Влез

View Full Version : Винаги ли хвалите?

zorri
01-21-2008, 16:59
Ей... винаги ли когато правите секс с момиче и казвате, че е било супер яко.. .И... когато ви прави свирки... винаги ли и казвате, че прави страхотни и че никоя досега не ви е правила толкова готини...? Винаги ли...? Питам за после.. вече след като сте свършили... ?.. Не говоря за човек, с който имате връзка.. а само така.. за единя път?... и.. Ако найстина ви харесва обаждате ли се пак?... или.. ако не ви харесва.. ако сте казали само ей така за да мине номера че е било мн яко... пак ли се обаждате... ?....

т.7
krem4et0

IvYyYyYy
01-21-2008, 18:25
Кат е било за 1 път що да се обажам пак :razz:

bulgarche
01-21-2008, 19:08
Казвам го когато е вярно и сметна за нужно да го знае

BaTe_Martoo
01-21-2008, 19:10
Kat ne me kefi nqma i se obada pak mn qsno 8-) Abe az i na mojto gadje ne mu spestqvam kazvam i kak stoqt ne6tata

wEar4o
01-21-2008, 20:16
vinagi si kazvam ko tolkos po dobre da znae 4e drugiq pat da se postarae :wink:

amatorium
01-21-2008, 21:25
Hahah, mnogo dobur i originalen vupros. Ami po princip ne mislq, che momiche, koeto se e staralo da mi e priatno e nujno da mu kazvam ako nqkoe drebno nestice e sburkala. Vse pak silata na svirkata e v momicheto, momenta i situaciqta. Tehnikata ne e chak nai-sushtestvenoto. Mdam razbira se, che se obajdam ili poddujame kontakt ako tq iska. Vse pak mojesh li da spodelish neshto hubavo i da se pravish na udaren!? O:)

CragHack
01-22-2008, 08:53
Ти си умно момиче и задаваш уместни въпроси.

Да, случвало се е да послъжа, че ми е било много хубаво дори и да не е било така. Това е нещо като симулирането на оргазъм при жените - прави се за да не накърниш достойнството на другия. Един вид благородна лъжа.

Така че ако някой ти направи такива четки не се радвай много. Ти не слушай какво ти говорят, а гледай реакциите им по време на самия секс. Там мъжете почти никога не симулират.

Ако видиш че се възбужда много бързо, че потрепва, ако свърши сравнително бързо - всичко това означава че му е било много готино.

И най-силния критерий наистина е ако ти се обади на другия ден или след няколко дни. Защото ако не го кефиш просто няма да ти се обади. А ако поиска пак да се видите значи има нещо. Получиш ли второ обаждане - това е истинското признание. След това трето и т.н.

amatorium
01-22-2008, 09:08
Ти си умно момиче и задаваш уместни въпроси.

Да, случвало се е да послъжа, че ми е било много хубаво дори и да не е било така. Това е нещо като симулирането на оргазъм при жените - прави се за да не накърниш достойнството на другия. Един вид благородна жена.

Така че ако някой ти направи такива четки не се радвай много. Ти не слушай какво ти говорят, а гледай реакциите им по време на самия секс. Там мъжете почти никога не симулират.

Ако видиш че се възбужда много бързо, че потрепва, ако свърши сравнително бързо - всичко това означава че му е било много готино.

И най-силния критерий наистина е ако ти се обади на другия ден или след няколко дни. Защото ако не го кефиш просто няма да ти се обади. А ако поиска пак да се видите значи има нещо. Получиш ли второ обаждане - това е истинското признание. След това трето и т.н.

+1

zorri
01-22-2008, 15:23
imali li ste sluchai v koito... ste bili edin -dva p1ti s edno momiche... no posle tr1gvate s dr momiche ... no se obajdate nz drugoto... s koeto ste si prekarali super qko....... Imali li ste podobni situacii.....i .. ako ste imali... edin v1pros.. zashto ste se obadili na drugoto momiche.. ? priqtelkata vi ne vi li zadovolqva nap1lno?..

lwsu
01-22-2008, 15:36
мъжа харесва с очите а жената с ушите.. кога мъж види красива жена е мн трудно да го пренебрегне особено ако знае че може да я има, а после има да съжалява ама а де!! :neutral:

ПП имам чувството че някой ти е изневерил.. :?:

FelisDirus
01-22-2008, 16:44
Hahah, mnogo dobur i originalen vupros. Ami po princip ne mislq, che momiche, koeto se e staralo da mi e priatno e nujno da mu kazvam ako nqkoe drebno nestice e sburkala. Vse pak silata na svirkata e v momicheto, momenta i situaciqta. Tehnikata ne e chak nai-sushtestvenoto. Mdam razbira se, che se obajdam ili poddujame kontakt ako tq iska. Vse pak mojesh li da spodelish neshto hubavo i da se pravish na udaren!? O:)

Абе, важно си е как го правиш и техника си трябва.

По темата.. ето ти съвет, ако искаш, за да не си задаваш подобни въпроси.
Идеята е, че не е просто "вътре-вън" и умопомрачително клатене на главата (твоята), докато не те заболи.
Когато се възприеме като игра, е много по-лесно и още по-приятно - лигавиш го, целуваш, облизваш, съсредоточи се изцяло върху Него, отдели му нужното внимание. Можеш да пробваш да го налапаш целия (което, разбира се, не означава да си вадиш сливиците) и изисква известни умения и най-вече тренировки.
Не е кой знае какво.. останалото е вече въображение. Просто му покажи, че ти е готино, когато му духаш. Сигурна съм, че няма да остане безразличен.

Пък и в крайна сметка какво по-хубаво от едно голямо, розово и мокро нещо, което държиш в ръце и с което можеш да си играеш цяла нощ?! :-|

lwsu
01-22-2008, 16:55
Пък и в крайна сметка какво по-хубаво от едно голямо, розово и мокро нещо, което държиш в ръце и с което можеш да си играеш цяла нощ?! :-|

=D>

продължавай аз те слушам с интерес :D

amatorium
01-22-2008, 20:04

=D>

Taka e. V oralnata lubov pak sme neprivilierovani - za tqh golqmoto za nas malkoto 8-)

lwsu
01-22-2008, 23:03

=D>

Taka e. V oralnata lubov pak sme neprivilierovani - za tqh golqmoto za nas malkoto 8-)

\:D/

rubi
01-23-2008, 00:05
много намясто казано...аз съм момиче и не обичам да слушам празни приказки...аз винаги познавам хората кой как реагира пък няма да позная собственото ми гаже дали му е кеф или не...... :---) пък и той моя кат праи секс и след тфа мн мн не говори..сама си разбирам дали му е било кеф.. :-| :-| :-|