View Full Version : Може ли да съм бременна?
PraskovkaA
01-22-2008, 05:58
zdraveite na vsichki!Shte vi popitam edno vapros4e.Znachi s priqtelq mi pravihme sex(ne za 1-vi pyt)i v nachaloto mi go vkara samo 2-3 pyti bez prezervativ.I posle si slojihme prezervativ i si prodyljihme da si go pravim:)4e vaprosa mi e sledniq:MOje li ot tezi 2-3 pyti da e popadnalo nqkkavo koli4estvo sperma koeto se otdelq predi eqkulaciqta?Mersi predvaritelno na vsichki koito 6te mi dadat otgovor na vaprosa(i molq bez bazici i podigravki)
т.7
krem4et0
е той от тия 2-3 пъти изцикал ли се е :) ако не е не се притеснявай :oops:
HardlyAwakened
01-22-2008, 06:10
о БОЖЕ БЕ ... тцтц :-x :-x :x
eu.hyricane
01-22-2008, 06:18
v 4uturata ti ima sperma ako mene pita6 -_-
The Shadows Madame
01-22-2008, 07:19
Преди еякулацията никва сперва не се отделя :lol:
:D :D :D abe 4ovek nezadavai glupavi rvaprosi za ko ne pita nego a pitash tuka samo da se ebavat s tebe
+1
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-22-2008, 07:49
+1
опастсност има ако е лъснал бъсмата минути преди да легнете :D и има сперма в уретрата иначе да ти не пука чиста си :smt003
az tova go pravq vseki pyt s priatelkata si,dokato se pootpusnem,taka 4e ako stava6e tolkova lesno dosega da imam 50-60 de4ica :P :D
Spoko,ne si bremenna!
ghostwisper
01-22-2008, 10:16
По въпроса-НЕ си бременна спокойно:) и отделно:Недейте да го нападате момичето така,щот кат стане нещо си нямате и на представа кви паранои ни обхващат,макар и да знаем,че няма нищо.. :x :P
oo opredeleno znam,dori i da sym sig 4e ni6to ne sym napravil-pak me e strah,no se opitvam da se doverqvam na faktite otkolkoto na straha si.
Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и е в състояние да оплоди яйцеклетката !!!
princesa_viki
01-22-2008, 17:46
Във весеки един момент след като момчето получи ерекция (но преди да стигне до оргазъм) от пениса му може да изтече трудна за забелязване течност, наречена предеякулационна, която съдържа сперматозоиди и е в състояние да оплоди яйцеклетката !!!
+1
LoLiPoP4o
01-22-2008, 18:03
ae aide gledaite temite predi tova ee imaaaa takiva temii 1231312 sa nabroii ebaa poumneite malko ee prostii horaaaa ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
+1 въпреки че е малко вероятно.
Забременяване по този начин е по-скоро във сферата на фантазиите.
Истината е че се отделя 1 капка сперма около 10 секудни преди еякулация. Това е риска за тези дето си казват "то гаджето ми ме пази". Пази друг път.
+1
дрън-дрън.... :roll:
http://www.teenproblem.net/dr.teen/p/2596.html