View Full Version : за бала
poneje nqma da hoda na bala si .Taka re6ih prosto
1-vo zardi si4kite ot na6iq klas deto ne moga da gi ponasqm (bez moita dve fr-ki)
ne znam kakvo opravdanie da izmisq 4e nqma da ida na bala
smisal da izpolzvam 4e 6te hoda na koncerta na metallica apak toi e 4ak na 25 iuni eventualno a bala ni e mesec po rano
Sorry za typata tema ama nz ko da praq
znaete li nqkakvi drygi metylski koncerti v Bg prez mai nqkade 23 - 25
I DRugiq mu vapros e ako primerno ste 12 klas i ste na abiturientska ve4er no v sa6tiq den va6ata lubima grupa koqto tolkova vreme ste q 4akali e do6l av BG koe 6te izberete
Sunrisee
01-24-2008, 13:25
Сама трябва да прецениш..Все пак последна година ви е ..
Water_lili
01-24-2008, 13:31
сори ,че ти се бъркам ,но само искам да ти кажа, че не си заслужава да не ходиш на бала ти заради някакви от класа ти [-X дреме ти, че не може да понасяш класа ти според мен трябва да отидеш и да си се накефиш максимално най- малкото защото това ще е последния път който ще ги видиш. Пак и според мен така ще изглежда все едно те е страх от класа ти , не им прави това удоволствие ! А относно за концерта, ако е в същия ден може би ще пробвам да отида и на двете :?
ThePowerOfLove
01-24-2008, 13:35
оправдание за пред класа ти или за пред роднини....нз ама по-добре отиди.. както казаха ако не друго, празнувай,че се махаш от тях :neutral:
o ne dostata4no sam bila 4 godini s tqh ta sq i da praznuvam ne blagodarq :shock:
opravdanie za pred klasa ?
Sunrisee
01-24-2008, 13:44
o ne dostata4no sam bila 4 godini s tqh ta sq i da praznuvam ne blagodarq :shock:
opravdanie za pred klasa ? Ще празнувам с приятели/роднини;
Лошо ми е .. (омг)
На рожден ден съм
Трябва да се грижиш за някого,защото уж бил болен
:lol:
CrazyWitch
01-24-2008, 14:03
Звучиш като някой hater.
Щом не ти пука за тях по-пътя на логита не ти пука и за мнението йм. Кажи йм истината "НЕ искам бал с вас.." :grin:
Insatiable
01-24-2008, 14:50
О, боже. Да не искаш да ходиш на бала си ... ОМГ :shock:
Кой е казал че бала е задължителен? и кой е казал че непременно трябва да ходя на места с хора,който просто не харесвам и няма да ми е приятно с тях?И не ми се гледат пияни физеономий,кълчещи се на Преслава,щото най- вероятно тя ще им пее на бала,едни и същи простотий всеки път..
Че какво като сме клас ? трябва ли непременно да съм с тях навсякъде ? и съм сигурна,че между всички няма приятелство
Просто сме се събрали да учим заедно и сме "клас'' нищо повече
Моите проятели са извън 12 а клас
Jamalska
01-24-2008, 16:23
Кой е казал че бала е задължителен? и кой е казал че непременно трябва да ходя на места с хора,който просто не харесвам и няма да ми е приятно с тях?И не ми се гледат пияни физеономий,кълчещи се на Преслава,щото най- вероятно тя ще им пее на бала,едни и същи простотий всеки път..
Че какво като сме клас ? трябва ли непременно да съм с тях навсякъде ? и съм сигурна,че между всички няма приятелство
Напълно съм съгласна с всичко:)
и аз хейт бал хах...
Water_lili
01-24-2008, 16:33
ами след като така мислиш не виждам какъв ти е проблема и защо си търсиш измислено оправдание просто кажи истината и си направи купон с твоите приятели
:neutral:
Abe momi4e tova ti e abitiorenskata ve4er kak bi mogla da si pomisli6 daje da q propuska6 :-o Napii se kat svinq i nqma da ti dreme za klasa i 6e si izkara6 po qko ot kolkoto na metalski koncert...
mecho_puh
01-24-2008, 17:18
Аз съм по- малка от теб, но не мисля, че трябва да пропускаш бала си. Спомена 2 твои приятелки. Отиди заради тях, а не заради останалите от класа си. Все пак веднъж ще имаш бал. Направи като мен. Приятеля ми ме покани и тази година съм на неговия бал, въпреки че не се понасям с хората от неговия клас :)
miloto_girl_4e
01-24-2008, 17:19
Каквото и да става бих избрала бала си :!: И аз не съм фенка на класа си, но това е бала ми :!: Ако не отида на него след 12ти клас, няма кога да го направя .. тъпо е да не ходиш на бала си, но както си си решила.. и оправданието ти не го бива според мен..
кво праят хората на бала
Момичетата - ами те се гледат коя от коя е по - хубава и с по- къса и скъпа рокля,коментират се постоянно,и ако случайно ти си по - хубана от другите намират начин да ти провалят вечерта
а Момчетата - ми те ко праят състезават се кой от тях ще се напие повече.А няква девственица очаква с трепет бала като мисли,че ще се намери някой който да я опъне точно на бала егати и тъпнята
и за къф бал ми говорите тва бала е отживелица вече
нали можеш пак ако ти е само до напиването да се напиеш секи ден - с повод и без
СУПЕР ТЪПА РАБОТА Е БАЛА
Галена_Петрова
01-24-2008, 20:18
Еми има няколко вариянта.....
1: --> Истината в очите.
2:---> Оправдание
3---> Не отиваш без да им кажеш
4--->Отиваш на бала си.
Според мен е най-добре да идеш 4 години си ги търпяла 1 нощ можеш да ги изтърпиш още....защото от сичко на света само абитурентският бал е веднъж н живота,но както си прецениш. :)
АЗ примерно съм сменила 4 училищта,са сам в 5-то и 5-те класа неможах да ги понасям и тоя последният-последен щото ми остават 2 години,много ги мразя едвам ги гледам,но няма да си провяла единственият шанс в живота да имам бал..... :)
shadow4e
01-24-2008, 20:20
Хах, нали не ти пука за тези хора, нали ти си нещо повече от тях, а пък ще им даваш обяснения. Явно не си много наясно със себе си...
Terorist
01-25-2008, 08:47
Защо ти е оправдание за пред класа, и аз няма да ходя на моя бал, просто казах че няма да ходя и толкоз, никой няма да те изяде, ако не кажеш оправданието на века.
Ne sum mn sigyrna,4e ne iska6 da otide6.Skusa se da dava6 obqsneniq na nqkakvi nepoznati ot foryma,a vsu6tnost prosto se opitva6 da ybedi6 sama sebe si.6tom ste 3 momi4eta ima zaradi kogo da otide6 i s kogo da bude6.Davam ti suvet,a ne akul-pomisli si dobre,za6toto vtori 6ans nqma da ima6!
I o6te ne6to-ima6 vuzmojnostta da pokani6 nqkoi,koito da bude s teb,taka 4e i tova e variant.Nedei da se cepi6 ot koleltiva,za6toto nakraq toi 6te ti go....kolkoto i vylgarno da e