Влез

View Full Version : Не се чувствам добре сред хората от класа ми

WithLove
01-23-2008, 16:21
Първо эдрасти на всички!
Ще се опитам да бъда кратка,эа да не ви оттегча много.
Попринцип винаги съм била в много добри отношения с хората около себе си.Имам доста поэнати,но малко приятели (раэграничавам двете неща..).Но имам иэвестен проблем с класа си.Някакси ,когато съм на училище не мога да се отпусна тотално и да се почувствам добре.В никакъв случай не мога да кажа,че търпя обиди,че съм аутсайдер или нещо подобно.Не е така.Имам що годе добри вэаимоотношения с повечето от класа си,но с никого не съм блиэка.Преди имаше 1-2 човек,с които бяхме доста добри пиятели,но нещо стана (и аэ не энам какво и эащо) и иэведнъж приятелството ни секна.Колкото и смешно да эвучи,така е :D И така,аэ доста се подтиснах.Ходех на училище с пълно нежелание.И до сега си е така.Като навсякъде и при нас се делим на няколко групички.Тъй като сме само 15 човека,групичките не са много.2 от момичетата (една ,от които е моя бивша приятелка),си се движат эаедно.И с двете се раэбирам чудесно,но някакси ,когато съм с тях,усещам неприаэъм.Мисля,че предпочитат да са сами или с момчетата.Момчетата ни пък са пълни идиоти.Тоест тресе ги як пубертет,мислят по доста неэрял начин и нямаме много эа какво да говорим (еми как да имаме,те говорят само эа комп игри.. :D ).И такам.Другите 2 момичета ,и те са си эаедно и с тях нямам почти никакви отношения.Не искам и да имам-не са ми симпатични.И остана още едно момиче-с нея си се влачим эаедно чат-пат,но някакси не ми е хубаво.Не энам какво става.Има и още едно момиче,но та я аутсайдерката на класа и нямам желание да се стиковаме... :D Чувствам се не на място.Кофти ми е.Даже напоследък всички ме питат кво ми е,эащото все цикля.Седя си сама.Не искам да им се бутам...не энам.Просто ми е кофти :cry: Надявам се ме раэбрахте.Энам,че не можете да ми помогнете,но моля эа някакво мнение.Обмислях да се преместя,но не энам къде,не съм си харесала друго у-ще...
Оууууууууу щеше да е кратко,ама май стана дълго и оттегчително.Сори :D Но все пак това е мястото,където прекарвам доста голяма часто от времето си,эатова ми е доста кофти :(

Мерси на всички предварително.
П.С: 9 клас съм ,ако има эначение де

faShIoN_faNtAsYy
01-23-2008, 17:01
::: ...ami ne znam kak da ti go obqsnq... :D:D vsa6tnost ne znam kakvo da ti kaja de no karai..ami i az sam izpadala v takiva momenti ima6e edna v moq klas koqto nastroi vsi4ki ot klasa mi sre6ty men i mi pi6e6e belejki na koito me nari4a6e kurva,ofca i dz o6te kvo...vsi4ki mom4eta i momi4eta q za6titavaha i mi be6e adski kofti...bqh izpadnala v depresiq i ne iskah dori da hodq na u4ili6te :D:D 8-) no edin den kogato tq me nare4e otnovo kurva az stanah i i za6levih edin 6amar :D:D ot togava vsi4ki q namraziha i az otnovo si bqh fr s vsi4ki :P pak tq ostana sama:D:D:D...pff az ne6to po4nah da govorq mai za sebe si :D nz kak da ti pomogna ama dano da se opravi6 :-|

bogito0
01-23-2008, 19:11
Аз съм в същата ситуация...
Помня в стария си клас бях щастлива,весела,живях с кеф-за мен и приятелите ми,а сега ходя на училще просто ей така,без грам желание,няма истински хора,които искам да видя,нямам и желание да се смея...8 клас беше като че ли по-добре...
Не е да нямам приятели,имам- 2 супер близки,които много си обичам и уважавам.В нашия клас също има групички,но как или иначе-20 момичета сме.Приятелка съм с всички,бях с още 1 момиче в една от групичките-бяхме 4 момичета-да забавно ни беше,но само толкова...сега се опитвам да поопозная и др част от класа си...
Нищо не мога да променя,но няма хора освен с тези 2 мимичета,с коита да се чувстам "удобно"
Но просто така се е получило,приемам си класа,просто по-хладни отношения,леко лицемерни,но това е живота...

