View Full Version : Детска педагогическа стая?
разкажете нещо повече за това щотоо ми е много интересно ... до колкото знам попълваш някакви въпроси и след това :neutral:
The Shadows Madame
01-22-2008, 17:33
Бях там лятото...
Попълваш си данните.Преснимат ти личната карта (ако имаш) и ти задават много въпроси.
Ужасно е.Най-гадното е,че те разпитват при присъствието на родител.
Кво толкова си сгафила,че ше одиш там?
Бях там лятото...
Попълваш си данните.Преснимат ти личната карта (ако имаш) и ти задават много въпроси.
ами днес с една приятелка "бихме" едно момиче амаа то даже не беше бой ами някфи шамарчета ии майка и викала че ще ни дава за децка педагогическа блабблбабла и за това питам 8-)
Бях там лятото...
ами днес с една приятелка "бихме" едно момиче амаа то даже не беше бой ами някфи шамарчета ии майка и викала че ще ни дава за децка педагогическа блабблбабла и за това питам 8-)
абе изяде си боя...и ми е кеф...просеше си гооо... 8-)
MaRiNkA_16
01-22-2008, 18:03
sam re6ava6 dali s roditel ili ne.sam re6ava6 dali i da idi6 tam.nikoi nemoje da vi kara nasila za kakvoto i da bilo ako ve4e imate navur6eni 14 g.tursete si pravata.
sam re6ava6 dali s roditel ili ne.sam re6ava6 dali i da idi6 tam.nikoi nemoje da vi kara nasila za kakvoto i da bilo ako ve4e imate navur6eni 14 g.tursete si pravata.
лошото е че нямаме навършени 14 :oops: ама един съученик беше ходил там и мисля че беше без родител :neutral: незнам утре ще се оправяме някак си ако изобщо се стигне до педагогическата което жестоко ме съмнява :-o
лошото е че нямаме навършени 14 :oops: ама един съученик беше ходил там и мисля че беше без родител :neutral: незнам утре ще се оправяме някак си ако изобщо се стигне до педагогическата което жестоко ме съмнява :-o
и мен... :::
В училищния педагог ли ще ви водят? Ако е там - не се плаши. Гледай да не идеш в някое управление, защото не си е работа, знам го от личен опит ;)
edit: а щом сте се "били" със сигурност сте някви пикли, не се обиждайте мацки, ама ще ви дойде акъла в главата след 1-2 годинки
В училищния педагог ли ще ви водят? Ако е там - не се плаши. Гледай да не идеш в някое управление, защото не си е работа, знам го от личен опит ;)
edit: а щом сте се "били" със сигурност сте някви пикли, не се обиждайте мацки, ама ще ви дойде акъла в главата след 1-2 годинки
ам то най много там да ни заведат ;] а относно тфа за акъла се съмнявам че изобщо ще дойде някога 8-) а чак за управления едва ли ще ни заведат ... заради 5 шамара ...
The Shadows Madame
01-22-2008, 20:51
не е така.Мене ме измъкнаха от час за да ме водят в районното после там след като родителите бяха потдали оплакване...
де да беше по желание...
mmmm detska pedagogi4eska staq ne e li v raionnoto 6tot men sa me razpitva li inspektori ot detska pedagogi4eska staq iiii to tva se vodi kat ispektor sy6to samo 4e na nepalnoletni i maloletni a pyk ve4e kat si pylnoleten xaax kato posledniq pyt det bqh vleze inspektora ma ne na detskata staq i mi vika sled 3 meseca stava6 na 18 i sa ka4va6 gora pri men a pyk ti ma gleda6 v o4ite i ma lyje6 6te vii6 kato sa ka4i6 pri men xaxaxa
The Shadows Madame
01-22-2008, 20:55
mmmm detska pedagogi4eska staq ne e li v raionnoto 6tot men sa me razpitva li inspektori ot detska pedagogi4eska staq iiii to tva se vodi kat ispektor sy6to samo 4e na nepalnoletni i maloletni a pyk ve4e kat si pylnoleten xaax kato posledniq pyt det bqh vleze inspektora ma ne na detskata staq i mi vika sled 3 meseca stava6 na 18 i sa ka4va6 gora pri men a pyk ti ma gleda6 v o4ite i ma lyje6 6te vii6 kato sa ka4i6 pri men xaxaxa
води се към районното ама е в отделна барака 8-)
FairyNymph
01-23-2008, 06:35
И какви въпроси ви задават? Аз пък даже не знаех, че съществува такова нещо..
SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
01-23-2008, 08:03
бахур ... :shock: предполагам че не е приятно ... хора сдържайте се :-P като се сетя и аз щях да я посетя ... разминах се :razz: подмазването и признаването помагат =D>
MaRiNkA_16
01-23-2008, 09:53
togava govori s klasnata si ili nqkoi dryg tvoi blizuk kato go predstavi6 za nastoinik.puk i ne mislq 4e ako kaje6 na va6te 4e si bila nqkvo momi4e 6toto te e zaka4ala 6e ti kajat ne6ty.
разкажете нещо повече за това щотоо ми е много интересно ... до колкото знам попълваш някакви въпроси и след това :neutral:
След това вкарват филма "следващия път.." и те пускат да си ходиш. :lol:
Разминахме се само с крещене =D> инаааче относно акъла....той надали ще дойде някога 8-)
хаха влиза класната вика вика викаа после след нея госпожата по бел [класната на момичето дето бихме] вика ни и тя 8-) и толку беше :razz: :razz: :razz:
хаха влиза класната вика вика викаа после след нея госпожата по бел [класната на момичето дето бихме] вика ни и тя 8-) и толку беше :razz: :razz: :razz:
да бе тая по бел не викаа...говори си нормално :D
да бе тая по бел не викаа...говори си нормално :D
Мисля, да не коментирам. :-D
dshiznit
01-23-2008, 15:32
Голяма шибня аз имам досие в тая стая. Едно време кат бех малко хулиганче ми каза при следващо провинение шта пратим в поправителен дом. Амъ вечи саму в затвора може ме пъхнат :D да го духат :D
Porasnal
03-09-2011, 12:08
Чета и не мога да повярвам. Особено писанията на онези момичета, които ги викали " горкичките " заради " шамарчета " на друго момиче. Няма по-подмолно, страхливо, гнусно и противно нещо да нападаш някой групово ( 2-3-4 души срещу един ). Първо, това показва, че си с интелект на диво животно, и второ е най-страхливото и смешно избиване на комплекси. Имахме едни такива тарторки в 9 клас, все се опитваха с култура да им налеят мозък в кухите глави, накрая няколко бащи такива шамари и шутове им биха, че ги беше страх да припарят до училище и се правеха на болни. Изглежда днес е модерно не само да си агресивен, но и прост. Защото хората, разполагащи с умствен запас рано или късно поумняват, учат се от грешките си и не се страхуват да пораснат. А подмолните мишки със садистични наклонности рано или късно започват да цирикат зад решетките и ги черпят по няколко пъти на ден с шутове, при това съвсем заслужено.
VeliCullen
03-09-2011, 15:24
Бях там лятото...
Чакай бе,затова ли ще те пратят там?Егати,ами ако ѝ избиеш зъбите кфо,в полицията ли ще те заведат? :lol:
Porasnal
03-09-2011, 18:37
VeliCullen, много ли ти е смешно ? А ако на теб ти избият зъбите двете нафукани гърли, които се фукат с простотията си как ще реагираш ?
VeliCullen
03-10-2011, 16:58
Няма да стане,побоищата не са ми слаба страна. :D И просто дадох случаен пример.Недеите веднага да ме нападате,де.Искам да кажа,че учителите заплашват и нищо не правят.Казвали са ми,че ще ме водят в районното,защото запалих едни листчета.Това за мен си е глупост,ама темата не е по този въпрос,затова спирам до тук.
"следващия път.."
точно тва се случи последния път по АЕ :lol: :lol: Учителката праща двама при директорката и те, нали, се връщат и ние ги питаме какво са им казали и те " Ми вика, че ако се случи още един път ще ни се кара " :lol: :lol: 8-)
SiSi7yYy
03-12-2011, 11:18
Мен се опитаха да ме вкарат там лятото :D .. защото съм викала на улицата в 10 часа вечерта о.0 ;дд ... Оная изкуфялата се обади на полицията, ама на кой му се ходи в 10 вечерта до някакъв си курорт и да прибира тинейджърите от улиците .. :lol: :lol: .. та размина ми се .. :lol: