее, за да върже момче. това го правят в латино сериалите с Корайма Торес.
А пък и ти имаш страшен приятел-спал е с 13 годишна, сигурно когато и на 12 е била(след като е бивша), продължава да ходи с нея по купони, заглежда се в деца..............то на това педофилия му се вика.

Ha4eTeH
01-19-2008, 13:56
Че е кофти кофти е да,но така й се пада!Вместо да ходи с някъв на нейната възраст тя какво... със 17 годишен!Еми така той човека си свършил неговата работа като хората са... :D :D :D а тя да му мисли!И кво ако не даде пари ков ще стане все едно на оня му дреме! абе да иде и да се дръмне тая! =D>

TANATA
01-19-2008, 17:10
:D za koe da se smeq po napred za tova 4e go e iznasilila dokato e bil piqn,za tova 4e hodish sas badesht bashta,za tova 4e she go sadqt za oligofrenstvo (se pak toi 18 a tq 13) ako nekoi snima fizionomiqta na bashtata na momi4eto ili na nekoi video klip kogato bashtata na momi4eto sreshta badeshtiqt bashta na badeshtiqt mu vnuk :razz:

SilverAngel
01-19-2008, 17:15
pfffffffff на 13 и ще се възползвам и да забременея? Що за глупост бе хора! Това момиченце не е ли помислило какво ще си кажат родителите й..... тцтцтц...... е немам думи, щом на 13 познаха да влизат във филмите и да забременяват нарочно...

Arriva
01-19-2008, 18:42
Nqmam dumi prosto :neutral: Ne znam dali ne se gavrite ama ako e istina e ebasi istoriqta #-o parvo taq traa da e bahti kurvata da se naebe s 17 god pi4 i to kato toi e piqn a tq trezvena :neutral: :| Nqkoi momi4eta ne praat sex s pr si za6toto mn gi e strah ot bremenost i tolkova golemi hora se 4udqt kak da se predpazqt ot nejelana bremenost a tfa .... leleee ... :? Mnogo tejak slu4ei ... :? :|

GreenFairy
01-19-2008, 18:47
Звучи ми като няква сапунка... и все пак се надяам че малката иска пари, а не е бременна...

X_boy™`sAkA6tIqT
01-19-2008, 18:55
дами и господа ако питате мен и двамата носят вина състоянието не е от зна4ение не е бил толкова пиян щом му е станал.жено ако твоя приятел е истински маж ще си носи последиците и ще плати аборта и на мен да ми се случи аз ще го паля няма нищо срамно от тва че е станала грешка.пак след аборта ще се упия като марша :smt006 :smt003 8)

stomah4eto
01-19-2008, 19:11
Отиваш хващаш малката дрисла за косичката завеждаш я някъде и пред тебе да си направи тест да се вии за кво всъщост икса пари за аборт или за някоя рокли4ка примерно ! Ако е за аборт и наистина се е случило това което каза ти я водиш при майка и или при баща и и да си изпее сичко сама!! От друга страна гаджето ти също е адски зле да се занимава с некви пикли ! И от още по-друга страна тои да не е бил в безсъзнание че чак толкова да не знае кво се случва!? :smt075

_BoSSy_
01-19-2008, 22:58
Хващаш я дрисличката за косата и я водиш на преглед.Ако се укаже,че не е бременна-и натряскаи шамарите,ако е бременна..един аборт е 200 лв (приблизително)..
Не ми я ясно само как така 13 годишна ще си сложи главата в торбата да направи такова нещо,но както и да е..Тва трябва да е само човек с психически отклонения..
Нз ако темата не е на е*авка..но за момент си помислих как аз мога да разбера,че някаква си там мърла..е бременна от момчето ми..иии лекоо ми се вдигна адреналина..ще я пребия просто,а на него ще му направя живота черен.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kitoka
01-19-2008, 23:11
А ти на колко си между другото?

Freeminded
01-19-2008, 23:34
Май и ти не си по-голяма от 13. Не се вкарвай във филми, приятеля ти ще си поеме последствията - сърбяла го е патката, чукал е 13 годишна и после я е заебал. Колко 13 годиншни с подобен манталитет има. Ако е действително на 13 би се оплашила прекалено много, за да има врем да крои начини как да измуфти пари от приятеля ти и да го заплашва, че иначе ще задържи копелето. Според мен ще е по-полезно да седиш на страна от този проблем и да изчакаш приятеля ти да разреши проблема сам.

pampers
01-20-2008, 13:21
каква сърцераздирателна история... :D :shock: мойто момиче недей обвинява само момичето приятелят ти къде е спал и да не се оправдава че е бил пиян за да го вдигне значи не е бил толкова.. а мога да ти кажа че скъпото ти приятелче е някав мазен педофил или комплексар че на неговата възраст момичетата не му вързват и е паднал чак на 13 годишни... :shock:

Wrathchild
01-20-2008, 13:48

Сексуално действие с дете под 14(или 16 май беше) се води изнасилване.Въобще не се взема под внимание дали е с взаимно съгласие или не. :roll:
По темата-ако е сигурен,че е бременна-да.Купи един тест,дай му го,отидете тримата някъде(у вас или у тях) и нека малката пикла се изпишка в една чашка,пък ще се види дали е изнудвачка на пари или не.Щото е много лесно да се каже-Бате дай пари за аборт... :smt003 Под 14 защото се води малолетна. И могат да го съдят САМО И ЕДИНСТВЕНО АКО ИМА 18!

bynbonka
01-20-2008, 14:46
wow bah maamu tfa ne moga da go povqrvam na 13 bremena i otkade znae ii na vsi4koto otgore i se e e*ala! :lol: malee ili taq malkata gleda mnogo filmi ili te6ko i gorko na mom4eto,pak i nemoga da go razbera kfa e rabotata na 17-18 godi6no mom4e s pikla na 13 :-k

хЛаДнА_нЕжНо{с}т
01-20-2008, 15:17
Да не дава Господ.. #-o :shock:

EJI4eTy
01-20-2008, 15:45
хаха пиклата пари ше иска ... ами нали е била трезвена да е мислила [поне] малко ... ебала се е на 13 и сега ще си носи последствията , от друга страна - приятеля ти колко треа да е прост за да ходи .. по точно да се ебе с 13 годишна :razz: