Влез

View Full Version : за бала

lora_89
01-24-2008, 13:22
poneje nqma da hoda na bala si .Taka re6ih prosto
1-vo zardi si4kite ot na6iq klas deto ne moga da gi ponasqm (bez moita dve fr-ki)
ne znam kakvo opravdanie da izmisq 4e nqma da ida na bala
smisal da izpolzvam 4e 6te hoda na koncerta na metallica apak toi e 4ak na 25 iuni eventualno a bala ni e mesec po rano
Sorry za typata tema ama nz ko da praq
znaete li nqkakvi drygi metylski koncerti v Bg prez mai nqkade 23 - 25
I DRugiq mu vapros e ako primerno ste 12 klas i ste na abiturientska ve4er no v sa6tiq den va6ata lubima grupa koqto tolkova vreme ste q 4akali e do6l av BG koe 6te izberete

Sunrisee
01-24-2008, 13:25
Сама трябва да прецениш..Все пак последна година ви е ..

Water_lili
01-24-2008, 13:31
сори ,че ти се бъркам ,но само искам да ти кажа, че не си заслужава да не ходиш на бала ти заради някакви от класа ти [-X дреме ти, че не може да понасяш класа ти според мен трябва да отидеш и да си се накефиш максимално най- малкото защото това ще е последния път който ще ги видиш. Пак и според мен така ще изглежда все едно те е страх от класа ти , не им прави това удоволствие ! А относно за концерта, ако е в същия ден може би ще пробвам да отида и на двете :?

ThePowerOfLove
01-24-2008, 13:35
оправдание за пред класа ти или за пред роднини....нз ама по-добре отиди.. както казаха ако не друго, празнувай,че се махаш от тях :neutral:

lora_89
01-24-2008, 13:42
o ne dostata4no sam bila 4 godini s tqh ta sq i da praznuvam ne blagodarq :shock:
opravdanie za pred klasa ?

Sunrisee
01-24-2008, 13:44
o ne dostata4no sam bila 4 godini s tqh ta sq i da praznuvam ne blagodarq :shock:
opravdanie za pred klasa ? Ще празнувам с приятели/роднини;
Лошо ми е .. (омг)
На рожден ден съм
Трябва да се грижиш за някого,защото уж бил болен
:lol:

CrazyWitch
01-24-2008, 14:03
Звучиш като някой hater.
Щом не ти пука за тях по-пътя на логита не ти пука и за мнението йм. Кажи йм истината "НЕ искам бал с вас.." :grin:

Insatiable
01-24-2008, 14:50
О, боже. Да не искаш да ходиш на бала си ... ОМГ :shock:

lora_89
01-24-2008, 15:04
Кой е казал че бала е задължителен? и кой е казал че непременно трябва да ходя на места с хора,който просто не харесвам и няма да ми е приятно с тях?И не ми се гледат пияни физеономий,кълчещи се на Преслава,щото най- вероятно тя ще им пее на бала,едни и същи простотий всеки път..
Че какво като сме клас ? трябва ли непременно да съм с тях навсякъде ? и съм сигурна,че между всички няма приятелство
Просто сме се събрали да учим заедно и сме "клас'' нищо повече
Моите проятели са извън 12 а клас

Jamalska
01-24-2008, 16:23
Кой е казал че бала е задължителен? и кой е казал че непременно трябва да ходя на места с хора,който просто не харесвам и няма да ми е приятно с тях?И не ми се гледат пияни физеономий,кълчещи се на Преслава,щото най- вероятно тя ще им пее на бала,едни и същи простотий всеки път..
Че какво като сме клас ? трябва ли непременно да съм с тях навсякъде ? и съм сигурна,че между всички няма приятелство
Напълно съм съгласна с всичко:)
и аз хейт бал хах...

Water_lili
01-24-2008, 16:33

ами след като така мислиш не виждам какъв ти е проблема и защо си търсиш измислено оправдание просто кажи истината и си направи купон с твоите приятели
:neutral:

mon4eto
01-24-2008, 17:16
Abe momi4e tova ti e abitiorenskata ve4er kak bi mogla da si pomisli6 daje da q propuska6 :-o Napii se kat svinq i nqma da ti dreme za klasa i 6e si izkara6 po qko ot kolkoto na metalski koncert...

mecho_puh
01-24-2008, 17:18
Аз съм по- малка от теб, но не мисля, че трябва да пропускаш бала си. Спомена 2 твои приятелки. Отиди заради тях, а не заради останалите от класа си. Все пак веднъж ще имаш бал. Направи като мен. Приятеля ми ме покани и тази година съм на неговия бал, въпреки че не се понасям с хората от неговия клас :)

miloto_girl_4e
01-24-2008, 17:19
Каквото и да става бих избрала бала си :!: И аз не съм фенка на класа си, но това е бала ми :!: Ако не отида на него след 12ти клас, няма кога да го направя .. тъпо е да не ходиш на бала си, но както си си решила.. и оправданието ти не го бива според мен..

lora_89
01-24-2008, 19:53
кво праят хората на бала
Момичетата - ами те се гледат коя от коя е по - хубава и с по- къса и скъпа рокля,коментират се постоянно,и ако случайно ти си по - хубана от другите намират начин да ти провалят вечерта
а Момчетата - ми те ко праят състезават се кой от тях ще се напие повече.А няква девственица очаква с трепет бала като мисли,че ще се намери някой който да я опъне точно на бала егати и тъпнята
и за къф бал ми говорите тва бала е отживелица вече
нали можеш пак ако ти е само до напиването да се напиеш секи ден - с повод и без
СУПЕР ТЪПА РАБОТА Е БАЛА

Галена_Петрова
01-24-2008, 20:18
Еми има няколко вариянта.....
1: --> Истината в очите.
2:---> Оправдание
3---> Не отиваш без да им кажеш
4--->Отиваш на бала си.
Според мен е най-добре да идеш 4 години си ги търпяла 1 нощ можеш да ги изтърпиш още....защото от сичко на света само абитурентският бал е веднъж н живота,но както си прецениш. :)
АЗ примерно съм сменила 4 училищта,са сам в 5-то и 5-те класа неможах да ги понасям и тоя последният-последен щото ми остават 2 години,много ги мразя едвам ги гледам,но няма да си провяла единственият шанс в живота да имам бал..... :)

shadow4e
01-24-2008, 20:20
Хах, нали не ти пука за тези хора, нали ти си нещо повече от тях, а пък ще им даваш обяснения. Явно не си много наясно със себе си...

Terorist
01-25-2008, 08:47
Защо ти е оправдание за пред класа, и аз няма да ходя на моя бал, просто казах че няма да ходя и толкоз, никой няма да те изяде, ако не кажеш оправданието на века.

jyji
01-25-2008, 17:50
Ne sum mn sigyrna,4e ne iska6 da otide6.Skusa se da dava6 obqsneniq na nqkakvi nepoznati ot foryma,a vsu6tnost prosto se opitva6 da ybedi6 sama sebe si.6tom ste 3 momi4eta ima zaradi kogo da otide6 i s kogo da bude6.Davam ti suvet,a ne akul-pomisli si dobre,za6toto vtori 6ans nqma da ima6!
I o6te ne6to-ima6 vuzmojnostta da pokani6 nqkoi,koito da bude s teb,taka 4e i tova e variant.Nedei da se cepi6 ot koleltiva,za6toto nakraq toi 6te ti go....kolkoto i vylgarno da e