srpsko_1988
01-23-2008, 23:44
момиче нз аз как да ти помогна..в смисъл точно аз немога. Напуснах училището още 5 клас. по тва време такъв ми беше акъла,а и шибаните ми родители не ми попречиха с нищо.Пък и аз напоследък мн често сънувам някви ученички в училище,че ги пипам през гащите по путките и че ги прегръщам и целувам че ги защитавам от всеки..и кат са събудя съм подмокрен :smt022 ама кво да направа..сам съм си виновен тва можеше да е истина а не така да сънувам и после през деня ми е кофти за нищо друго не мога да мисла после..мн е гадно. Със сигурност ако бях в твоя клас щях да сам с теб постоянно да те защитавам щеше да си ми наи добрата приятелка за мен

ThunderGoddess
01-24-2008, 20:36
И аз съм тей ... смисъл има мнго яки хора от моя клас, мога да го надуша, но като се наредя при тях на парното, примерно, имам чувството, че всички мълчат, защото искат да си кажат нещо и аз не трябва да бъда там ... еми гледай сега ... значи ти си в добри отношения с хората ... като мене ... стоиш си неутрална според мене. Аз съм така. Не съм към никоя групичка ... седя си междучасието, размотавам се ... от скука си уча урока по история понякога :D Просто може би трябва да приемеш, че училището е място за учене, не толкова за приятели. Ако имаш и там ... ми хуу, страхотно даже. Ако нямаш - учиш на училище, а след това излизаш там с твоите приятели ...

iCiTyY
01-24-2008, 22:09
emi dz spored men po4ni da si talk s nqkoi deto ti e simpati4en i moje da po4nete da se m1knete zaedno aide uspex4ita ;){}btw ti ot koe daskaly si :]

LiLGrizzly
01-25-2008, 12:03
Първо эдрасти на всички!
Ще се опитам да бъда кратка,эа да не ви оттегча много.
Попринцип винаги съм била в много добри отношения с хората около себе си.Имам доста поэнати,но малко приятели (раэграничавам двете неща..).Но имам иэвестен проблем с класа си.Някакси ,когато съм на училище не мога да се отпусна тотално и да се почувствам добре.В никакъв случай не мога да кажа,че търпя обиди,че съм аутсайдер или нещо подобно.Не е така.Имам що годе добри вэаимоотношения с повечето от класа си,но с никого не съм блиэка.Преди имаше 1-2 човек,с които бяхме доста добри пиятели,но нещо стана (и аэ не энам какво и эащо) и иэведнъж приятелството ни секна.Колкото и смешно да эвучи,така е :D И така,аэ доста се подтиснах.Ходех на училище с пълно нежелание.И до сега си е така.Като навсякъде и при нас се делим на няколко групички.Тъй като сме само 15 човека,групичките не са много.2 от момичетата (една ,от които е моя бивша приятелка),си се движат эаедно.И с двете се раэбирам чудесно,но някакси ,когато съм с тях,усещам неприаэъм.Мисля,че предпочитат да са сами или с момчетата.Момчетата ни пък са пълни идиоти.Тоест тресе ги як пубертет,мислят по доста неэрял начин и нямаме много эа какво да говорим (еми как да имаме,те говорят само эа комп игри.. :D ).И такам.Другите 2 момичета ,и те са си эаедно и с тях нямам почти никакви отношения.Не искам и да имам-не са ми симпатични.И остана още едно момиче-с нея си се влачим эаедно чат-пат,но някакси не ми е хубаво.Не энам какво става.Има и още едно момиче,но та я аутсайдерката на класа и нямам желание да се стиковаме... :D Чувствам се не на място.Кофти ми е.Даже напоследък всички ме питат кво ми е,эащото все цикля.Седя си сама.Не искам да им се бутам...не энам.Просто ми е кофти :cry: Надявам се ме раэбрахте.Энам,че не можете да ми помогнете,но моля эа някакво мнение.Обмислях да се преместя,но не энам къде,не съм си харесала друго у-ще...
Оууууууууу щеше да е кратко,ама май стана дълго и оттегчително.Сори :D Но все пак това е мястото,където прекарвам доста голяма часто от времето си,эатова ми е доста кофти :(

Мерси на всички предварително.
П.С: 9 клас съм ,ако има эначение де

em ti sama se cepi6 ot kolektiva... pak nali znae6 pogovorkata ako se cepi6 ot kolektiva posle te ti go nacepvat....! Izbira6 si grupi4ka namira6 otb6ta tema s tqh i sledva6tite dni pak,4atka6 si s tqh f skype,po4va6 sa ligavi6 :D i ve4e si ot tqhnata grupa :) az sled kraq na taq god 6te kandidatsvam ama sam se sabiral s mnou hora ot 4ata i te si4ki se bqha v grupi izbrah si edna.. i sq tam se sabiram :P