View Full Version : Компанията и проблемите!!
Имам голям проблем с наще.Всичко почна снощи.След като се върнах, от даскало,им казах че бях с приятели в едно мазе (там висиме).И те си мислят са че отивам там да пуша и т.н.Освен тва не искат да хода там,защото има едно момче което ми е мноо добър приятел,но те де си делят симпатията с мен!!!Днес баща ми ме бламира, след даскало ме посрещна и ми каза ВЕДНЕГА да си се прибирам, и то ВИНАГИ вече!!!Имам чувство че почват да ме прават на аутсейдер!Моля ви за помощ не мога така компанията ни е от 7 пичаги и не искам да ги губа!!На 12 години съм!
Na 12 i se sabirate po mazeta :shock:
Bez komentar prosto...
_SmiLe_FoR_yOu_
01-24-2008, 17:31
Ами нормално е родителите ти да се притесняват за теб,все пак ти си само на 12. Но разбирам,че и ти искаш като всеки нормален човек да излизаш и да се забавляваш,затова седни и поговори с баща си,обясни му,че не трябва да се притеснява и че трябва да ти има доверие.Недей да му се караш или да му викаш,така само,ще го ядосаш,давай спокойно и полека.
Айде успехчета :)
Na 12 i se sabirate po mazeta :shock:
Bez komentar prosto...
Ми ако не си забелязал/а навън е студено!!
Освен това ,нещо не ме бива в дългите разговори, не за друго а за това че съм много емоционален!!
Terorist
01-24-2008, 18:40
WTF, на 12 години си и си мислиш, че трябва да те оставят да правиш каквото си искаш? Ммм, радвай си че са загрижени за теб, а не се оплаквай че не ти дават да се завираш по разни мазета.
Ами аз като бях на 12 се прибирах до 7-8 най-късноо,ти какво очакваш да се прибираш в 12 ли?!?Естествено е,че няма да те пускат,потрай още няколко годинки и тогава протестирай!
Хах,не че съм на коой знае колко повече от тия твой 12 обаче ти ...сега...Събираш се с"пичаги" по "мазетата",щото са яки.И не искаш да ги губиш,не за друго ми щото са"пичаги"...
BrokenInnocence
01-25-2008, 00:47
Някакси "12- годишни" и "пичаги" нещо не ми се връзват. Много сте напред с материала бе деца...
Вариш резачката и му режеш главата! Аз как си мислиш че се оправих като бях на 9?
Ами аз като бях на 12 се прибирах до 7-8 най-късноо,ти какво очакваш да се прибираш в 12 ли?!?Естествено е,че няма да те пускат,потрай още няколко годинки и тогава протестирай!
Ми да де и аз искам до толкова а не до 5и 40!!!
Признавам си че звучи доста тъпо но си е така! Ние там нищо особено не правим!
ludoto_f
01-25-2008, 06:38
na 12.. lele tiq deca si pravqt kakvoto si poiskat.. :shock:
theEXPLOITED
01-25-2008, 08:13
Е баси кво го нападнахте мом4ето,той сам каза 4е нищо ло6о не правят,пък и верно вънка е студено.....Ама ако не е мазе а някъде другаде реакцията нямаше да е такава.....просто ходете другаде.
Е баси кво го нападнахте мом4ето,той сам каза 4е нищо ло6о не правят,пък и верно вънка е студено.....Ама ако не е мазе а някъде другаде реакцията нямаше да е такава.....просто ходете другаде.
ееее,най сетне свестен човек.проблеме е че не съм НАЙ да искам такива неща!Но се пак мерси на всички
LadyCarameL
01-25-2008, 17:12
На 12 си и очакваш вашите да ти имат доверие!?!?!?Миличък,ще ме извиняваш,но не си толкова голям,колкото си мислиш..Все пак са ти родители!И си изберете по-подходящо място за сбирки .. Иначе,ако не излезеш 4-5 пъти няма да станеш аутсайдер.. :)
vikz.from.mars
01-25-2008, 18:05
xah ..em i az sam na 12 i imam saaashtiq problem..samo che nashte se karat poneje izlizam s mn golemi ii ..i pochnah da izkarvam slabi ocenki i bashta mi ne mi dava da izlizam ama te idvat do daskalo da me izpratqt do nas taka che..da idvat da te vzimat ot daskalo ii skype ..
Mihitu_`
01-25-2008, 18:15
spored men prekaleno malka si.Moje bi zaradi tova vashte se pritesnqvat za teb.V krehka vyzrast si za da pravish tova koeto iskash.Ima vreme za tova..znam che ne iskash da zagubish kompaniqta si nameri nachin da ubedish vashta v tova keoto e istinata... :-P spodelqi malko poveche s tqh,mazni im se,pravi se na dobrichka i moje bi shte ima malak uspeh :) :-P
spored men prekaleno malka si.Moje bi zaradi tova vashte se pritesnqvat za teb.V krehka vyzrast si za da pravish tova koeto iskash.Ima vreme za tova..znam che ne iskash da zagubish kompaniqta si nameri nachin da ubedish vashta v tova keoto e istinata... :-P spodelqi malko poveche s tqh,mazni im se,pravi se na dobrichka i moje bi shte ima malak uspeh :) :-P
мнението ти ми харесва но чети вниматетелно МОМЧЕ СЪМ!