Влез

View Full Version : Аз съм девствена, но не искам той да знае

HeLL_gIrL_91
01-20-2008, 08:30
Добър ден на всички.. до сега не се бях подвизавала в този форум,та реших, че е време вече и аз да се отчета :wink:
Какъв ли ми е проблемът?Сигурна съм, че сте съвсем отчаяни от такива като мен, но ще се радвам все пак на някакъв съвет...
На 16 години съм, и съм девствена (хаха тва звучи, все 1 съм от някакъв клуб :D ) Мисля да го направя скоро с човек,който не искам да разбира за това.Не че ме е срам или нещо такова - напротив винаги съм се гордеела със себе си,че съм успяла да одържа.Но той ... ще се възгордее от това, че ще ми е първият. Знам, че е тъпо и трябва момчето да знае, за да бъде по-внимателно.. Но не искам после да се дуе .. Както и да е
Молбата ми към вас е, да ми дадете някакъв съвет как да го преодолея, че ще ми е сефте и да се почувствам така, все едно цял живот съм го правела.Благодаря ви предварително :-)

т.7
krem4et0

Naughty_
01-20-2008, 08:35
ми като свършите ти ще се правиш на дръж ми шапката и ше кажеш
"я цикъла ми е дошъл по рано" \:D/
ХаХ няма как да се почувстваш все 1 цял живот си го правила... 8)
а за другото - просто се отпусни :P 8)

Kanela
01-20-2008, 09:25
Ако го обичаше,нямаше да говориш така.А след като не го обичаш-сигурна ли си,че искаш той да ти е първият? 8)

MonzOOO
01-20-2008, 09:32
Ако го обичаше,нямаше да говориш така.А след като не го обичаш-сигурна ли си,че искаш той да ти е първият? 8) +1 :smt041

RoN4i-b0nb0n4i
01-20-2008, 10:17
много трудна работа да не разбере 4е ти е 1вия .... даже невазможна :roll:

NaDuPeNa_PrInCeSa
01-20-2008, 10:20
Кво ако искаш хои сама се отвори!! Абе мацка я се стегни!!! Тва е тъпо кажи му и тва е голям праз! Абсолютно всички сме минали по този път(с леки изключения)

DevilWish
01-20-2008, 10:53
Ако го обичаше,нямаше да говориш така.А след като не го обичаш-сигурна ли си,че искаш той да ти е първият? 8)
Kvo da kaja drugo . .. nameri si nqkoi ,koito nqma da se dye i zasluyjava da ti e pryv ;) Само това е моят съвет ;) Пък ако на тоя не му кажеш ,че ще ти е първи ,съм убедена ,че много болка ще изпиташ ,а и ще очаква да имаш някъв опит и вече едва ли не да сменяш позите а-у и тн . ,което няма да ти е мн. лесно ;)

MoHuTo
01-20-2008, 11:38
много трудна работа да не разбере 4е ти е 1вия .... даже невазможна :roll:
Що пък да е невъзможна? Аз като си направих сефтето, момчето не разбра.. после 1 фр се изпуснала пред него, че ми било 1 път и така...
А относно темата: Ми бъди спокойна, дръж се нормално и тва е общо взето :)

krem4et0
01-20-2008, 11:54
Срамно ли е да си девствена на 16? защо ще го правиш с човек, който ще се надуе от факта, че те е опънал? Защо трябва да криеш подобно нещо? Защо не го направиш с някой, който ще оцени твоята девственост и от който няма да се притесняваш? Отговори си на тези въпроси преди да предприемеш каквото и да било........Най-малкото ще ти бъде полезно.

aciko
01-20-2008, 11:57
Срамно ли е да си девствена на 16? защо ще го правиш с човек, който ще се надуе от факта, че те е опънал? Защо трябва да криеш подобно нещо? Защо не го направиш с някой, който ще оцени твоята девственост и от който няма да се притесняваш? Отговори си на тези въпроси преди да предприемеш каквото и да било........Най-малкото ще ти бъде полезно.
Тук няма как да не се съглася.
Дай да се пуснеш,на всички девственяци,които го правят само и само да се изфукат.
Не слушай никой,и когато намериш,човека за теб,действай!

