Влез

View Full Version : без предпазни средства

kleopatraa
01-19-2008, 22:17
кой е най изгодният начин да се прави секс без презервативи и да не забременееш, и да има най малко странични ефекти освен противозачатъчните

aciko
01-19-2008, 22:20
Нема такъв начин.
Или ще забременееш или не.
Кажи на момчето да се постарае да свърши извън теб,тогава няма голям риск от забременяване!

kleopatraa
01-19-2008, 22:22
но пак има шанс и да не свършва в мен има някфа течност преди да свърши в която пак се отделят сперматозоитчет-а това ме притеснява

wEar4o
01-19-2008, 22:28
emi togava si slaga prezervativ i si4ko e nared

kleopatraa
01-19-2008, 22:31
е да ама има по малко удоволствие и за двама ни .... без е много по яко.. и за това исках съвет ... наЙ малко странични ефекти и най сигурно че немога да забременея

aciko
01-19-2008, 22:35
Ми като не искаш,раждай бебе и това е 8-)

amatorium
01-19-2008, 22:35
Spirala. I vse pak ako momcheto e umelo ne mislq che ima problem da ne polzvate kondomi. No trqbva naistina da mu imash doverie che e dobur lubovnik. Ne ti preporuchvam protivozachatuchni v nikakuv sluchai.

BeautifulWorld
01-19-2008, 22:39
Спиралата по-често се използва от раждали жени, за тинейджърки не е подходяща. Какво можеш да пробваш... вагинални свещички или таблетки или противозачатъчни кремове/гелове - не знам какточно ги водят. Но аз лично дори и да ползвам нещо такова, не бих позволила на приятеля ми да свърши вътре, за по-голяма сигурност.

kleopatraa
01-19-2008, 22:42
то ясно че няма да свърши в мен но по време на половият акт се отделят сперматозоидчет-а мен това ме притесняв-а инак му имам пълно доверие.. но просто искам да се защита от тази течност преди да свурши имало някфа дето имало сперматозоидчет-а

Bibsito
01-19-2008, 22:51
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)

amatorium
01-19-2008, 22:55
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)

Pozvoli mi da ne se suglasq s teb. NQMA protivozachatuchni, koito da ne promenqt hormonalnqt balans. Ne preporuchvam na momicheta podobno neshto. Nai-malkoto sum lizal momicheta, koito piqt protivozachatuchni i vkusa im e kato na surovo pile natupkano s hormoni.

REKS
01-20-2008, 09:03
Винаги има опасност. Винаги има страх. Моля ви не правете това у дома си. Оставете опасността на нас!!! :)
Това, за което казваш почти не може да се случи. Хем искаш без презерватив, хем без противозачатъчни. Не става така. Избери си едното и тва е. И още нещо. При секс без използването на презерватив и момичето ако не използва някакви средства против забременяване, шансът да станеш майка е огромен. Помисли си по внимателно над мненията, които ти препоръчваме. Успех!!!

Kanela
01-20-2008, 09:20
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там
няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)

Pozvoli mi da ne se suglasq s teb. NQMA protivozachatuchni, koito da ne promenqt hormonalnqt balans. Ne preporuchvam na momicheta podobno neshto. Nai-malkoto sum lizal momicheta, koito piqt protivozachatuchni i vkusa im e kato na surovo pile natupkano s hormoni.
Тук и аз ще се намеся....Противозачатъчнит е довеждат именно до хормонален БАЛАНС.....Те имитират бременност.Цикълът става редовен като по часовник и няма да се задава въпроса "Ама закъснява ми с 2 дни.Бременна ли съм или просто имам нерегулиран цикъл?"Лицето се изчиства от всякакви пъпки...Цикълът също така е сравнително по-оскъден и безболезнен.
Това за лизането не знам откъде го измисли :shock: :shock: :shock: Това си е до момичето...какво и е дневното меню,хигиена и т.н.Не мисля че хапченцата влияят на вкуса и отдолу :razz:
... :wink:

krem4et0
01-20-2008, 09:22

МОЛЯ!!!! Аз пия противозачатъчни с години и съм опитвала вкуса на влагалищните ми секрети...............определено не са гадни. Ако беше така, нямаше приятеля ми да обича частта с оралните ласки. През нашия почти 2 годишен полов живот само 3 цикъла не съм била на противозачатъчни, ая не съм се лишавала никоа от орални ласки..........
Да, противозачатъчните променят хормоналния баланс. По-скоро те БАЛАНСИРАТ, а не разбалансират хормоните в организма. Защо иначе ще се пият при хормонални нарушения? Единствения им минус е, че правят яйчниците лениви и при продължителна употреба, яйчника се успива и може да не заработи даста дълго време след спирането им. За това и се правят паузите-в годината е добре да имаш 3 цикъла без противозачатъчни и 9-10-със.
Не казвам, че са абсолютно безвредни, но и спермицидите и таблетките не влияят добре-променят влагалищната среда, което способства за развитието на бактерии и появата на инфекции. някои момичета са алергчи към латекса на презервативите, спиралата не е подходща за нераждали жени, и на практика и тя отделя хормони.............
Всичко, с което се противопоставяме на естествната функция на полови акт-зачеването, в 1 или друга степен е противоестествено и влияе негативно.
Календарн метод+прекъснат полов акт е добро решение, ако имаш стабилен цикъл. Няма химии и латекси, но не е достатъчно ефективно.
И все пак аз предпочитам регулярната контрацепция с ОК пред Ескапел.
Bibsito, и аз пия Диане 35 заради кистозен яйчник. Те са едниствените, които по някакъв начин ми помагат за това-забавят разрастването на кистата. Но това не е медикамент, който е подходящ за млади момичета. В САЩ дори са забранени. Водят се ниско дозирани, но в сравнение с Логест(тях също съм пила) имат в пъти по-високо ниво на хормони..........Гинеколозите са си верни на традициите и на 1 марка, но ако нямаш гореспоменатия проблем(киста или поликистоза), смтам че те не са подходящи за тебе.