View Full Version : Глупаво но все пак.......
Та така де моята така да кажем история не е кой знае колко вълнуваща или заплетена но...... все пак. Значи с приятеля ми сме заедно от близо 2 години вече всичко е вурвяло като по мед и масло до сега еее естестфено сме се карали и всичко останало като нормална двойка. Попринцип се виждаме всеки божи ден имало е само рядки случай когато той е изморен и пропускаме но сега той някакси започна все едно да не иска да идва напоследък като му се обадя все е изморен или спи или пък има нещо да върши но и друг път съм сигурна че е бил изморен и пак сме се виждали .... сега незнам дали това не се дължи на това че и аз започнах да работя повече и училище и работа и аз нямам много време но аз искам да си го виждам и ми липсва ужасно много. Моля ви кажете ми мисите ли че му умръзвам и за това не иска да идва или какво? Не мисля че ми изневерява в това съм сигурна а й не се сещам да съм го пренебрегнала по някакаб начин :( Просто искам някакъв съвет защото не искам да го губя а ако остана нещата да продулжът към лошо то после ще е твърде късно.
^sladinka^
01-20-2008, 00:14
Pripomni mu nqkoi krasiv mig,v koito i na dvamata vie e bilo mnogo hubavo :)
Izninadai go s ne6to,koeto znae6,4e 6te go zaradva :)
Kaji mu kolko mnogo go obi4a6 i kolko ozna4ava toi za teb :)
:smt007
[quote="^sladinka^"]Pripomni mu nqkoi krasiv mig,v koito i na dvamata vie e bilo mnogo hubavo :)
Izninadai go s ne6to,koeto znae6,4e 6te go zaradva :)
Kaji mu kolko mnogo go obi4a6 i kolko ozna4ava toi za teb :)
:smt007[/q
мерси много вече ми дойде нещичко на ум
Ами, да, може би започва да му омръзна, но не защото не те обича, а защото се виждате почти всеки ден.Това омръзва по принцип...
Виждай се малко по-рядко и според мен нещата ще се оправят.Остави го, нека той да ти се обади и да ти предложи да се видите.
Ами ние не можем да ти кажем,дали сте си омръэнали или връэката ви търпи някакъв эастой.Ти си пряк свидетел,така че сама си направи иэводите.Эа 2 години ,е въэможно и да сте се пойэчерпали.Ако е така,пораэнообраэете си връэката по някакъв начин.Ако не е така и просто эабеляэваш охладняване от него страна,просто поговори с него и си иэясни причината.Може дори да си внушаваш.Въэможно е наистина да е иэморен и да има нужда от сън и нежеланието му эа среща да не е свърэано с теб. :D