Влез

View Full Version : :)

cekoooo
01-20-2008, 19:29
понякога случвало ли ви се е да ви писне от всичко и всички и да искате да си грабните чукала и да идете на някои остров само с най добрити си приятели и каква е била причината
аз ще започна 1 майка ми майка ми и пак майка ми това родитеслко тяло ме изкарва толкова мн. извън релси че си нямате и на идея заради майка ми се скарах с един приятел на който държах супер много ама добре че поговорихме и всичко се оправи и другото имам наи гадните съседи в света дайте съвет как да се справя с тях плс #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

IrReplacaBle
01-20-2008, 20:04
много отдавна не съм се чувствала така :)

А какво ти правят съседите?Разкажи ни и тогава ще можем да дадем съвет,който евентуално да помогне :)

cekoooo
01-21-2008, 14:31
emi za nai malkoto vikat policiq za muzika razbirase v pozvoleno vreme a na ve4er nai mnogo do 10 ve4eeta i taka

MaRiNkA_16
01-22-2008, 17:40
ami nemsiql 4e maika ti moje da bude kakuvto i da e problem.ti si suzdal taq vruzka deto sega imate s neq i moje6 da vini6 edinstveno i samo sebe si.ako se postarae6 da pogovori6 otkroveno s neq i da i kaje6 kakvo jelae6(v ramkite na normalnoto za tvoite godini)i i kaje6 4e tq sus sigyrnost e iskala su6tite ne6ta na tvoite godini mislq 4e 6e oceni jetsa i 6e se durji po dobre nastroena kum teb.
otnosno susedite pogovori s tqh,ama mislq 4e vse pak sled 10 4asa si imat cqloto pravo na sveta d ti pravat problemi-osobenno ako sa po vuzrastni.

st1ka
01-22-2008, 17:43
Ами аз нямам проблеми с родителите,съседите и т.н.,но други неща наистина ме карат да си грабна чукалата и да не се върна повече...Но винаги си казвам,че съм нй-големия инат и никога няма да се покажа по-слаба от другия!