View Full Version : Зарязах я .. но ми липсва..
slAduk17
01-22-2008, 12:15
Зарязах приятелката си преди около 2 седмици .. ноо много ми лиспва и много я обичам .. но тя е мн лигава ии си прави нейното заедно бяхме 9 месеца и я обичам .. но тя трябва да се промени казах и го 100 пъти и тя всеки път викаше оК и пак си правеше нейните глупости .. незнам какво да правя като я видя ии :smt007 Незнам дали ме е забравила .. ии се побърквам .. Незнам какво да правя :cry: :cry: :cry:
missdidi
01-22-2008, 13:59
mi predlagam ti da isko4i6 pred neq s druga... i na teb 6te ti e malko gadno no se pravi 4e si q zabravil...ako i puka za teb i te obi4a 6te syjali 4e se e dyrjala taka i 6te ti se obadi ili 6te iska da pogovorite....nooo ako ve4e te e zabravila po dobre ne se zanimavai s neq pove4e :neutral:
trqbva da te vidi pone 1-2 pyti s druga ii 2-3 dena sled tova ako tq o6te ne go e napravila ti predloji da pogovorite ....tq 6te se zaradfa :smt007
ThePowerOfLove
01-22-2008, 14:14
Еми нека види,че не може да търпиш всичко и да се промени. Не се предавай още :wink:
slAduk17
01-22-2008, 14:46
Пф искам я обичам я ама само като се сетя кви ги върши и как се държи .. с ебати самочувствието дажее преди ми викаше че отначало тръгнала с мен само защото съм бил хубав и че съм бил футболист и некфи такифа ама аз ок викам сега не е така нали и тя не бе сега те обичам ии колко пъти съм и прощавал изневерите и я обичам отгоре на всичко ам аз доколкото знам тя сега ходи с някакво момче ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Yanichka
01-22-2008, 14:51
Аз пък мисля че не си заслужава да си я връщаш щом ти е изневерявала и при положение че явно не държи на теб...просто се опитай да я забравиш и да си намериш друга
[-X Стига си хленчил ,,, ти си мъж (или момче не знам), няма смисъл да казвам че тя не те заслужава, то просто е ясно. И съм убедена че не толкова я обичаш колкото си свикнал с нея.Помисли си дали си заслужава заради някаква дето те е правила на маймуна да ревеш .... егати колкото и да ти е кофти помисли по-трезво над нещата ;)
Айде успех :P
slAduk17
01-22-2008, 15:06
А бе то други много има но като обичам нея... неискам да лъжа момичетата не съм такъф .. да преебвам и да наранявам ... вече няма да ходя с хубави момичета хаха смисъл то сички момичета са красиви де но просто с такива с които съм бил до сега няма смисъл с баси самочувстието дето гледам само момчето с кфи дрехи ще е и дали е хубав и т.н. [-X
Yanichka
01-22-2008, 15:11
А бе то други много има но като обичам нея... неискам да лъжа момичетата не съм такъф .. да преебвам и да наранявам ... [-XАми просто за момента не ходи с никоя тогава...обаче няма никакъв смисъл да й се молиш примерно защото след това ще злоупотребява още повече
slAduk17
01-22-2008, 15:16
Е аз няма да и се моля все пак аз я зарязах пък и нали знаеш тоя дето е скъсал той само може пак да оправи нещата ..
Yanichka
01-22-2008, 15:23
Е аз няма да и се моля все пак аз я зарязах пък и нали знаеш тоя дето е скъсал той само може пак да оправи нещата ..Е тя явно бързо се е възстановила от това че си скъсал с нея щом си е намерила друг 8) Просто се замисли над това колко те е обичала щом за 2 седмици те е заменила :wink:
Твърдиш, че много я обичаш и същевременно, че е много лигава и че си прави нейните глупости? Какво толкова прави, че да те предизвиква да я зарежеш?!
slAduk17
01-22-2008, 15:43
Искам да вярвам че ме обича защото това са 9 месеца все пак .. ами обичам я да еми кво ли не прави .. винаги се лигави не се съобразява къде е .. и все е с приятелките си по кафетата по дискотеки .. като и кажа аз айде на дискотека или на кафе тя викне 100 момичета с нас и все така правеше .. когато и обяснявах да не се държи така тя изпадаше в некфи истерии вика крещи .. колко пъти са ми казвали че са я видяли с някой друг да се натиска по дискотеките и аз все невярвах ..
adidas_boy
01-22-2008, 18:24
pi4 zareji q taq be ne si struva
Krem4eto
01-23-2008, 11:28
Еми щом не ти харесва характерът и...Нали знаеш има една поговорка "Вълкът козината си мени,но нрава не!",така че май не е за тебе...
Абе човек щом не си умрял начи сичко е о.к. недей се коси,зарязвай и гледай напред !! не страдай и не нараняваи себе си заради това че някой не те е оценил !!! ... :x
виж всички ти го казват и са прави хората.. пък и гледам че си тръгнал в правилната посока каква връзка да търсиш.. трябва да си подхождате по характер. Освен това за да намериш момиче което ти подхожда по характер (според мен) трябва да я търсиш по време на танци ако обичаш да танцуваш или в еврофутбола примерно, понеже каза че си футболист, а не в дискотеката да се запознаете и после да се надяваш да ви съвпаднат характерите...
Аз самият постъпих като тебе наскоро и сега осезнавам, че е по трудно да скъсаш с някой, отколкото да скъсат с тебе, особено ако те пука за човека насреща поне малко, защото носиш отговорност.
slAduk17
01-23-2008, 15:12
mii popricnip hoda s momi4eta deto trenirat ne6to sportiski voliboliski gimnasti4ki balerinki tanciorki .. ii tfa momi4e be6e volibolistka ama ne6to si preebala kruka ii kato ska4at tam ne6to stava nz ta kakto i da e az dneska q vidqh v edno kafe ii tq eii ela sedni pri nas a te samo momi4eta haxhxa i az s edno momi4e ot moq klas bqh i vikam mi dobre ii kato q vidqh :smt007 :smt007
aNotHeR_pReTty_faCe
01-24-2008, 11:05
hah be 6e q zabrai6 ... gledai da te vidi s nqkoq druga i she i stane gadno :-D
и аз имах същия проблем като теб, просто и кажи какво те дразни в нея и и помогни да се промени, щом я обичаш бъди с нея
slAduk17
01-25-2008, 11:34
dam nie se subrahme :grin: :grin: :grin: :grin: