View Full Version : Татуировка за 2 или 3 години?
Slynchice
01-23-2008, 20:50
Искам да ви попитам какво мислите за татуировките,които са за по няколко години.Изтриват ли се наистина след това или остават?И има ли нещо по-специално свързано с тях като "поддръжка" така да се каже от нормалните татуировки?Питам защото бих искала да си направя някаква временна татуировка,но да знам,че ще се махне,а с кана стоят твърде малко.Благодаря предварително за отговорите и моля ви не ми се смейте на въпросчето :wink:
^Serena^
01-23-2008, 21:54
Не съм чувала за такива татуировки, ще дадеш ли малко повече инфо? Кой и къде ги прави и с какво, ако не с къна? Знам само за тези временните, както и за нормалните, които могат да се махнат само с лазер и което не ти препоръчвам. :?
Sexyyy``
01-23-2008, 22:14
za tezi vremenni tatosi sym chuvala .. moq priqtelka sinapravi no ne e osobedno dovolna parite koito shte dadesh sa dolo-gore kato za normalna tatoirovka ... pravqt se syshto kato normalnite pak te bodyt samo che s drugi boi ... vredni se mn zashtoto pochti vinagi stavat mn grubi infekcii i sled pyrvata godina stoqt taka sqkash si se draskala s himikal i se e iztrilo ot tuk ot tam
няма такова нещо. тази 'татуировки' не изчезват. бодат ли те с нещо, остава ти завинаги.
varnen4e
01-24-2008, 06:41
няма такова нещо. тази 'татуировки' не изчезват. бодат ли те с нещо, остава ти завинаги.
Хахахах... да бе... успех... ;) Има временни татоси, с които те бодат и след време се махат. :)
Нооо аз ще ти кажа, че според мен няма смисъл от такива татуировки. Аз много се чудих дали не искам такава, но си направих една с къна и понеже много ми хареса, реших да си направя истинска... (Дето не се маха имам в предвид). Така, че да ти кажа- според мен, няма такова нещо, като "после може и да те е яд", то или ти харесва или не ти харесва... :) Аз на моята и се радвам страшно много, от мига, в който си я направих, до сега. :)
Хахахах... да бе... успех... ;) Има временни татоси, с които те бодат и след време се махат. :)
Нооо аз ще ти кажа, че според мен няма смисъл от такива татуировки. Аз много се чудих дали не искам такава, но си направих една с къна и понеже много ми хареса, реших да си направя истинска... (Дето не се маха имам в предвид). Така, че да ти кажа- според мен, няма такова нещо, като "после може и да те е яд", то или ти харесва или не ти харесва... :) Аз на моята и се радвам страшно много, от мига, в който си я направих, до сега. :)
чакай чакай ..от колко време имаш татус ? от месец...два ...година ... ? :D :D :D :D :D :D :D
stomah4eto
01-24-2008, 14:53
Има такова нещо ! Обаче прецакването е много голямо! Една приятелка си беше направила такава татуировка.... първо не седи баш като истинска ,второ след първите 7-8 месеца започна да я сърби и да и се зачервява и започна да изсветяла а след една година приличаше на нищо - беше се 1 едно 4ерно петно ! Съветвам те да не си правиш такива гаври с кожата и със себе си! Ако толкова ти харесва нарави си истинса или пък си драскаи там с къна по често !! Нз ти си преценяваш но за мене няма смисъл! :)
Slynchice
01-24-2008, 18:44
От това,което сте написали разбирам,че явно не е много подходящо.Мерси много за мненията.Между другото и аз имам познати с тези така наречени временни татуировки,но...както се казва от 3 момичета чух 5 мнения... :D Казаха ми,че се махат,др-че е се махат...И...да...благодаря отново :)