View Full Version : това ли е хубавото ???
lilit_666
01-24-2008, 13:07
Ми най-случайно попаднах на едно форумче на фотографи и по -точно на тази снимчица:http://img134.imageshack.us/img134/5097/91141942063av0.jpg (http://imageshack.us)
И ми стана интересно това, че имаше доста противоречиви коментари.
Та искам да чуя и вашето мнение - това ли представляват така мечтаните големи цици, радост за мъжките очи?
ПП
Бихте ли им отказали :D,ако НЕ са на момиче, на което държите особенно много :P
abe az nw sym myj , ama takiva ne mi haresvat - s prekaleno golemi zyrna ..
pyk i tiq mi se vijdat malko uvisnali . az haresvam po-zaobleni i stehnati gyrdi O:) O:) O:) O:)
amatorium
01-24-2008, 13:19
Az haresvam golemi zurna, no takiva golemi i meki ne sa mi po vkusa. :grin:
rule_style
01-24-2008, 13:20
az si padam po po stegnati :oops: takiva vaob6te ne mi haresvat :shock: tvarde sa golemi
partychild
01-24-2008, 13:23
Ммм... не тоо биг.. а и са много увиснали :?
lilit_666
01-24-2008, 13:24
ХАХА, явно цицоманите се покриха някъде :D .Аз предпочитам да спестя мнението си по снимката 8)
emche , tova che ne sa im ot liubimite , ne znachi , che biha vyrnali momichto , zashtoto sa i prekaleno golemi 8)
az dosega za takova nehsto ne sym chuvala :-o ama kaji si go , da chuem :P
amatorium
01-24-2008, 13:31
E nqma da go vrushtame momicheto razbira se. Ne sme za ednite cici. 8-)
znaeh si az , che ne ste pridirchivi :P
rule_style
01-24-2008, 13:35
edna jena ne e samo ot cici :P :D
Osobenno pyk zaradi prekaleno golemi cici :D Kyde ti da q vyrnat :P
Principno i na men ne mi haresvat osobenno...
amatorium
01-24-2008, 13:40
Ne sme razbira se. Podaite ni samo chift krasivi ochi i ... 8-)
lilit_666
01-24-2008, 13:48
emche , tova che ne sa im ot liubimite , ne znachi , che biha vyrnali momichto , zashtoto sa i prekaleno golemi 8)
az dosega za takova nehsto ne sym chuvala :-o ama kaji si go , da chuem :P
Ми аз попринцип харесвам големки,ама имах в предвид формата.
Не знам :?
Ама все пак не ми се виждат и грозни.Именно за това питам...
Та може да пуснете снимка на нещо, което ви харесва ддз...
lilit_666
01-24-2008, 13:50
ПП
темата взе малко да се обръща, та да поставя и тоя въпрос:
-Бихте ли им отказали :D
shte chukat momicheto , ne cicite mu ... mai ne mojem da se razberem . vsqka chat ot tqloto poglednata otdelno ili "izvadena ot konteksta" i ot zavisimostta si s dr chasti i proporciite na figurata si gubi chara 8)
ПП
темата взе малко да се обръща, та да поставя и тоя въпрос:
-Бихте ли им отказали :D
Xa-xa. Zavisi ot momcheto,zavisi ot situaciqta,zavisi ot mnogo neshta... :)
Ае аз съм момиче обаче тоя вид гърди хич не ми допадат,като ги сравня с моите има голяма разлика,нямам предвид че моите са малки даже обратното 8-) 8-) 8-) Ама просто тия ми се виждат мн увиснали :? пък моите са големи ама са мн стегнати и мн им се кефя :grin: :oops: :oops: :oops: :lol:
Amiiii az kato mom4e ... Da ti kaja 4estno amm ne too ... A be 6te prozvo4i vulgarno ama 6te vi go kaja pove4eto mom4eta iskat momi4eta s golemi gardi s nadejdata 4e 6te im napravqt turska (znaete kakvo imam predvt) e i v tova 4islo sam i az de ama 8-) 4estno kazano vse mi e taq dali momi4eto e s golemi ili malki vse mi e taq ako ne se razbirame hi4 ne mi puka 4e ima golemi cici ili kakvoto i da bilo drugo a po otno6enie na idealnoto momi4e za mene e ... 6te vi dam pics :P ... Ne e izvestna ama az si padam po drapnati niski s hubavi tela i dalgi pravi kosi :oops: :oops: :oops: ... http://www.modelgraphy.com/us/photo_2256_7854.html , http://www.modelgraphy.com/us/photo_2256_7855.html , http://www.modelgraphy.com/us/photo_2256_7857.html ,
DevilWish
01-24-2008, 17:14
edna jena ne e samo ot cici :P :D
Evala! ;) Ama spored men na taq sa i katо на крава ;)
MakeMeLaugh
01-24-2008, 17:25
Цялата е гадна!!
Момче съм..
И айде да спрат да пишат момичетата в тази тема, че ставате смешни... Нали уж е за момчета.
Ами не ми харесват... Стегнати да са, другото не ме интересува ;) И все пак не бих я върнал ;)
Момиче съм ма ше изразя мнение...мен не ме кефят.Зърната са мн големи,а и самите гърди са увиснали.Мен ме кефят по-стегнати :-D
macka_88
01-24-2008, 18:21
taq slunce vijdala li e? :shock: i az ne sum muj VAOB6TE ne mi haresvat tezi gurdi..ako ne bqha tolkoz uvisnali a malko po stegnnati i s po malki zurna...sigurno 6te6e da stava :?
sweety_blondy
01-25-2008, 09:18
:booooomb: увиснали са 8)
CragHack
01-25-2008, 11:09
Аз по принцип не обичам много големи цици, но тези ми харесват. Харесва ми това, че са леко увиснали. Повтарям - ЛЕКО. Мразя цици кръгли като топка. В днешно време всички с пластична хирургия са кръгли. Това не ме кефи.
Така че - тези не са лоши.
Ъъъ.. не определено не ми хареват ..
Мн са разпльокани..гадни.... 8-) 8-)
( аз съм момиче,но нали не ми пречи да изкоментирам..) :D
missdidi
01-25-2008, 12:27
abe az nw sym myj , ama takiva ne mi haresvat - s prekaleno golemi zyrna ..
pyk i tiq mi se vijdat malko uvisnali . az haresvam po-zaobleni i stehnati gyrdi O:) O:) O:) O:)
+1....и аз съм на апсолутно същото мнение :)