Влез

View Full Version : Аз ли нещо съм дефектна или кво

^Serena^
01-22-2008, 14:00
здрасти на всички имам проблем - страшно много се възбуждам от анален секс, много ми харесва отзад Казвам проблем защото повечето момичета не го обичат и ги боли, а аз супер много се кефя и възбуждам и свършвам много бързо Та се чудех проблем ли е някакъв това и опасно ли е да правя анален секс, може ли да ми стане нещо? Понякога ме боли след това и е едно такова странно, та се чудя :-o
Мерси предварително за отговорите

gergana_sweet
01-22-2008, 14:04
Ами в интерес на истината си е възбуждащ и наисти се свършва доста бързо и предполагам знаеш тоагава че оргазмът от анален секс е много по добър от този получен при вагиналния секс.

stefity
01-22-2008, 14:06
Хаха ми като толкова те възбужда и ти харесва прави си го,аз не виждам никакъв проблем от това че ти харесва или пък от това че не те боли,даже се радвай,защото има и момичета които искат да правят анален секс но твърде много ги боли и не го понасят 8) :-({|= :P

^Serena^
01-22-2008, 14:12
мерси за отг :D само ме интересува още може ли да ми стане нещо и примерно ако го правя по - честичко и бързо И трябва ли да използвам вазелин?

LiLGrizzly
01-22-2008, 14:19
здрасти на всички имам проблем - страшно много се възбуждам от анален секс, много ми харесва отзад Казвам проблем защото повечето момичета не го обичат и ги боли, а аз супер много се кефя и възбуждам и свършвам много бързо Та се чудех проблем ли е някакъв това и опасно ли е да правя анален секс, може ли да ми стане нещо? Понякога ме боли след това и е едно такова странно, та се чудя :-o
все едно аз сам писал това ;-)

CragHack
01-22-2008, 14:26
На колко си години бе Серенке? И всъщност момче или момиче си, да не се окаже, че си някое младо гейче :D

^Serena^
01-22-2008, 14:29
:grin: момиче съм :-D ама много ви моля, отговорете ми, че наистина се притеснявам :)

aciko
01-22-2008, 14:31
Като толкова го харесваш,да дойда да те обслужа,да ти стане кеф 8-)

CragHack
01-22-2008, 14:31
Еми трябва да те прегледам лично, не може да се говори така без да зная :D

stefity
01-22-2008, 14:32
emi ako se pritesnqva6 da ne te zaboli po nqkoe vreme ili da ne se polu4i pretrivane polzvai nqkoe lubrikan4e :wink: a puk za tova dali 6te ti stane ne6to ako go pravi6 po 4esto,ami nz kakvo to4no moje da ti stane ama sum 4uvala 4e ako go pravi6 po 4e4sto kato ti se dohodi do golqma nujda ne moje6 da stiska6 mnogo mnogo i moje da stane gaf :D :D :D 8-) :razz: :-|

amatorium
01-22-2008, 14:33
E normalno e da te boli malko posle ako e bil dulug i iztoshtitelen. To pri vaginalniq boli pri takuv sex. I vse pak nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Radvai se, che si imala shansa da otkriesh tova udovolstvie. Mnogo jeni taka i nikoga ne go useshtat, nai-chesto poradi losh opit ot nekompetenten partnior. O:)

amatorium
01-22-2008, 14:49
Ei ne govorete taka losho za gergana_sweet. Tova momiche sum zabelqzal, che e mnogo poddurjano i veshto. Kakvam go s risk da me smumri pak, che pisha sled neq. Ama takova hubavo momiche s takova dupe, nqma kak da ne hodish podire i :twisted:

lwsu
01-22-2008, 15:45
нищо опасно, още по-малко лошо няма в аналния кекс... не се притеснявай..

ПП поздрави на щастливеца ;)

ludoto_f
01-22-2008, 16:42
evalata macka.. az analen seks ne sym pravila zashtoto me e strah da ne me boli mnogo... :x

MaRiNkA_16
01-22-2008, 17:11
E normalno e da te boli malko posle ako e bil dulug i iztoshtitelen. To pri vaginalniq boli pri takuv sex. I vse pak nqma ot kakvo da se pritesnqvash. Radvai se, che si imala shansa da otkriesh tova udovolstvie. Mnogo jeni taka i nikoga ne go useshtat, nai-chesto poradi losh opit ot nekompetenten partnior. O:)
+1

lsd43
01-22-2008, 17:40
Ми няма да е зле да ползваш вазелин,за да не настъпят охлузвания на ректума (вътрешната част на ануса ти)не че са опасни но ще те боли доста от тях.И никога не забравяй да ползваш презерватив при анален,защото това е най-рискованият за заразяване от спин секс,рискован е точно заради тези малки охлузвания за които ти казах,
защото през тях ако не ползваш презерватив може да се заразиш със спин.Тъй ,че караи умната! \:D/

LoLiPoP4o
01-22-2008, 18:06
e nali ti e qko kvo se 4udish dali si defektna nali si qko gore na chereshata sii kvo poveche iskash

amatorium
01-22-2008, 20:00
evalata macka.. az analen seks ne sym pravila zashtoto me e strah da ne me boli mnogo... :x

Nadqvam se vsichko da mine OK, kogato provbash.

