View Full Version : без предпазни средства
kleopatraa
01-19-2008, 22:17
кой е най изгодният начин да се прави секс без презервативи и да не забременееш, и да има най малко странични ефекти освен противозачатъчните
Нема такъв начин.
Или ще забременееш или не.
Кажи на момчето да се постарае да свърши извън теб,тогава няма голям риск от забременяване!
kleopatraa
01-19-2008, 22:22
но пак има шанс и да не свършва в мен има някфа течност преди да свърши в която пак се отделят сперматозоитчет-а това ме притеснява
emi togava si slaga prezervativ i si4ko e nared
kleopatraa
01-19-2008, 22:31
е да ама има по малко удоволствие и за двама ни .... без е много по яко.. и за това исках съвет ... наЙ малко странични ефекти и най сигурно че немога да забременея
Ми като не искаш,раждай бебе и това е 8-)
amatorium
01-19-2008, 22:35
Spirala. I vse pak ako momcheto e umelo ne mislq che ima problem da ne polzvate kondomi. No trqbva naistina da mu imash doverie che e dobur lubovnik. Ne ti preporuchvam protivozachatuchni v nikakuv sluchai.
BeautifulWorld
01-19-2008, 22:39
Спиралата по-често се използва от раждали жени, за тинейджърки не е подходяща. Какво можеш да пробваш... вагинални свещички или таблетки или противозачатъчни кремове/гелове - не знам какточно ги водят. Но аз лично дори и да ползвам нещо такова, не бих позволила на приятеля ми да свърши вътре, за по-голяма сигурност.
kleopatraa
01-19-2008, 22:42
то ясно че няма да свърши в мен но по време на половият акт се отделят сперматозоидчет-а мен това ме притесняв-а инак му имам пълно доверие.. но просто искам да се защита от тази течност преди да свурши имало някфа дето имало сперматозоидчет-а
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)
amatorium
01-19-2008, 22:55
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)
Pozvoli mi da ne se suglasq s teb. NQMA protivozachatuchni, koito da ne promenqt hormonalnqt balans. Ne preporuchvam na momicheta podobno neshto. Nai-malkoto sum lizal momicheta, koito piqt protivozachatuchni i vkusa im e kato na surovo pile natupkano s hormoni.
Винаги има опасност. Винаги има страх. Моля ви не правете това у дома си. Оставете опасността на нас!!! :)
Това, за което казваш почти не може да се случи. Хем искаш без презерватив, хем без противозачатъчни. Не става така. Избери си едното и тва е. И още нещо. При секс без използването на презерватив и момичето ако не използва някакви средства против забременяване, шансът да станеш майка е огромен. Помисли си по внимателно над мненията, които ти препоръчваме. Успех!!!
има такъв начин разбира се!предполагам щом задаваш този въпрос никога не си посещавала гинеколог,значи и мен този въпрос много ме интересуваше,така предполагам че мислиш че противозачатъчните имат страшно мн странични ефекти-затлъстяване,окосмяване,др айфане и т.н НЕ и аз така мислех като четях некви статийки във форумчета но не е така! говорих първо със психоложката в нашето даскало която ни води сексология (или часа по психология но частта за секса) ии...тя каза че тия са от старото поколение противозачатъчни и са използвани преди мн време сега има...доста изчистени хапченца!моят гинеколог веднага ми препоръча Диане 35! това попринцип е и козметичен продукт смисал използва се не само като противозачатъчно, но и като средство против акне,комедони!намалява омазняването на кожата,падането на косата,засилва косъма,това е най-изчистеното противозачатъчно за сега! цената му върви от 10-11 лв..но със сигорност ти препоръчвам да посетиш кинеколог и да се консултираш с него щото тука си има тънкости,Диане не трябва да се използва ако пушиш ии още там
няколко неща за тва по добре се посъветвай със специалист кое е най-доброто решение за теб!Успех :)
Pozvoli mi da ne se suglasq s teb. NQMA protivozachatuchni, koito da ne promenqt hormonalnqt balans. Ne preporuchvam na momicheta podobno neshto. Nai-malkoto sum lizal momicheta, koito piqt protivozachatuchni i vkusa im e kato na surovo pile natupkano s hormoni.
Тук и аз ще се намеся....Противозачатъчнит е довеждат именно до хормонален БАЛАНС.....Те имитират бременност.Цикълът става редовен като по часовник и няма да се задава въпроса "Ама закъснява ми с 2 дни.Бременна ли съм или просто имам нерегулиран цикъл?"Лицето се изчиства от всякакви пъпки...Цикълът също така е сравнително по-оскъден и безболезнен.
Това за лизането не знам откъде го измисли :shock: :shock: :shock: Това си е до момичето...какво и е дневното меню,хигиена и т.н.Не мисля че хапченцата влияят на вкуса и отдолу :razz:
... :wink:
krem4et0
01-20-2008, 09:22
МОЛЯ!!!! Аз пия противозачатъчни с години и съм опитвала вкуса на влагалищните ми секрети...............определено не са гадни. Ако беше така, нямаше приятеля ми да обича частта с оралните ласки. През нашия почти 2 годишен полов живот само 3 цикъла не съм била на противозачатъчни, ая не съм се лишавала никоа от орални ласки..........
Да, противозачатъчните променят хормоналния баланс. По-скоро те БАЛАНСИРАТ, а не разбалансират хормоните в организма. Защо иначе ще се пият при хормонални нарушения? Единствения им минус е, че правят яйчниците лениви и при продължителна употреба, яйчника се успива и може да не заработи даста дълго време след спирането им. За това и се правят паузите-в годината е добре да имаш 3 цикъла без противозачатъчни и 9-10-със.
Не казвам, че са абсолютно безвредни, но и спермицидите и таблетките не влияят добре-променят влагалищната среда, което способства за развитието на бактерии и появата на инфекции. някои момичета са алергчи към латекса на презервативите, спиралата не е подходща за нераждали жени, и на практика и тя отделя хормони.............
Всичко, с което се противопоставяме на естествната функция на полови акт-зачеването, в 1 или друга степен е противоестествено и влияе негативно.
Календарн метод+прекъснат полов акт е добро решение, ако имаш стабилен цикъл. Няма химии и латекси, но не е достатъчно ефективно.
И все пак аз предпочитам регулярната контрацепция с ОК пред Ескапел.
Bibsito, и аз пия Диане 35 заради кистозен яйчник. Те са едниствените, които по някакъв начин ми помагат за това-забавят разрастването на кистата. Но това не е медикамент, който е подходящ за млади момичета. В САЩ дори са забранени. Водят се ниско дозирани, но в сравнение с Логест(тях също съм пила) имат в пъти по-високо ниво на хормони..........Гинеколозите са си верни на традициите и на 1 марка, но ако нямаш гореспоменатия проблем(киста или поликистоза), смтам че те не са подходящи за тебе.