PDA

View Full Version : тест по време на цикъл

CaNdY_dEviL
01-21-2008, 13:40
моля ви хора искам спешно да знам значи с приятеля ми правихме секс преди 1 седмица някъде на мен ми беше за пръв път и го правихме без презерватив та въпроса ми е дали може да се забременее от първия път? и ми беше закъсняло с 4 или 5 дни .... но ми дойде цикъла но все пак има ли възможност да съм бременна и дали може да се прави тест по време на мц ... плс heeeelp :-k

Evanescencefan
01-21-2008, 14:01
Za vaprosa ti dali moje da si napravi6 test dokato si nerazpolojena-spored men e po-dobre da iz4aka6 da ti svar6i no 6tom ti e do6lo mislq 4e ne bi trqbvalo da e stanal gaf no nz uspeh!

stomah4eto
01-21-2008, 18:36
:shock: :shock: :shock: абе вие в ред ли сте тя е в мензис но е бременна ...... лелеле ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)

CaNdY_dEviL
01-21-2008, 18:50
ми не знам бе хора все пак ви казах че ми е било първи път знам ли ... не съм си правила тест пък са ми казвали че може да има и цветна бременност ... и + тва приятеля ми твърди че не се е изхвърлял ,но все пак аз съм на 16 и за това реших да пиша този форум , а не примерно да ми се подигравате ... плс ще чакам още отговори ддзн леко съм изплашена ... просто кажете нещо че да се успокоя

Rise_Against
01-21-2008, 19:36
:shock: :shock: :shock: абе вие в ред ли сте тя е в мензис но е бременна ...... лелеле ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
не си ли чувал/а за цветна бременност?! да,вероятност да си бременна има!

stomah4eto
01-21-2008, 19:36
ми не знам бе хора все пак ви казах че ми е било първи път знам ли ... не съм си правила тест пък са ми казвали че може да има и цветна бременност ... и + тва приятеля ми твърди че не се е изхвърлял ,но все пак аз съм на 16 и за това реших да пиша този форум , а не примерно да ми се подигравате ... плс ще чакам още отговори ддзн леко съм изплашена ... просто кажете нещо че да се успокоя
ok sorry ako te obidih no ne sum iskala! Ne se 6a6kai 6tom ti e purvi put(ne 4e nqma veroqtnost za bremennost) i 6tom ti e do6lo nqma ot kakvo da se pritesnqva6 puk i priqtelqt ti ti kazva 4e ne e svur6val v teb!!! Usmihni se i ne se korkai!!! :):) :-P

stomah4eto
01-21-2008, 19:43
da 4uvala sum za cvetna bremennost но тя е много по-краткотрайна и оскъдна от истинското менструално течение ! И все пак вярвам че момичето знае какъв е мензисът и за да не може да различи 5 капки кръв от нормалното си течение! :-) И пак си мисля че нямаш особен повод за притеснение ! :) :-|

kalpazanka
01-22-2008, 05:04
Как не ви се появиха мазоли на езика от тая цветна бременност! Всяка трета тема има поне един такъв пост! Това състояние е изключение, а не правило!

rumka88
01-22-2008, 05:54
spokoino,6tom ti e do6lo ne si naprqgai glavicata..ne si bremenna..di6ai..

stomah4eto
01-22-2008, 06:18
Как не ви се появиха мазоли на езика от тая цветна бременност! Всяка трета тема има поне един такъв пост! Това състояние е изключение, а не правило!
:grin: Браво :)

CaNdY_dEviL
01-22-2008, 14:49
оу благодаря ви мн наистина се успокоих и наистина менструацията си ми е нормална оХххХ нека си отдъхна благодаря ви страшно много :smt041

scandall
04-27-2015, 09:15
за цветна бременност майй не знаеш явно ;) така че не бързай с отговорите ;)