A puk za lubrikantite ne razchitaite tolkova mnogo na tqh. Ako edno dupe ne e dobre otpusnato i tuba vazelin da slojite pak shte boli. Ako e dobre otpusnato i s malko plunka shte si e konfortno. Shte se povtorq ama haide - purvo otpusnete dostatuchno dobre momicheto. Sex predi tova, oralna. Posle po malko s prutcheta 1,2 moje i 3 nakraq (ama dobre izrqzani nokutcheta). Pronikvaite s tqh s izviva otkum gurba v dupeto - ginekologicheskiq nomer vinagi minava :) Davaite po malko vreme na momicheto da svikne i na muskulcheto da se otpusne. Pomnete che raiski vrati otvarqte. Nqkolko minuti turpenie v poveche i posle shte vi e hubavo i na vas i na neq. :oops:

lithium4e
01-22-2008, 20:26
е..можеш само да се радваш от това.. :P

Crus
01-22-2008, 20:56
Прочетох една камара глупости. Как ще се зарази от СПИН при положение че едва ли спи с който и падне? Няма по-опасно, по-малко опасно. Ако партньора има СПИН вероятността да се заразиш е хипер голяма, ако ще и само с една целувка да е.

Иначе презерватива е много препоръчителен от хигиенични съображения. И НИКОГА след анален секс не се прави друго освен момчето хубаво да си измие чурката със сапун :)

Сега по същество:

Първо - не си дефектна ни най-малко. На повечето хора им харесва. На който не му е харесало в общия случай просто не знае как се прави.

Второ - няма да те боли толкова ако ползваш лубрикант, не е задължително да е вазелин, макар че ако си го купуваш от аптеката няма никой да те гледа странно. Лубриканти (различни марки) се продават и почти във всеки секс шоп, ама по-добре си прати гаджето да го купува.

Трето - нищо няма да ти стане и по-често да го правиш. Все пак денонощието има 24 часа, ти колко време от него правиш точно това нещо ? :)

amatorium
01-22-2008, 21:52
Прочетох една камара глупости. Как ще се зарази от СПИН при положение че едва ли спи с който и падне? Няма по-опасно, по-малко опасно. Ако партньора има СПИН вероятността да се заразиш е хипер голяма, ако ще и само с една целувка да е.

Иначе презерватива е много препоръчителен от хигиенични съображения. И НИКОГА след анален секс не се прави друго освен момчето хубаво да си измие чурката със сапун :)

Сега по същество:

Първо - не си дефектна ни най-малко. На повечето хора им харесва. На който не му е харесало в общия случай просто не знае как се прави.

Второ - няма да те боли толкова ако ползваш лубрикант, не е задължително да е вазелин, макар че ако си го купуваш от аптеката няма никой да те гледа странно. Лубриканти (различни марки) се продават и почти във всеки секс шоп, ама по-добре си прати гаджето да го купува.

Трето - нищо няма да ти стане и по-често да го правиш. Все пак денонощието има 24 часа, ти колко време от него правиш точно това нещо ? :)

Hm ne sum suglasen.

Spin ot celuvka NE moje da se hvane (na teoriq sushtestvuva, no spored statistikata nqma takuv sluchai).

Vtoro ne sum sugasen za prezervativa, che e nalojitelen zaduljitelno.

Treto kazah mnenieto si za lubrikantite. I drug put sum go kazval ako se nalaga da se polzva to togava s vazelin ako e bez kondom ili s lubrikant na vodna osnova ako e sus.

Posledno analniqt sex ne trqbva da se praktikuva tolkova chesto. Pone ne i poveche ot 1 put na 24 chasa sus sigurnost.

Ne go priemai lichno. Po princip mi haresvat mneniqta ti samo iskah da otbeleja nqkoi neshta. :twisted:

^Serena^
01-23-2008, 11:07
Мерси за отговорите на всички! Разбира се, че не правя анален секс с всеки срещнат! :shock: Правя го само с приятеля ми с който сме заедно вече от 5 месеца и го познавам достатъчно добре, той няма нито спин, нито нищо. Случвало ни се е да стигаме до 3 пъти дневно, след което малко боли, та затова реших да питам. Но наистина се надявам вазелина да помогне. :D

v3nDe77a
01-23-2008, 18:27
абе ако ти харесва праи си го...ама след някоя годинка ще по4неш да сереш като самосвал :D :D :D :D :D

CfEtii
01-23-2008, 18:34
Браво мацка.Ми щом те кефи,прави го.И в учите да е, :D щом на теб ти доставя удоволствие,прави го колкото и както пъти си искаш.:)

vaniLL
01-23-2008, 21:17

Сега по същество:

Hm ne sum suglasen.

Spin ot celuvka NE moje da se hvane (na teoriq sushtestvuva, no spored statistikata nqma takuv sluchai).

Vtoro ne sum sugasen za prezervativa, che e nalojitelen zaduljitelno.

Treto kazah mnenieto si za lubrikantite. I drug put sum go kazval ako se nalaga da se polzva to togava s vazelin ako e bez kondom ili s lubrikant na vodna osnova ako e sus.

Posledno analniqt sex ne trqbva da se praktikuva tolkova chesto. Pone ne i poveche ot 1 put na 24 chasa sus sigurnost.

Ne go priemai lichno. Po princip mi haresvat mneniqta ti samo iskah da otbeleja nqkoi neshta. :twisted:

+1 i ne pravi vaginalen sled analen ako ne ste se izmili , za da ne si dokarash infekciq

ku4eto.inka
01-24-2008, 04:56
i az da se vku4a :) pravi ..6tom ti se pravi,ne gi slu6ai draska4ite :-P

dekovbg
01-24-2008, 05:53
ти си адски дефектна .... по добре отиди на лекар че може да пострадаш :-x