Jeuelle
01-20-2008, 12:23
Ще ти трябват свръх сили за да не правиш никакви гримаси , да прикриваш болката си (не душевната ) и да успееш да го заблудиш!!!

aciko
01-20-2008, 12:32
Ще ти трябват свръх сили за да не правиш никакви гримаси , да прикриваш болката си (не душевната ) и да успееш да го заблудиш!!!
Тя болката хубаво ще я прикрие,ама ако вземе да текне кръв :D

LetiCherry
01-20-2008, 12:54
Абе, момиче, секс си тръгнала да правиш, а не искаш да кажеш на човека, че ще ти е за път. Най-малкото наитина може да те боли и няма как да не забележи или пък той сам би усетил, защото има разлика при влизането в момиче, което е правило секс и такова, което не е - девствена ципа му се виак и тя се усеща от момчето.

Защо не искаш да му кажеш? Какво значи ще се надуе? Вие гаджета ли сте?

pampers
01-20-2008, 13:28
не можеш защото си тясна.. дори и да се отвориш сама девствената ти ципа ще е разкъсана но пак ще си си тясна.. :D другия варянт е иди се наеби с първия срещнат и айде вече няма да си 8-)

HardlyAwakened
01-20-2008, 13:32
идиотка.. #-o

amatorium
01-20-2008, 13:32
Otidi pri nqkoi batko da ti reshi problema :smt002

Arriva
01-20-2008, 14:41
Nqma smisal da go krie6 :? Ama i da iska6 nqma da moje6 da go skrie6 i posle moje da mu stane tupo 6to si go izlagala puk i za da mine maximalno leko pri teb mom4eto trqbva da znae :wink:

HeLL_gIrL_91
01-20-2008, 19:56
еми преди 2 месеца имахме взаимотношения...имаше акт, но реално не спахме...имаше проникване, но не с член!той тогава не разбра нищо..ест разбирам, че има огромна разлика между това,да проникне неговото достойнство и пръстите...както и да е .. тогава не ме боля, по принцип не ме боли.използвам тампони от 2г (най-вече супер), тренирах гимнастика 1година..че съм тясна,тясна съм.. и той това го знае,даже и ми го е казвал!А и не ме е срам..както казах винаги съм се гордяла и никога и пред никои не съм го крила.Но той..той е различен!А и след този акт никога няма да го видя - заминава за Испания за много дълго..

macka_88
01-25-2008, 13:45
ne moje da ne razbere..1 4e si tqsna i 2 4e use6taneto e drygo...6te zabeleji 100% :smt117

amatorium
01-25-2008, 13:52
Moje i da ne razbere spoko. Prosto mu pusni v dupeto i mu kaji, che tam ti haresva poveche 8-)

sh3_1s_7h3_0n3
01-25-2008, 14:06
Аз пък се надувах, че съм девствена. 8) друг е въпроса, че не ми вярваха особено http://www.ue-varna.info/images/smiles/hmm.gif, но въобще не ме притесняваше този факт.

Какво толкова има да се криеш?! За к'во ще се изпердашиш с някой, дето щял да се надува?
Баси, на 17год рядко можеш да срещнеш някое девствено момиче... ей за т'ва.., 'щот голяма част се изплясквате с някой докато сте на по 15 и 16, защото се комплексирате, че сте девствени.. все едно това е мерна единица за красотата ви.
Нищо кой знае к'во няма да изпуснете, ако пропуснете с'я да си легнете с някой просто ей тъй... :)

Секса е такова голямо нищо, когато не е подплатен с чувства и взаимност, че няма накъде повече...

