View Full Version : too sexy
kotarak777
01-21-2008, 13:29
ami kvo da vi kaza mnogo sam gotin dori prekaleno mai taka izliza ;-{ tea nadutite putki lesno gi har4im i sa twuyrde lesni i nesa mi interesni a pa nekvi eftini parcali nesa mi na nivoto i voobshte e taka nemozem da si namerim nekva kachestwena i stilna zhena ;-{ tea pa kade mi xaresat primerno im goworim nesho te e taka stoqt i nemogat da povqrwat mislqt si che im slagam ta6ak prosto ;-{
partychild
01-21-2008, 13:37
Мммм.... :? по написаното от тебе разбирам че си некаф самовлюбен :-s познавам много такива момчета..., които не ги зимам на сериозно.. дори не ми се нравят щото си мислят че са много секси както ти си си писал темата ... но неможеш да имаш всяко момиче преживей го! [-(
FelisDirus
01-21-2008, 13:43
Котаранчо, ако освен хубостта притежаваше и мъничко акъл, цена няма да имаш! 8-)
Съвет: поработи усилено върху себе си.
Emi az s1m perfektna .....ama s1m zaeta...(v kr1ga na 6egata) Ami da mai naistina ako pritejava6 i v1tra6na krasota nqma da ima6 raven... :)
FelisDirus
01-21-2008, 13:55
Emi az s1m perfektna .....ama s1m zaeta...(v kr1ga na 6egata) Ami da mai naistina ako pritejava6 i v1tra6na krasota nqma da ima6 raven... :)
Всъщност аз говорех за акъл, защото като го гледам колко е грамотен, свят ми се завива просто.
CragHack
01-21-2008, 13:56
Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми.
da razbrahte :) emi toi kat gledam i nqkvo dialekt4e ima mai..:)
Evanescencefan
01-21-2008, 14:06
Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми. :lol:
FelisDirus
01-21-2008, 14:07
da razbrahte :) emi toi kat gledam i nqkvo dialekt4e ima mai..:)
От любимите ми!
Ой, котьо, котьоооо, идвай да та зимам! :razz:
amatorium
01-21-2008, 14:09
Mnogo kofti choveche. Az ako stigna do tam vsichki hubavi jeni da mi izglejdat kato parcali sigurno shte si teglq kurshuma :booooomb:
kotarak777
01-21-2008, 14:09
abe vie bawni li ste kade she rasberete kolko akyL imam ot 2 izre4eniq ta osven che sam mnogo hybaf i umen sym samo na 18 a karam kola za 200 xiL ;-{
FelisDirus
01-21-2008, 14:14
abe vie bawni li ste kade she rasberete kolko akyL imam ot 2 izre4eniq ta osven che sam mnogo hybaf i umen sym samo na 18 a karam kola za 200 xiL ;-{
Ти си неграмотен. Точка. От този дребен за теб факт аз си направих достатъчно изводи.
И знаеш ли, позволи ми да ти кажа нещо, докато си "красив" и караш "кола за 200хил." повече от тъпа пут*а няма да си намериш. И всъщност дори не смятам, че си красив и караш такава кола.
Лек ден, писане.
amatorium
01-21-2008, 14:17
Kofti pich. Vchera si govorih s priatelkata ti. Nali gi znaesh. V legloto se razdrunkvat. Kaza, che bila s tebe samo zaradi kolata ti. Inache dokato si hodil da se hvalish tq se potqla obilno pod istinski muje 8)
kotarak777
01-21-2008, 14:36
kudli li si kvo si ako iska6 daj skype i 4e ti pratim pix na men i kolata mi da potarka6 jaboka malko ama nesi prawi iliuzii sled towa edwa li ima6 6ans s men ;-{
partychild
01-21-2008, 14:41
Ти си неграмотен. Точка. От този дребен за теб факт аз си направих достатъчно изводи.
И знаеш ли, позволи ми да ти кажа нещо, докато си "красив" и караш "кола за 200хил." повече от тъпа пут*а няма да си намериш. И всъщност дори не смятам, че си красив и караш такава кола.
Лек ден, писане. :smt006 :smt006 :smt006 Браво _Cuddly_ =D> =D> =D> а за котаранааа...... :smt018 :smt018 :smt019 :smt019
amatorium
01-21-2008, 14:45
Eto ti moq skype: ModelOfDisaster 8)
kotarak777
01-21-2008, 14:51
e kvo da ti prastam na tebe be narkoman mai ti she doides homo vandal4e ;-{
CragHack
01-21-2008, 14:53
e kvo da ti prastam na tebe be narkoman mai ti she doides homo vandal4e ;-{
Еми ти нали точно това търсиш - някой ибрикчия :evil:
FelisDirus
01-21-2008, 14:53
kudli li si kvo si ako iska6 daj skype i 4e ti pratim pix na men i kolata mi da potarka6 jaboka malko ama nesi prawi iliuzii sled towa edwa li ima6 6ans s men ;-{
Вярваш ли ми, че такива като теб дори не ги забелязвам?
И какво ще се случи като ми дадеш скайп? Ще ми пратиш няколко снимки и аз ще получа множествен оргазъм?
