Влез

View Full Version : Една от многото ;]]

TheMaggie
01-21-2008, 14:08
Хм..не знам от къде да започна..Значи,един мой бивш се казва Иво.. (тъпо начало,ама нещо съм в депресия не мога да мисля :neutral: )Та този мой бивш е едно много хмм,абе прекрасно момче е.според моите разбирания.Много свястно,изобщо беше готов за мен на всичко.Разликата ни е 2 години - не мисля,че е много,като имам предвид,че не съм от най-зрелите,но нормално за възрастта ми,даже в повече (пак се оплетох като пиле в кълчища :( )..Та ние с него ходихме 1 седмица,обаче не се разбирахме много - и двамата сме опърничави и се дърпахме постоянно,та скъсахме по моя инициатива [сега ест мн съжалявам,защото той е много добър човек :cry: ] .В следващите 2-3 месеца той опитваше да ме убеди да се съберем,от части защото не можеше да ме забрави явно,от части,защото намираше нещо в мен,но аз отбивах опитите му.Тогава се разрази една сапунка,едни драми,дълга история,но с една дума - боза! Та въпроса ми не ми е как да си го върна.Не,нищо подобно.Прекалено импулсивна съм и смао ще го нараня.По-скоро въпроса ми е как да го забравя,ама не точно.Смисъъл..абе и аз нз! Искам просто мнението ви - как бихте постъпили на мое място ии може би съвет.Искам да го забравя и знам,че става с времето,но прекалено много време мина и нищо не става.Аз си имам теория,че за да забравиш човек по-бързо трябва той да те разочарова и може би да гледаш снимки,на които не изглежда добре,та да си казваш "О,боже,мой!Как съм могла да ходя с такова нещо!" Е,да,ама той нито ме е разочаровал до такава степен,нито е грозен и вече не знам.. :neutral: =D> Таа на кратко,като свърша с безмисленото дрънакне ми кажете мнението си.Предварително мерси на тези,които прочетоха еписод 1245 от серийния английски филм "Дързост и красота". =D>

slun4ice_90
01-21-2008, 14:18
Ако го обичаш,в което не се съмнявам,направи всичко възможно пак да сте заедно,не губи време.И аз съм доста опърничава и импулсивна,но какво да се прави хора сме. :grin: :P Успех.

Iv4eTy
01-21-2008, 14:18
А това въпросното момче има ли си приятелка или пътя ти към него е чист?!

TheMaggie
01-21-2008, 14:27
Тъкмо скъса с последната,но когато говорихме последния път ми каза да не му пиша известно време,защото с момичето с което току-що бил скъсал много сме си приличали.Та пак повтарям не искам да ходим отново,защото ще го нараня за пореден път.. :neutral:

magity
01-21-2008, 14:29
оо ами щом е така....ъъ какво да ти кажа.... ама ти зашо скъса с него??
айде успехчета с Иво :P

Iv4eTy
01-21-2008, 14:33
Ами според мен най-добре засега го остави малко, явно има нужда да си изясни нещата. След време когато нещата с бившата му отихнат можеш да се пробваш. Но щом си сметнала че ще е по-добре за него да не сте заедно... ти решаваш, но засега е най-добре да не предприемаш нищо,защото можеш да станеш досадна в момент в който той иска да е сам...поизчакай.

TheMaggie
01-21-2008, 15:07
Уфф абе направо давайте предложения как да го забравя! :cry: Писна ми да имам пристрастия към Иво-вци..блааа! :neutral:

kifla
01-21-2008, 15:36
Еми можеш да го забравиш като си намериш друга жертва...казвам жертва ,защото ти явно изобщо не се интересуваш от чувствата на някой :-x

JoeBanana
01-21-2008, 15:41
вземи дистанционното и смени канала
http://store2.data.bg/kiromastikata/doofywave.gif

led_i_ogyn
01-21-2008, 16:24
Ами аз нищо нямаше да направя.Просто той толкова време те е моли да сте заедно и ти не та не.Сега вече осъзнаваш, че може би е започнал да те забравя...Обаче си го наранила прекалено много...и според мен ако сега тръгнеш с него и той ти омръзне след 1 месец ще е много жалко...Просто ако бях на твое място щях да му пожелая късмет със следващата и дано е по-добра от мен! Тфа е...

Just_say_no
01-21-2008, 20:34
Всичко ще стане с времето. Трудно е ... боли, но в един момент ще разбереш че си го преживяла. Повяраи - личен опит. \:D/

vvs_go
01-21-2008, 20:58
alo v koi serial jivee6 toq ot 11h ili ot 17h?

TheMaggie
01-23-2008, 13:23
Уфф абе направо давайте предложения как да го забравя! :cry: Писна ми да имам пристрастия към Иво-вци..блааа! :neutral:

тая голема тема дето си постнала тук , тя сама по себе си ти напомня за не го , тя е излишна , и да опразниш бутилка водка е тфа ти е нужно 8-)
Мерси,много всичките отговори осбено за последния.. :lol: Ще ме извинявате,ама ви питам защото е форум,амии не да ме питате в кой сериал съм..Та сериала е всеки ден от 14h,препоръчвам ви го,много е добър..;] pff :?

gPa3HuTeJl
01-23-2008, 20:37
Абе момиче я разбери п1рво какво искаш ти... после фани формулирай шиб*ния в1прос като хората.... и тогава попитай за с1вет... :smt097

sh3_1s_7h3_0n3
01-23-2008, 21:37
Ако толкова не можеш да контролираш емоциите си, насочи ги някъде другаде. Занимавай се с нещо, бягай, скачай, тренирай нещо, чети ако щеш, филми гледай... излизай насам натам... съсредоточи вниманието си върху някой друг... всичко става постепенно... няма как да се получи от раз. Просто избягвай да мислиш за него. :)