Влез

View Full Version : Оф майка ми е идиот!

eXuSe My FrEnCh
01-24-2008, 13:24
Егати от 1 месец и обяснявам че имам проблем с очите и се налага да ида на лекар а тя вика :
-тва е от компютъра!
-е хубаво и от компютъра да е ,вече е късно,тряа да ида на лека,разбери го най сетне!
-като престанеш да седиш по цял ден пред компютъра! [мамка му,седя по мах 2 часа на ден!!! ] :shock:
егати тупото отношение към собствното ти дете! по принцип никога не се държи така,даже напротив-винаги е била загрижена за мен ! Но секи път като стане въпрос за лекари,тя откача....вината винаги е мен.....
офф знам че не можете да ми помогнете ама просто исках да си споделя.. мерси на тези които го прочето,наистина много :?

Sunrisee
01-24-2008, 13:30
Ами и от компютъра може да е .. Не мислите,не мислите..И аз все така казвам,че стоя 2-3 часа,но всъщност са десетократно повече.Относно доктора-не можеш ли да отидеш сам/а ?;]

eXuSe My FrEnCh
01-24-2008, 13:34
оф естествено че не мога...се пак съм на 14... а на мойта възраст никой няма да ми обърне сериозно внимание...а за компютъра-наистина са мах 2 часа...

theEXPLOITED
01-24-2008, 14:04
Така го каза че все едно си на 4 а не на 14,спокойно можеш да идеш и сама!Айде де вече ти е време направи го!

Seducti0n
01-24-2008, 15:26
Айде говориш и сама не си вярваш.Майка ми същото на моменти ме дразни, страшно много като не проявавя загриженост, ама какво от това.Здрава и права съм мога и сама да отида.Това те съветвам да направиш и ти.

:arrow: П.С-Принципно за пред ПС, е хубаво да имаш очила са антирефлексни стъкла, които да предпазват зрението от вредните облъчвания. :wink:

zaharnatafeq
01-24-2008, 15:49
Егати от 1 месец и обяснявам че имам проблем с очите и се налага да ида на лекар а тя вика :
-тва е от компютъра!
-е хубаво и от компютъра да е ,вече е късно,тряа да ида на лека,разбери го най сетне!
-като престанеш да седиш по цял ден пред компютъра! [мамка му,седя по мах 2 часа на ден!!! ] :shock:
егати тупото отношение към собствното ти дете! по принцип никога не се държи така,даже напротив-винаги е била загрижена за мен ! Но секи път като стане въпрос за лекари,тя откача....вината винаги е мен.....
офф знам че не можете да ми помогнете ама просто исках да си споделя.. мерси на тези които го прочето,наистина много :?
извинявай, ама идиота си ти :) с кой акъл изобщо пусна тема с такова заглавие?! и на колко години според теб ще можеш да ходиш сам на лекар, на 30 може би

mon4eto
01-24-2008, 17:22
Kato ne izliza6 na glava s neq otidi si ti sama na lekar ili vzemi nqkoq priqtelka s teb :wink:

miloto_girl_4e
01-24-2008, 17:26
Ти сама не можеш ли да отидеш?
Аз като имам проблеми си ходя сама.. не съм малка, я..
Айде бягай на лекар :) Дано ти няма нищо, а само си преуморяваш очите :)

LiveFlower
01-24-2008, 17:42
xax,4e i az sum na 14 onzi den hodih do li4niq lekar da mi dade napravlenie i sama otidoh do o4niq lekar i ne e da kaje6 da ne mi e oburnal vnimanie,naprotiv

01-25-2008, 01:00
Кажи на майаси "Ей, пачанга, кат та фана ша та разкърща па та лъзна до метро и обратно" или нещо такова, посе и биеш три волета от засада в носа и спиш.

Галена_Петрова
01-25-2008, 05:47
Иди сам/а!.....Да не си малак/а?....
И аз като miloto_girl-4e , като имам проблеми си ги решавам сама. :D :)

SuNsEt
01-25-2008, 16:42
Найстина ли мислиш,4е майка ти е идиот???Какво отношение само...Тя ако беше идиот,мили4ка сега и комп нямаше да имаш(най-малкото).Неуважението към собствената ти майка е хипер неправилно...Особенно по такъв въпрос!
Я помисли...колко пъти ти е помагала,а?Кой ти дава парите,кой те храни и обли4а...Да не би сама да ги правиш тея неща..?
Вземи се в ръце,защото ако не знаеш,майка ти сега ти ходи по гъза...Не си мисли,4е не го прави,но един ще спре и тогава ще се 4удиш на кой свят да отидеш...И знаеш ли защо?!Защото явно хи4 не си оправна!!! :-x ...
Аз съм колкото теб-14 и по цял ден съм сама,ходя до военна болница 4ак да взимам лекарствата на дядо ми и т.н....Ако си мислищ,4е няма кой да те заведе и те мързи,после не обвинявай майка си,защото аз като гледам,тя о4аква сама да си мръднеш пръста.
Самостоятелността е много важна...Това озна4ава сам да правиш неща,които са...Как да ги кажа...Ето примерно сама да отидеш на лекар.
А ти ако не можеш...зна4и си много задръстена мила моя... :?