Позволи ми да цитирам една хубава песен на Shania Twain:
Okay, so you're Brad Pitt
That don't impress me much
So you got the looks but have you got the touch
Don't get me wrong, yeah I think you're alright
But that won't keep me warm in the middle of the night
That don't impress me much
Kofti pich. Vchera si govorih s priatelkata ti. Nali gi znaesh. V legloto se razdrunkvat. Kaza, che bila s tebe samo zaradi kolata ti. Inache dokato si hodil da se hvalish tq se potqla obilno pod istinski muje 8)
hahaha bravo Viktor4o :grin: :grin: :grin: T'va me razbi 4estno :razz: :razz: :razz: 8-)
kotarak777
01-21-2008, 14:55
e ti verno se vze nesho na seriozno lesno e tyka da mi pishesh taka smelo no vsushnos kolko jalka i eftina si iti kato se zamislq pla6im se
SaLzI4Ka
01-21-2008, 14:56
Мммм.... :? по написаното от тебе разбирам че си некаф самовлюбен :-s познавам много такива момчета..., които не ги зимам на сериозно.. дори не ми се нравят щото си мислят че са много секси както ти си си писал темата ... но неможеш да имаш всяко момиче преживей го! [-(
;-) =D>
FelisDirus
01-21-2008, 15:00
e ti verno se vze nesho na seriozno lesno e tyka da mi pishesh taka smelo no vsushnos kolko jalka i eftina si iti kato se zamislq pla6im se
Не се взимам на сериозно, просто си ми забавен. Аз се аргументирах защо те смятам за глупав, сега би ли ми казал защо ме нарече "еВтина"?
Или се засегна и почна да злобееш?
Хайде стига, че ми стана кофти да ти говоря така, сериозно.
А ти пък спри да обиждаш всеки втори във форума :-x Аз съм напълно съгласна с _Cuddly_ според мен егото ти е твъъърде голямо за да видиш всъшност какво наистина представляваш,а именно ти си един разглезен пубер които ся си няма работа и пълни готиния ни форум с простотии за това "колко бил красив"! По добре спри с обидите щото ще си имаш проблеми с нас :evil: :-x :x
partychild
01-21-2008, 15:19
Ходи Съ разкарвай с ТРОшКАТА си ! не ни занимавай с "хубостта" си повече [-(
kotarak777
01-21-2008, 15:24
iiiiZi eaSy ) polu idioti {}
FelisDirus
01-21-2008, 15:26
iiiiZi eaSy ) polu idioti {}
"полуидиоти" - пише се слято :wink:
до скоро
kotarak777
01-21-2008, 15:35
taq kolko e jalka kadli oshe ne me e videla i polude po men i mi pishe nekvo inteligentno edno drugo da mi naprai vpecatlenie ;-{
taq kolko e jalka kadli oshe ne me e videla i polude po men i mi pishe nekvo inteligentno edno drugo da mi naprai vpecatlenie ;-{
Да бе баце ква интелигенция се мъчи да ти вкарва.Еми брато и ние сме тъй само ни се лепят жениците не мое се отървем от тех,само некви курвенца
8-)
a aко се огледаш малко около теб ще видиш хора
partychild
01-21-2008, 16:12
На такива животинчета няма оправия ...... няма да поумнеят :smt067 :smt068 :smt070 :smt021 :smt014 :smt019
lilit_666
01-21-2008, 16:25
1 мразим хора, които се хвалят
2 мразим неграмотници=прости
3 мразим момчето да разчита на кинтите на тати
"парцаланите" са създадени за такива, като тебе.Все пак за всеки трябва да има по нещо и някого.Примири се.Сериозните мацки на се впечатляват от преимуществата, които излагаш(освен хубостта)Мн момчета мечтаят за мястото ти. Пусни снимчица, като си толкова готин-може пък от там нещо да куца. Ще те посъветвам лично.
Чакам Котенце:)
МЯУ
lilit_666
01-21-2008, 16:27
1 мразим хора, които се хвалят
2 мразим неграмотници=прости
3 мразим момчето да разчита на кинтите на тати
"парцаланите" са създадени за такива, като тебе.Все пак за всеки трябва да има по нещо и някого.Примири се.Сериозните мацки на се впечатляват от преимуществата, които излагаш(освен хубостта)Мн момчета мечтаят за мястото ти. Пусни снимчица, като си толкова готин-може пък от там нещо да куца. Ще те посъветвам лично.
Чакам Котенце:)
МЯУ
DevilWish
01-21-2008, 16:37
Котаранчо, ако освен хубостта притежаваше и мъничко акъл, цена няма да имаш! 8-)
Съвет: поработи усилено върху себе си.