rule_style
01-25-2008, 14:15
ako ta obi4a znae6 li kolko 6 mu dremi dali si devstvena 8-) pa ako ti kaji ne6to za tva da si hvani kurva kat ne6te da e destvena :D no po temata nai dobre se otvori sama ili go praete analno 8)

Radeto_
01-25-2008, 15:47
Нямаш си ни най-малка идея кво е да проникне *уй в теб и каква е разликата с пръсти.Да - с пръсти не боли, ма повярвай, че може да изпиташ такава болка ако те опъне яко, че да не щеш да чуеш за секс след тва.Те затва хората казват че момчето трябва да знае че си девствена - за да знае как да действа - има си начини.А относно че щял да се дуе - сама каза, че заминавал за Испания и няма да се видите след тва - кво ти пука.Та стигнах до извода, че ще си легнеш с който и да е че не ти пука за него.Кво значение има тогава дали ще знае че си девствена или не.Ма нали се сещаш, че ако потече и кръв ще се изложиш наистина много.Явно искаш да преспиш с тоя батко какъвто навярно е.Твоя воля.Ма такива като теб аз наричам *урви.Преглътни истината и реши сама каква искаш да бъдеш.И съм съгласна с прочетеното по-горе - секса, неподкрепен от любов е едно пълно НИЩО.СРАМ И ПОЗОР - и това ми било бъдещото поколение...

emviii
01-25-2008, 15:53
tq moje da e tqsna i sled 5 toto ebane tva nqma obshto :) ama shte bade zabavna chassta s kravta i osven tva kat ta boli trqaa da tarpish i da sa plaish che se kefish a pak shte si skovana kat darvo :) po - dobre mu kaji ve ludo

lwsu
01-25-2008, 16:25
той дори и да не разбере че си девствена, пък наистина да не беше, няма гаранция, че няма пак да се хвали за тва че те е "оправил", щом е такъв.

от друга страна този твой "дар" който искаш да му подариш преди да замине, няма да го спре да го прави с други момичета в испания, ако на това се надяваш.. така че според мене.. въобще не го правете.. 8)

swords1010
01-25-2008, 19:46
Определено съм съгласен! Не виждам, защо има да криеш. Не разбирам и какво ще правиш с подобен човек... който би се надувал с това, че ти е първият. :)

LoLLi4kA
01-26-2008, 10:03
spox moje i da ne razbere.nai-dobrata mi fr go napravi s edno mom4e za 1vi pat bez da mu kazva 4e e devstvena i toi ne se useti :) :)

jozefina_93
01-27-2008, 18:30
Както сама каза той задължително трябва да знае за да бъди по-внимателен.Срам не срам...това е положението.Ако пък толкова не искаш да му казваш по добре му кажи да действа по-леко.Щях да разкажа една история подобна на твоя случай но ще се въздържа,защото е прекалено стресираща..... :?

AnUs
01-27-2008, 18:41
така не ги слушай тия тъпи коментари ще ти кажа кво да праиш.изсираш се в една носна курпичка примерно и докато правите секс му я навираш в устата успех !

eu.hyricane
01-27-2008, 22:10
super qko e nqkoe krasivo/hubavo/mn sladko momi4e da e devstveno i da e pod 16-17 :P
oba4e nz ti dali se vpisva6 v goreposo4enite, taka 4e moje i da ne e osobeno qko xd.. i vse pak edva li 6te ti e za parvi pat i ti 6te go iz4uka6 ^^ just let it be

RoN4i-b0nb0n4i
01-30-2008, 08:33
:)

ronda
01-30-2008, 19:40
Зависи колко си тясна,но ако му кажеш че си била с момче само 1 път,дори да те боли и да тече кръв ще бъде допустимо,а някои момчета са прекалено самовлюбени ,за да се чудят дали ги лъжеш или не.

aciko
01-30-2008, 19:42
Ще прави упражнения с вибратора една седмица пред огледалото :D