+100
KBo ga kaja gр. на момчето ?! ;)
kotarak777
01-21-2008, 17:19
lilit ako iskas pic skype nemam namerenie tyka pred vsicki da se pokazwame i bes towa po malko li bilbordi me ima ;-{ no ako si nekoq metalka nemi dawai nema da ti pratim che pa az gi mrazim nai mnogo takiwa otrepki metali emo-ta i etc i kato nz-ete dali sam si iskarwam nekwi pari ili harchim samo na nashte nese iskazwaite na izust i nepodgotweni
lilit ako iskas pic skype nemam namerenie tyka pred vsicki da se pokazwame i bes towa po malko li bilbordi me ima ;-{ no ako si nekoq metalka nemi dawai nema da ti pratim che pa az gi mrazim nai mnogo takiwa otrepki metali emo-ta i etc i kato nz-ete dali sam si iskarwam nekwi pari ili harchim samo na nashte nese iskazwaite na izust i nepodgotweni
еее ееееее ееееееееееее 8-) нали си гулемия хубавец що не даваш снимка тука сички да ти се нарадвамее ... да ни фане яд че в наще градове нема пичове кат тебее дее ... да ти видиме колата за която ще мечтаемеее ... пф аре недей да се излагаш де дай сички да се нарадваме 8-) 8-) :razz:
kotarak777
01-21-2008, 17:26
a i neznam kak da q postna nekoq snimka tyka ?
mn si zle pi4 ot koi grad si we mai ne6to selqnin mqza6? :-D na koi mu puka kva kola kara6 i kolko si hubav kat si prost :?
kotarak777
01-21-2008, 17:35
e sho da sym prost be men4e neme poznawas i vsicki nesho se opitwate da mi praite nekvi izrecheniq da me hranite a az imam problem prosto nz oswen 4e sam gotin i har4a i iska nesho da me posawetwate sho povecheto kifli gi e sram da me zagoworaqt kato si mislqt che she gi odrezhem e da probwat de ;-{
h0t_bAbE
01-21-2008, 18:06
sladyL4e...q kaji sega...am 4esny - koq smqta6 4e bi te haresala ?!koi haresvat mom4etata s koli hubavi,mn0y hvale6ti se (dori i s vqrni ne6ta da se hvalqt) i ne im puka 4e sa negramotni (ako se obijda6 - NAPRAVI NE6TY PO VAPROSA!!!)...ta koi momi4eta ???da...da...??ne se sramuvai...haaidee...???mdaaaa \:D/ =D> =D> to4no takaaaa - ku*vencata !!!a dokolkoty razbiram...na teb ot takiva ti e omraznaly...sa ako mi kae6 "vie barzate da mi napraite harakteristika" 6e te razbiq ...KAK da ti dademe savet bez da te poznavame,s tolky malko info...mn0y qsny 4e moeme samy da gadaeme !pomisli si hubavo kakvo momi4e iska6...i posle i dali to bi te haresalo ...ako -ne napravi ne6ty po vaprosa,a ne sedi da se "oplakva6" po razni forumi !!!az v nikakuv slu4ai ne bix tragnala s takuv - sedi pred kompa,oplakvohvali se i opliuva tezi koity my pomagat,vmesty ili da se vslu6a ili da si iztrie temata,6tom ne se vliae ot savetite! e sorry ama ugodiq nema!! ta,pi4 ne me int kolko pari ima6 i dali si krasiv - 6e mi govori tyka po selski,a nie 6e polu4avame orgazum ot snimkata mu :razz: :razz: :-& :-& :-& aaaaamaaaxaaa :-x
Ivs Jonas
01-21-2008, 20:00
3 dumi- TI SI TUP! :-s
Mitio_man
01-21-2008, 20:04
kotarak777 малко си самовлюбен не мислиш ли?!?!?
lithium4e
01-21-2008, 20:05
според мен си обратен,но още не си го осъзнал :D
според мен си обратен,но още не си го осъзнал :D
+1
Само като ти гледам постовете и почва да ми се гади от интелекта, който струи от тях ... Бас ловя че си някое селянче дет си няма друга работа в момента и е решило да ни забавлява с тъпотата си ...
Айде мойто момче със здраве .... (нямам търпение да я заключат тая тема)
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-21-2008, 20:43
ти си бати злето пич...влачи курви други няма да те земат .. ама явно си те кефи затова .. :D
wasntme_
01-21-2008, 21:03
Разбирам проблема ти котаранчо - не те влекат жените. Даже и ника ти е доста гальовен, всичко е ясно. Няма се пуашиш, ще ти намерим някой манаф да ти разреши любовните проблеми.
radva6 ma be 8-) dnes si mnogo pronicatelen :lol: +1
Kotaraka super mnogo ma kefi axxaxaxaXAXAXAa :)
Bravo =D> 8) :grin: :---)
kotarak777
01-22-2008, 11:04
sam0 zavizdat tea selqni m@n ;-{
poltergais
01-22-2008, 11:27
Ама на какво точно да завиждат бе човек нито са те видели нито нищо, само говориш тъпотии :lol: :lol: :lol: Разбрахме те хубав си, имаш кола браво, ъкъл, пари, известен си навсякаде те има по биобордите и каде ли не още - Ама за нито едно от сичко не ми се вярва живей си живота и ни остави нас простосмъртните намира ооо ВСЕВИШНИ :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
EmO_KiD_;(
01-22-2008, 11:41
Я дай снимка да те видим колко си красив 8-)
krem4et0
01-22-2008, 11:49
Целият форум ти се радва. И все пак темата ти е неуместна.
Ключ по т.11